Sigara bırakma günlüğüm

mawixsxxsx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
214
0
116
37
İstanbul
arkadaşlar öncelikle bu aralar hayatımda radikal kararlar alıyorum ve k.k nın kadınları tek destekçim önümüzdeki ay meme büyütme ameliyatı olacağım,erkek arkadışıma 3 ay süre verdim adam gibi düzenli bir işe girmezse onu terkedeceğim sahi terk ettimde o beni terk etmiyor kurtulamadım veee sigarayı bırakma kararım,Kızım 3 yaşında ve annee sigara içme olurmuu dediği akşam karar verdim bu illetten kurtulmaya ayrıca wellbutin kullanıyorum sahi daha önce 2 kez denedim ama 3-5 günden sonra kullanmadım.buradan gün ve gün neler hissetiğimi yazacağım.şuan 5 saat oldu çok taze ama canım hiiçç istemiyor.

2. gün akşam tutamadım kaçırdım ama tutamadım dye devam etmiyorum şu an iş yerimdeyim bu gün hiç içmedim şu ana kadar
vazgeçmicem bu defa ben kazanacağım!..

canımm konun hayırlı olsun öncelikle :)
ilk günler için gayet başarılı ilerliyosun..2günde bir taneyi kendine başlarda ödül gibi düşünerek içebilirsin ama adı ödül sadece yoksa normalde ööle değil..yaptığının bi anlamı var diye diyorum bunu yapmazsan 1gün sonra 3 5tane içmenden iyidir bence..ilk adımlarımızı bööle atarak ilerleyelim gün gün yazıyosn zaten ilerisi içinde yapacağımız şeyler var..hadi kolay gelsin canım..

teşekkür ederim canım yaa ben daha önce çok azalttım günde 3 e bilem düşürdüm ama sonu gelmedi bi öfke anımda yine tırmadı sayılar.Allahın izniyle çok kararlıyım bu sefer Allah sabır versin bizleree:18:

Amin canım..oyalanacak daha fazla şey bul o zaman çünkü bunu yapabiliyosun bu çok iyi aslında..bak mesela şöle alışverişe kozmetiğe filan yönelmek epey iyi geliyo aklında bulunsun git mesela kendine güzel bişiler al cildin için yenileyici bişiler araştır bul ve o arada yine azalt gece içmemeye özen göster sabah uyandığındaki rahatlığın ve aynada gördüğün yeni seni bırakamayacaksın ve sigarayla bunları köreltmek hiç istemeyeceksin hem bitane yavrun var o o yaşta sölüyosa bu senin için en önemli bahane bence

çok çok haklısın aslında tek sebebim kızım diyebilirim onun hayatında yalnız ben varım ve modeli benim bu denememde sanki çok fazla etkilenmedim diğerlerinde hep bi oruçlu modunda olurdum be defa değilim gayet sakin ve neşeliyim sanırım bu olacak ayrıca buranın önemii azımsanmayacak kadar çok.motivasyonum düşünce hemen siteyi açıyorum.10 gün kadar iznim var evde bilgisayarım yok ne yaparım bilemiyorum.

evet site hem zaman geçirmek için hemde motive olmak için mükemmel bi yer..sanırım bu sefer kızının o lafı sölemesi seni kararlı kıldı yani zaten sen ööle olduğunu biliyosunda bilinçaltınada o yerleşti demek..neyse evde olduğun süre içinde kızınla vakit geçir bol bol gezin oynayın haa tvyede takıl gündüz kuşağı bitmez malum eş arayanlar katil arayanlar filan mutfağada yönelirsin mis gibi pastalar börekler yaparsın..aslında uğraş alanı çok ama biz zamanında sigara içe içe evin içinde bile asosyal ettik kendimizi

azaltmayla olmaz bence cnm bi anda bırakman en etkilisii bende hep bırakmaya çalıştım bırakamadım ..sonra hamile kaldım o süreçte içmedim tabi ama düşük yaptıktan sonra hastaneden çıktım arabada sigaram wardı eşim birine wermiş onu dedim daha içmicem we çok şükür 8 aydır hiç içmedim bir yudum bilee ... wicdanen çok rahatsız etti benii acaba düşüğüm ondanmıydı diyee.. allah kimseye ölee bişe yaşatmasın vicdanının rahatlaması içinn bırakk ... huzura erdim inan büyük rahatlama oldu ..allah yardımcın olsun

inanki zaten kendime bile zor vakit ayırıyorum yaa nedense zaman bana yetmiyor bir türlüü sadece ayıptır söylemesi ama tuvalette sigara içmeye bayılıyorum o çok kötüüü

inanki zaten kendime bile zor vakit ayırıyorum yaa nedense zaman bana yetmiyor bir türlüü sadece ayıptır söylemesi ama tuvalette sigara içmeye bayılıyorum o çok kötüüü

odak noktası o olmuş ya ondan ööle canım zamanla bıraktıkça yapacak çok şey olduğunu farkedersin ben şimdi neler neler yapıyorum saçıma ayrı bakım yüzüme ayrı bakım kirpiğime ayrı bakım zaman artıyo bide..ama bıraktım hayat daha güzelmiş anladım değil içmek içen birinin yanında oturunca bile 2gün kendime gelemiyorum şimdi kendime yaptığım eziyeti anladım valla canım..bebişine acı sonra küçücük o bi şekilde etkileniyodur onun kokusundan varlığından..

2 haftadır sürekli aklımda sigaradan kurtulmak ! paketim bitince almıyacağım diyorum 1-2 saat sonra gidip alıyorum. aklıma kilo almak geliyor (bahanelerrrr) Fakat 10 yaşındaki oğlum için bırakmalıyım herşeyden önce! ev kokuyor bunu dışarıdan gelince anlıyorsun en iyi( Bugün bende sigarayı bırakıyorum. Gelin 2013 mis gibi gelsin. Sigarayı bırakmamız için harika bir tarih, yeni yıl yeni hayat:)!

Merhaba canım bende dün 12 sularında bıraktım hala içmedim =) zamanında bırakmıştım guatr ameliyatı olunca 30 gün içmemiştim. Sonra okula bir gittim en yakın arkadaşım iiçiyorudu dayanamadım içtim bende. Çok üzüldüm sonra. Şimdi arkadaşımla beraber bırakmaya karar verdik. Çok kararlıyım :) yeni yılda sigara olmayacak ve 8 tl cebimde kalacaak

ben kaç yıl içtiğimi bilmiyodum bile etraftakiler 3 4dediler şaşırdım..evet ilk 1 2yle başlıyo sonra 3e 4e ilerliyo ve sonra paket taşıyosun yanında artık günde 10tane içiyosun bi süre sonra günde bir paket..ilk başlarda taneleri artırırken artık paket sayısı artıyor..Allahtan bu raddeye gelmden bıraktım ve artık nefret ediyorum ama lanet olsun ki iş benim bırakmamla bitmiyor sigaradan iğreniyorum ve nişanlımın dışında yanımda birisi içince ölüyorum resmen..illa banyo yapmam gerekiyor kendimi temiz hissetmek için ama günde kaç kez yıkanabilirim ki annem babam içiyolar hep ve artık onlar için bırakmak bi şaka dediğiniz gibi ev leş gibi daha kapıyı açar açmaz..eve birini getirmeye utanıyorum çoğu zaman..neyse kendi evimde 1tane bile sigara içilmicek buna izin vermicem kendime nasıl bi işkence ettiğimin farkına varmışken pasif içici bile olmayı hazmedecek gücüm yok ki pasif içici içen adamdan daha beter...ben ki herşeyini sigaraya göre şekillendiren bi insan olarak bıraktıysam ve bu genç yaşımda yanlışımı görüp başında döndüysem hepiniz yapabilirsiniz kızlar..güzel olmasını istediğimiz ve yaşamak için sebep olarak gördüğümüz çok şey vardır muhakkak..ha bide unutmadan insan kendini başka bi varlık olarak görüp sevmeden başkasından bizi sevip iyi bakmasını bekleyemeyiz unutmayın..

günaydın dumansız hava sahamın güzel insanlarıı hafta sonu nete giremiyorum evde netim yok o bakımdan şimdii gelelim hafta sonu sigara bırakma maceramıza evet cuma akşamı iyiydim cumartesi de öyle iyi gitti fakat yanında içen insan olunca mutlaka kaçıyor.kaçırdım pazar günüde misafirlerim vardı ve kendileri tam sigara tiryakileri yine içmedim fakat gece 12 gibi yine yaktım bir tane şu an iş yerimdeyim ve içmedim durumum iyi canım hiiç istemiyor.ayrıca evde kavanozun içine izmaritleri doldurdum ööggg iğrenç kokuyor arada bir kokluyorum va bu akşam malumunuz ki çok kalabalık bir yıl başı gecesi ve misafirlerin hepsi aktif içici ama pes etmek yok bu gün wellbutrin in de 6. günü o yüzden artık bir tane bile kaçırmayacağım (umarıımmmm)

kendin, kızın ve sağlığın için çok önemli bir karar vermişsin. seni tebrik ediyorum. sigarayı bırakmak imkansız değil. ben eşim evde içerken bıraktım. hala da içiyor. öyle kötü kokuyor ki...8 ocakta bir yılım bitecek inşallah. allah yardımcın olsun. sormak istediğin birşey olursa yardım edebilirim sana.

şu izmaritleri toplayıp koklama işini sevdim iyi bi yöntem herkes yapsın bence de..bu arada içenlerin yanında durup dayanabiliyosan içmiyosan tamamdır zaten daha öncede sölemiştim rahat olucak senin bırakma işin canım seni bikaç adım önde görüyorum ben..bu arada elbette ki bir iki arada kaçamak oluyo tamamen kesmeye kalkarsan sinir vs şeyler oluyor ama 2günde 1tane yakman büyük bi başarı canında istemiyosa tamam artık rahatsın..sigarasız yepyeni bir yıl diliyorum ilk önce evladınla ve daha sonra sevdiklerinle mutlu huzurlu bi yıl olsun inş..

bu gece çok önemli bunu da atlattık mı daha da içmemo yüzdeenn ne yapıyoruz bol bol yiyoruz homini gırtlak

bu gece çok önemli bunu da atlattık mı daha da içmemo yüzdeenn ne yapıyoruz bol bol yiyoruz homini gırtlak
hadi bakalım bugünde yılbaşı diye oyalanırsın canım yer içersin bugünüde atlattın mı tamam..benimde bu bikaç gündür keyfim yok yaktım bitane uzun bi aradan sonra..ama başlamam asla zar zor atlattım zaten..

selam bende bugün bıraktım ben genelde sabahları az içen akşamları çok içen biriyim
gündüz bu saate kadar iyiydim ama akşam dayanmak için daha çok çaba sarfetmem gerekicek
ben homini gırtlak yiyemiyorumda çünki 15 kilo fazlam var bir yandanda onları vermeye çalışıyorum
ama başarıcam allahın izniyle benimde kızım var şubatta 4 yaşına giricek
onlar için bu illetten kurtulalım konunuza abone oluyorum
sürekli giricem aktif tutalım burda birbirimize yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…