8 yıldır kullanıyorum ama 80 yıl kullanmış gibiyim çünkü sabah aç karnına kahveyle içmelerim, uykumdan uyanıp gece içmelerim meşhurdu. bugün 8. günüm hiç içmedim:)kaç yıldır sigara kullanıyorsunuz kızlar
öyle düşünme gerçekten psikolojik bunlar geçicek dayanalım benimde son 2-3 gündür çok canım istiyor fakat dayanıcam içmicem diyorumgünaydın kızlar... benim de bugün 6. gün ve bende çok kötüyüm. Devletin verdiği ilaçla bıraktım ama günde sadece 1 mg alıyorum 2. si çok kötü yapıyor. Canım çok istiyor. Ve hayatımın en zor döneminde bıraktım gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynı gün bırakmışızMerhaba arkadaşlar bende sizdenim:)) bugün 8.günüm ve cok şükür ilk günden beri çok rahatım arada fotoğraflar geliyor gözümün önüne mesela kahvemi alıp hemen balkona cikmalar,akşam çocuklari uyutunca çayı sigarayi kap keyif! yap...vs.. Bu keyifler yine var inanin kahve yine lezzetli çay keza öyle değişen bir şey yok yıllarca böyle inandirmisiz kendimizi işte bunu cozdugunuz an "kafada bitirme"olayı gerçekleşiyor ve ondan sonra benim gibi hiç hatirlamiyor dolayısıyla da zorlanmiyorsunuz... o aklınıza gelen fotoğrafların o anların yerine yenisini sigarasizini koyuyorsunuz ve hersey kolaylaşıyor ve ve ve unutuyorsunuz... arkadaşlar "Bırakmak istiyorum " filmini ısrarla tavsiye ediyorum benim böyle düşünüp kolaylıkla birakabilmeme sebep bu filmdir.. Allen carr yöntemi.. ben iki yıl önce kitabını okumuştum ama etkisi olmamıştı yani anlatmak istediğini anlayamadım galiba.. ama filminden çok etkilendim bırakmak isteyenler., zorlananlar hatta bırakanlar bile izlemeliler bence.. çok uzattım :) bu arada 17 yıllık tiryakiyim..
öyle düşünme gerçekten psikolojik bunlar geçicek dayanalım benimde son 2-3 gündür çok canım istiyor fakat dayanıcam içmicem diyorumbu arada sen hangi ilacı kullanıyorsun ben de daha önce zyban kullanmıştım
bende daha once zyban kullandım cok etkısını gormedım ama champıx ıle bırakan cok tanıdıgım var gercekten cok ıyıymıs.Tebrıkler bırakanlara bırakamayanlarada başarılar. Kafada bitti mi bitiyor. Canımız her zaman isteyecek ama söz gecirmeliyiz kendimize. Keşke hiç başlamamıs olsaydıkchampix kullanıyorum daha önce de onunla bıraktım 9 ay hiç içmedim.
Birlikte ayları yılları deviririz inşallah arkadaşım.. bence iyi düşünmüşsün ödül gibi olur sana hem kiloyu korumak açısından da iyi olur.. bende yarın yürüyüşe baslayacm inşallahAynı gün bırakmışızbende içmiyorum bugun çoooook daha iyiyim aklıma gelmiyor. Sanırım sigarasız hayata alıştım artık. Bugün spora yazılcam sigaraya verdiğim parayla
canlarım bende zybanla birakiyorum ve yarın 1. ayim bitiyor hiç zorlanmadim bu süreçde şuanda sanki hayatimda hiç içmemiş gibiyim tek sorunum iştah sorunu ona bi çare bulamadimbende daha once zyban kullandım cok etkısını gormedım ama champıx ıle bırakan cok tanıdıgım var gercekten cok ıyıymıs.Tebrıkler bırakanlara bırakamayanlarada başarılar. Kafada bitti mi bitiyor. Canımız her zaman isteyecek ama söz gecirmeliyiz kendimize. Keşke hiç başlamamıs olsaydık
bende daha once zyban kullandım cok etkısını gormedım ama champıx ıle bırakan cok tanıdıgım var gercekten cok ıyıymıs.Tebrıkler bırakanlara bırakamayanlarada başarılar. Kafada bitti mi bitiyor. Canımız her zaman isteyecek ama söz gecirmeliyiz kendimize. Keşke hiç başlamamıs olsaydık
MaşAllah tebrik ederimmmMerhaba arkadaşlar bende sizdenim:)) bugün 8.günüm ve cok şükür ilk günden beri çok rahatım arada fotoğraflar geliyor gözümün önüne mesela kahvemi alıp hemen balkona cikmalar,akşam çocuklari uyutunca çayı sigarayi kap keyif! yap...vs.. Bu keyifler yine var inanin kahve yine lezzetli çay keza öyle değişen bir şey yok yıllarca böyle inandirmisiz kendimizi işte bunu cozdugunuz an "kafada bitirme"olayı gerçekleşiyor ve ondan sonra benim gibi hiç hatirlamiyor dolayısıyla da zorlanmiyorsunuz... o aklınıza gelen fotoğrafların o anların yerine yenisini sigarasizini koyuyorsunuz ve hersey kolaylaşıyor ve ve ve unutuyorsunuz... arkadaşlar "Bırakmak istiyorum " filmini ısrarla tavsiye ediyorum benim böyle düşünüp kolaylıkla birakabilmeme sebep bu filmdir.. Allen carr yöntemi.. ben iki yıl önce kitabını okumuştum ama etkisi olmamıştı yani anlatmak istediğini anlayamadım galiba.. ama filminden çok etkilendim bırakmak isteyenler., zorlananlar hatta bırakanlar bile izlemeliler bence.. çok uzattım :) bu arada 17 yıllık tiryakiyim..
ay inşallahhhh.. Spor şart oldu bırazda cunku sıgarayı bıraktım bırakalı yemedıgım abur cubur kalmadıBirlikte ayları yılları deviririz inşallah arkadaşım.. bence iyi düşünmüşsün ödül gibi olur sana hem kiloyu korumak açısından da iyi olur.. bende yarın yürüyüşe baslayacm inşallah
Bende aynı senın gıbıydım ck sukur kurtuldum ya hıc dusunmuyorum bır daha elıme bıle almayı ama umarım boyle gıder.Çok sıkıstıgım zamanlarda olmuyor değil ama dayanıyorum.Benim 8 yıldır ilk bırakışım daha önce çok denemiştim ama hiç bırakamamıstm.Sabah kalkıp ilk işim sigara yakıp tuvalete koşmak olurdu. Yemekten sonra ilk işim sigara yakmak olurdu. Daha önce yazları 2-3 ay içmediğim oluyordu. Ama bu sefer kendi isteğimle bıraktım. Bugün 38. Gün oluyor galiba. Kokusunu alınca midem bulanıyor. Sabahları ciğerime öküz oturmuş gibi bir hisle uyanmıyorum, ağız bakımım daha iyi. Çok şükür
Bende sürekli yiyorum ya acaba ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm demekki ben abartmıyorum yaşasıncanlarım bende zybanla birakiyorum ve yarın 1. ayim bitiyor hiç zorlanmadim bu süreçde şuanda sanki hayatimda hiç içmemiş gibiyim tek sorunum iştah sorunu ona bi çare bulamadimonun dişında herşey süper
Yeşilçayın naneliside var çok güzel onu da deneyin benceİştah konusunda yeşil çayı tavsiye ediyorum arkadaşlarımm
Teşekkür ederimMaşAllah tebrik ederimmm
insanlar yapamadıkları için seni vazgeçirmeye çalişıyorlar çünkü sen onların içten içe istediği bişeyi başardin tabi bu biraz kıskançlığa neden oluyor istiyorlarki sende yapma onun için napiyoruz kulağımizi tikayip yolumuza devam ediyoruz senin ne kadar oldu birakalıKızlar sizede bu süreçte olumsuz yorum yapanlar oldu mu yoksa benim çevremde mi sorun var acaba? "Aman niye bıraktın ki azaltsan yeterdi" diyen, "bence sigara güzel bir şey " diyen "sen birakamazsin hiç inanmıyorum" diyen mi ararsın şaka gibi nerdeyse kötü bir şey yaptığımı düşüncem demiyorum tabiiki de çok güzel bir şey yaptım yanlışımı duzelttim ama bu yorumlardan da çok rahatsız oluyorum sanırım çevremdeki insanları bir gözden gecirmem gerekiyor
Doğru söylüyorsun aylin ewet aynen dediğin gibi duymuyoruz onları.. 9.günüm bitmek üzere ben seni ve binbirrenk ti yanılmıyorsam ikinizi 21 gün topiginde takip ediyordum tam bırakmayı düşünürken netten birakanlara bakiyim diye dolaşırken sizin yazilariniza denk geldim ve uzunca süre takip ettim üye olmadığım için yorum yapamadım ama inan karar aşamasında olumlu etkiniz oldu üzerimde.. çok güzel bir paylaşım bu hem kendin yazarak güç buluyorsun hemde senin durumunda olanlar seni okudukça güç buluyor ben sanada binbirrenk (isimden emin değilim )e de teşekkür ediyorum gerçekten kararliliginiz beni çok etkiledi.. suan bende hatta ilk günden beri çok kararliyim Rabbimin izniyle başarmış hissediyorum.. abarttigimi dusunmeyin neolur gerçekten çok imkansız gibiydi benim için hep bırakmak isterdim ama içten içe de hiç yapamam gibi gelirdi ve suan hiç canım çekmiyor çok müthiş birsey.. birde çocuklarım büyümeden bırakmak istiyordum büyüyünce hatirlamasinlar diye kızım 4 oğlum 7 yaşında oğlum belki hatırlarinsanlar yapamadıkları için seni vazgeçirmeye çalişıyorlar çünkü sen onların içten içe istediği bişeyi başardin tabi bu biraz kıskançlığa neden oluyor istiyorlarki sende yapma onun için napiyoruz kulağımizi tikayip yolumuza devam ediyoruz senin ne kadar oldu birakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?