• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara bırakanlar bakarmisiniz

Ben bırakalı 1yıl oldu.
Hamile kalınca bıraktım ama ilk başlarda çok zorlandım.
Eşim baktı ben yapamıyorum önce o bıraktı ardından ben.
Kendi adıma söyleyeyim hala canım istiyor sadece bir kere bir nefes çektim bu sürede. Tadı çok kötü geliyor ama istiyor gibiyim.
Bıraktıktan bir ay sonra eşimin canı istememiş. Benim hala istiyor dediğimde keş misin sen nesin demişti:işsiz:

Konu sahibi saçmalama iğrenç bir şey o, bence sen bırakmak istemiyorsun gerçekten istesen içmek için bahane arıyor olmazsın :)
Uyuşturucu krizi gibi düşünün. Hatta nerdeyse uyuşturucu krizi.
İçmek istemekle alakası yok vücut istiyor sigarayı hatırlatan herşey muhteşem gelecektir.

İçmek istemekle alakası yok vücut istiyor sigarayı hatırlatan herşey muhteşem gelecektir.
10 sene içtim, 10 kere kendimi kandırarak bırakmaya çalışmışımdır, gerçekten istediğim gün Tık diye ayrıldık, bitti. İstersen biter

Hamile kalın :halay::halay: şaka şaka iradeli olmak zorundasın. Hamileyim içmiyorum aklıma geliyor eşim içerken canım çekiyor ama kendimi frenliyorum. İlk önce evde sigara bıraktırmadım geldiğinde saklattırdım yanımda içirmedim. Şimdi gözümün önünde yakıyor balkona çıkıp. Canım çekiyor ama frenliyorum kendimi. Sabırlı olun.

24 saat içmediyseniz umut var demektir..
21 gün bağımlılıkta önemli bir dönüm noktası sabredin lütfen..
Sigarayı bırakmak saniyelik bir iş.. içmediginiz an bırakmış oluyorsunuz ama tekrar başlamamak asıl konu..
sigara içmeden yaşayan insanlar olduğunu düşünün.. titremiyorlar.. kafaları karışık değil.. demek ki sigara içmemek değil içmek bunlara sebep.. sigarayı bıraktım demeyin terketme psikolojisine girmeyin.. ben sigara içmiyorum diyin.. ben içmiyorum..
Ve tebrik ederim sizi..

İlk gün titremelerim aşırı fazlaydı. İkinci üçüncü gün daha iyiydim o güne göre ama titremelerim yine vardı. Zamanla titremem gitti.

Hala canım istiyor yalan yok ama aynı zamanda çok kötü geliyor kokusu.
Krizler ilk günler zor ama sonra sadece canının istemesiyle geçiyor kriz gibi değil.

Dayanın. Atlatırsınız istiyorsanız :)
Darısı bana birakmam lazım zaten canım hayatımda bna zarar veren ne varsa kaybolacak ilk ise eski eşimden başladım onu bıraka bildiysem sigarayı da bırakırım:) hem keseme zarar hem sagligima cocugumada daha çok zaman ayiriyorum böyle

24 saat içmediyseniz umut var demektir..
21 gün bağımlılıkta önemli bir dönüm noktası sabredin lütfen..
Sigarayı bırakmak saniyelik bir iş.. içmediginiz an bırakmış oluyorsunuz ama tekrar başlamamak asıl konu..
sigara içmeden yaşayan insanlar olduğunu düşünün.. titremiyorlar.. kafaları karışık değil.. demek ki sigara içmemek değil içmek bunlara sebep.. sigarayı bıraktım demeyin terketme psikolojisine girmeyin.. ben sigara içmiyorum diyin.. ben içmiyorum..
Ve tebrik ederim sizi..
Icmiyoruuuum icmiycemm iradesi zayıf bi insan deyilim icmiycem eveet

13 yıl sigara içtim. 3 yıl önce bıraktım. En zor kısım ilk bir hafta. Bir haftayı kazasız belasız atlatırsanız gerisi gelir.

Yedi sene oldu bıraktım .. bırakırken nikotin Sakız’ı kullandım hiç yoksunluk belirtileri yaşamadım tabii ara ara krizler geldi ondada attım kendimi dışarı yürüyüş yaptım .. geçecek arkadaşım az sabır

Ben bırakalı 1yıl oldu.
Hamile kalınca bıraktım ama ilk başlarda çok zorlandım.
Eşim baktı ben yapamıyorum önce o bıraktı ardından ben.
Kendi adıma söyleyeyim hala canım istiyor sadece bir kere bir nefes çektim bu sürede. Tadı çok kötü geliyor ama istiyor gibiyim.
Bıraktıktan bir ay sonra eşimin canı istememiş. Benim hala istiyor dediğimde keş misin sen nesin demişti:işsiz:
Evet ya keşke içmeyince bida can istemese bıraktıktan sonra bile canı istiyo bu pisligi insanın sigaraya hic baslammak en guzeli

5 yil oldu birakali. Simdi hic canim bile istemiyor, kokusundan bile tiksiniyorum.
Ilk gununuz oldugu icin zorlaniyorsunuz, bir kac gun sonra alismaya baslarsiniz :)

10 sene içtim, 10 kere kendimi kandırarak bırakmaya çalışmışımdır, gerçekten istediğim gün Tık diye ayrıldık, bitti. İstersen biter
Katılıyorum o konu ayrı. Eşim 18 ben 5 yıllık içiciydim. O istiyordu ben istemiyordum. Bıraktık birlikte.
Benim canım istiyor ama o maaşallah istemiyor.

Ama titremem anksiyetemden dolayı daha fazlaydı benim.

Konu sahibinin şansı bırakmayı istiyor ve başaracak inşallah :)

Caaayla çok iyi gidiyodu :dondurma: çayı 1hafta kadar çok icmiycem aliskanlikdan başka bişey deyil aslında kesinlikle bırakıcam esir aliyo bizi resmen ya ne illet birsey

Sigarayı bırakmaya karar verdim fakat o beni birakmamakta çok ısrarlı beynim uyuşuk resmen ya elim ayağım titriyo 3gun sonra normale dönücek demi ay lütfen bana destek oluuuunnn
Tebrik ediyorum seni kararindan dolayı. Kolay geçen bir süreç diyemem ama kesinlikle imkansız olmadığını söyleyebilirim. İlk üç gün evet zor geçiyor.Ben 3. 5. Ve 15.gunlerde cok zorlanmıştım.Biraz kafa dağınıklığı ve dikkat eksikliği oldu bende. Canım istedikçe su içtim,açık havada yürüyüş yaptim,camı açıp derin derin nefes alıp verdim.Cok sık olmasa da baş dönmesi oldu.Ama şu anda o kadar özgür ve sağlıklı hissediyorum ki anlatamam sana.Aklima şu anda gelenler bu kadar.Sadece kararlı ol ve zorlandığın sürecin geçiçi olacağına inan.Aklına takılan ne olursa yardımcı olabilirim.Yeter ki bir kişi daha kurtulsun bu zıkkımdan.

Tebrikler. Devamını getirin işallah. Ne güzel yorumlar var. Ben de ara ara bıraktım ama tekrar başladım. En son 1 ay içmemiştim ama yine başladım. Umarım kararınızı gerçekleştirirsiniz

Back
X