• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara bırakanlar bakarmisiniz

Tebrik ediyorum seni kararindan dolayı. Kolay geçen bir süreç diyemem ama kesinlikle imkansız olmadığını söyleyebilirim. İlk üç gün evet zor geçiyor.Ben 3. 5. Ve 15.gunlerde cok zorlanmıştım.Biraz kafa dağınıklığı ve dikkat eksikliği oldu bende. Canım istedikçe su içtim,açık havada yürüyüş yaptim,camı açıp derin derin nefes alıp verdim.Cok sık olmasa da baş dönmesi oldu.Ama şu anda o kadar özgür ve sağlıklı hissediyorum ki anlatamam sana.Aklima şu anda gelenler bu kadar.Sadece kararlı ol ve zorlandığın sürecin geçiçi olacağına inan.Aklına takılan ne olursa yardımcı olabilirim.Yeter ki bir kişi daha kurtulsun bu zıkkımdan.
Şuan canın istiyor mu peki ben daha önce 6 ay bıraktım fakat hiç aklimdan çıkmamışti bi tane içtim devamı geldi umarım bu sefer öyle olmayacak

Vücütun atmasi 10 gün sürüyor. Ama psikolojik bagimliligi asmak zor olan
Ben psikolajik bagimlilikta daha çok zorlaniyorum işte örneğin cafe ye oturuyorum ya sanki sigara içmeden cafe de oturup çay içmek saçmalık gibi geliyo çayı çok severim bıraktığım 6 aylık dönemde çay içememiştim resmen caya küsmüştüm :) ama bu sefer çok kararliyim maddi zorluk çekeceğim bi döneme de girecegim sigara içmek için çocuğumun ihtiyaçlarından kısmak istemiyorm

Şuan canın istiyor mu peki ben daha önce 6 ay bıraktım fakat hiç aklimdan çıkmamışti bi tane içtim devamı geldi umarım bu sefer öyle olmayacak
Zaten bu işi başarabilmenin tek yolu var ne olursa olsun o ilk nefes sigarayı çekmeyeceksin.Devamı da geliyor inan.Ben değil 6 ay 5 sene içmeyip tekrar başlayanlardanım.O zaman da hamilelik ve emzirme süreci derken bırakmıştım. O hatayı tekrar yaptım.Yani bir taneden bir şey olmaz.Bal gibi oluyo.Sonrasinda yine bir kac kez denemelerim oldu bırakmak için yine hep başa sardım.Şimdi sanırım 2 Aralık'ta bıraktım. Yani canimin istediği anlar tabiki oluyor. Ama bu sadece bir kaç saniye sürüyor ve unutuyorum.Ben burda 21 GÜN diye bir konu açılmıştı ordan çok faydalandim. Her içmek istediğim de açıp açıp okudum.Çok istedim burada birileriyle birlikte destekleşerek bırakmayı. Ama sigara konusu açan herkes iki gün sonra açtıkları konuya uğramaz oluyolar.O konuya göz gezdirmeni tavsiye ederim sana da.

Zaten bu işi başarabilmenin tek yolu var ne olursa olsun o ilk nefes sigarayı çekmeyeceksin.Devamı da geliyor inan.Ben değil 6 ay 5 sene içmeyip tekrar başlayanlardanım.O zaman da hamilelik ve emzirme süreci derken bırakmıştım. O hatayı tekrar yaptım.Yani bir taneden bir şey olmaz.Bal gibi oluyo.Sonrasinda yine bir kac kez denemelerim oldu bırakmak için yine hep başa sardım.Şimdi sanırım 2 Aralık'ta bıraktım. Yani canimin istediği anlar tabiki oluyor. Ama bu sadece bir kaç saniye sürüyor ve unutuyorum.Ben burda 21 GÜN diye bir konu açılmıştı ordan çok faydalandim. Her içmek istediğim de açıp açıp okudum.Çok istedim burada birileriyle birlikte destekleşerek bırakmayı. Ama sigara konusu açan herkes iki gün sonra açtıkları konuya uğramaz oluyolar.O konuya göz gezdirmeni tavsiye ederim sana da.
Hemen bakıyorum canım saolasin

Back
X