• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara bırakanlar bakarmisiniz

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Sigarayı bırakmaya karar verdim fakat o beni birakmamakta çok ısrarlı beynim uyuşuk resmen ya elim ayağım titriyo 3gun sonra normale dönücek demi ay lütfen bana destek oluuuunnn

Tabii ki zamanla alışacaksınız :) sabredin, direnin. Sağlık sizinle olsun! :)

Bir günlüğüne bırakmıştım. Akşam eşim birkaç paket sigara ile eve geldi susayım diye. Telefonda hayatı zindan ettim adama. Bırakanları tebrik ediyorum gönülden. Ben iradeli bir şahıs değilim maalesef.

Eylül ayında bıraktım. Neredeyse 7 ay olacak. Yılların içicisiydim. Bir günde bıraktım. Uğraşacak bir şeyler buldum. Hobi edindim. Örgü ördüm. Tamam zor ama imkansız değil. Kendine güveneceksin o kadar. Aklına gelebilir ama inan, saniyelik bir şey; o da nikotin alışkanlığından kaynaklanan bir durum. Sabırlı olmalısın. Başaracağınıza olan inancımla sevgiyle kalı.

Küllük koklasan tiksinirsin, o izmariti tozlu pis küllüğü getir aklına. Hatta izmaritleri bi su şişesinde biriktir içine de su koy, o iğrenç sarı pisliği içtiğini hayal et. Bir de meşgale bul kendine

Eylül ayında bıraktım. Neredeyse 7 ay olacak. Yılların içicisiydim. Bir günde bıraktım. Uğraşacak bir şeyler buldum. Hobi edindim. Örgü ördüm. Tamam zor ama imkansız değil. Kendine güveneceksin o kadar. Aklına gelebilir ama inan, saniyelik bir şey; o da nikotin alışkanlığından kaynaklanan bir durum. Sabırlı olmalısın. Başaracağınıza olan inancımla sevgiyle kalı.
Ne zaman normale döndün peki bide gene de aklına geliyo dimi

Küllük koklasan tiksinirsin, o izmariti tozlu pis küllüğü getir aklına. Hatta izmaritleri bi su şişesinde biriktir içine de su koy, o iğrenç sarı pisliği içtiğini hayal et. Bir de meşgale bul kendine
Kulluk kokladım çok güzel geldi ya inanmazsin daha çok canım cekti:KK14::KK49:

Sigarayı bırakmaya karar verdim fakat o beni birakmamakta çok ısrarlı beynim uyuşuk resmen ya elim ayağım titriyo 3gun sonra normale dönücek demi ay lütfen bana destek oluuuunnn
İlk gün titremelerim aşırı fazlaydı. İkinci üçüncü gün daha iyiydim o güne göre ama titremelerim yine vardı. Zamanla titremem gitti.

Hala canım istiyor yalan yok ama aynı zamanda çok kötü geliyor kokusu.
Krizler ilk günler zor ama sonra sadece canının istemesiyle geçiyor kriz gibi değil.

Dayanın. Atlatırsınız istiyorsanız :)

Back
X