Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah birakirsin kac gun olduSigarayı bırakmaya karar verdim fakat o beni birakmamakta çok ısrarlı beynim uyuşuk resmen ya elim ayağım titriyo 3gun sonra normale dönücek demi ay lütfen bana destek oluuuunnn
Ilk günümInsallah birakirsin kac gun oldu
Bırakmak istiyosan sağlık ocağından ilaç veriyolar canım ama işte gene de zor saatler geçmek bilmiyooBen de bıraksam keşke
Ama bırakasım yok
Geçer geçer madem üç gün içmedin dayan ne kalmış şunun şurasındaBırakmak istiyosan sağlık ocağından ilaç veriyolar canım ama işte gene de zor saatler geçmek bilmiyoo![]()
Insallah basarirsin cok zor ben de istiyorum ama cesaret edemiyorumIlk günüm![]()
Bu 2. Bırakmayı deneyisim ilkinde 6ay içmedim sinirli bi animda 1 tane içtm devami geldi şimdi ilkinden daha çok zorlaniyorumTabii ki zamanla alışacaksınız :) sabredin, direnin. Sağlık sizinle olsun! :)
Ilk gün canimGeçer geçer madem üç gün içmedin dayan ne kalmış şunun şurasında
Ne zaman normale döndün peki bide gene de aklına geliyo dimiEylül ayında bıraktım. Neredeyse 7 ay olacak. Yılların içicisiydim. Bir günde bıraktım. Uğraşacak bir şeyler buldum. Hobi edindim. Örgü ördüm. Tamam zor ama imkansız değil. Kendine güveneceksin o kadar. Aklına gelebilir ama inan, saniyelik bir şey; o da nikotin alışkanlığından kaynaklanan bir durum. Sabırlı olmalısın. Başaracağınıza olan inancımla sevgiyle kalı.
Bir hafta dayanma eşiğimdi benim. Zaman zaman aklıma geliyordu ama artık hiç içmiyor gibi rahatım.. Lütfen en fazla bir hafta dayanın.Ne zaman normale döndün peki bide gene de aklına geliyo dimi
Kulluk kokladım çok güzel geldi ya inanmazsin daha çok canım cektiKüllük koklasan tiksinirsin, o izmariti tozlu pis küllüğü getir aklına. Hatta izmaritleri bi su şişesinde biriktir içine de su koy, o iğrenç sarı pisliği içtiğini hayal et. Bir de meşgale bul kendine
İlk gün titremelerim aşırı fazlaydı. İkinci üçüncü gün daha iyiydim o güne göre ama titremelerim yine vardı. Zamanla titremem gitti.Sigarayı bırakmaya karar verdim fakat o beni birakmamakta çok ısrarlı beynim uyuşuk resmen ya elim ayağım titriyo 3gun sonra normale dönücek demi ay lütfen bana destek oluuuunnn
Konu sahibi saçmalama iğrenç bir şey o, bence sen bırakmak istemiyorsun gerçekten istesen içmek için bahane arıyor olmazsın :)Kulluk kokladım çok güzel geldi ya inanmazsin daha çok canım cekti![]()