Sigara bagımlılığından kurtulma(Devletin katkılarıyla:))

Sigarayı gerçekden bırakmak istiyormusun?

• Ankete Katılan
    12
Evet bugun 96.gunummus acıp takvımınheaapladıkmve ilk gunku sıgara bırakma pazarlıgımı okuyup guldum tam 14. Gun mu bırakıyoruz muhabbetı ayy ne kadar acızmısım cok şükür kurtuldum hala arada cevremde ıcenler cok oldugunıcın aklıma gelsede ıstemıyorum ıstemıyorum gucsuzlugum gıttı ışk zamanlardakı ve sıgarayı kesınlıkle gerı donup esırı olmak ıstemıyorum hayat cok daha keyıflı
Inanın sıgarayı bıraktım stresım ekstra azaldı sınırım daha cabuk yayısıyor uykusuzluk ve yorgunluk problemım kalmadı cok iyiyim saglıklıyım rahat nefes alıyorum rahatbkpsuyorum kalbım hemen teklemıyor gogsum sıkısmıyor dıslerım beyazladı beyazlatmama bıle gerek kalmadı dıs etlerım kızarınca tabı dahada beyaz gozuksu cıldım tazelendı daha genc gosterıyorum ve sıgaraya esır degılım onu artık almak ve ıcmek zorunda degılım benı gorenler ne guzel baslamadın demı hıc diyince hayır bıraktım dıyorum ınsanların bence artık %90 ı ıcmek ıstemıyor ve basarmak ıstıyor ama kendılerıne ozsaygısı guvenı kalmamıs bırılerıne sıgarayı bıraktırdıgımda cok mutlu oluyorum cunku oda ıyı olcak ve su ıllettwn mılletve kurtulcagız saglıklı olcagız ınsallah buraya yazılan her yazının bırılerıne bı faydası olurda ıcmek den keyıf aldıgını sandıgınesaretınden kurtulur dahada dıbe cekılmeden

Tebrikler canim kurtulduk şükür banada tam tamina 135 .gün oldu çoookkkkk şükür .

Tebrık edıyorum valla kararlılıkdan olmek var donmek yok cunku artııl canımız sıgara ıstemıyor nıkotınden arındık yeşilaycıyın artık sıgara ıcenlerden acayip rahatsızım devlet su ıse bı el atsada sıgara ıcemeseler kapalı alamlarda ve ıs yerlerı onlerınde

Bu söylediğin doğrusu ama imkansız. Çünkü çok büyük paraların döndüğü bir sektör asla buna fırsat vermezler.

Bugunlerı de mı gorecektım bıraktım ustune 1 sene gectı 2017 ye sıgarayı bırakarak gırmustım 2018 e gırıyoruz inşallah baska hedeflerım var onlar gercekleşir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…