sigara bağımlılığı!

ben de iradesiz olduğum için bu konuda 'ara veriyordum' bırakmak yerine bir kac hafta bir kac ay kadar.
Böyle düşününce yani şu sira icmiyorum ama bırakmış değilim şeklinde zor gelmiyordu. 6 ay kadar kullanamadığım oldu.
bebek kararı alınca kesin olarak bıraktım. sanırım kesin çözüm çocuk yapmak sıcak bir kahve icmeyi sigarayi uykuyu falan komple biraktiriyor

Kesinlikle alıcam kitabı ve videolarına bakıcam çok teşekkür ederim.tebrik ediyorum kurtulmuşsunuz.benim bi 6 ay bi 9 ay bırakmışlığım var ve dediğiniz gibi tek bir dal sigarayla hiç bırakmamış gibi geri başlanıyor nasıl bir illetse artık

Kamu spotu gibi olsun çok güzel yazmışsınız motive ediyor insanı bırakanların hikayelerini dinlemek

Bende çooook severek içiyorum sanırım en zoru da bu.bıraktığımda konuşmak bile gelmiyor içimden

Burada kazen abinin açtığı bir konu var sigarayı bırakmakla ilgili canım. Orada bir video önermiş onu izleyip bırakan çok kişi var.

Övünmek gibi olmasın,zoru başaranlardanım!
Bu konuda hiç de mütevazi olmayacağım.
1 seneyi geçti elime bir tek sigara almadım!
Günde 2 paket sigara içerdim kendimi bildim bileli!
Bence övünmek gibi olsun ve hatta övünün de tebrik ediyorum.bunu nasıl başardınız?yani o sigara içme isteği geldiği an bununla nasıl başa çıktınız.motivasyon kaynağınız neydi?

Bu zıkkım öyle bir şey ki vallahi Muhannete'e muhtaç eder.
Severken bırakmak zor
Zaten İrade 'O' bende

Ben bırakamıyorum
Yani bırakmak istemiyorum da
Tuhaf bir şey doğrusu
Bende 2 ay kadar önce bırakmak dahi geçmiyordu içimden pek severek içiyordum.hala öyle en keyif aldığım şeydir.ama nereye kadar içicem.yaş olmuş 35.cilde üstten bakım yap içten zehirle.kremlere bakım ürünlerine bi sürü para ver sigara hepsinin etkisini silsin süpürsün.sağlıklı beslenmeye çalış sigara iç.çocuklara sigaranın zararlarından bahset sonra çık iç.maddi manevi zarar vs vs.bütün bu çelişkiler yordu sanırım ondan bırakmak istiyorum

Bende gebelik döneminde tık diye bıraktım.hamile olduğumu çok yeniyken 4 haftalıkken öğrendim ve tık diye bıraktım.ve dedim ki bundan sonra asla içmem.ama Doğumdan sonra yaşadığım kendimce çok büyük sıkıntılar sonuncunda geri başladım.ve o gün bugündür bırakamıyorum.o iradeyi de kendimde bulamıyorum

Bence de hiç Mütevazi olmayın...
Helal olsun kutluyorum,
Allah da beni nasıl biliyorsa öyle yapsın

Bence övünmek gibi olsun ve hatta övünün de tebrik ediyorum.bunu nasıl başardınız?yani o sigara içme isteği geldiği an bununla nasıl başa çıktınız.motivasyon kaynağınız neydi?

Çok çok teşekkürler arkadaşlarım.
Kolay değildi,rüyalarımda içerdim ilk aylarda o kadar özlerdim inanın.
Ama çabaladım.
Muhabbetle çok içerdim ben. Arkadaşlarımla,kardeşimle az görüşmeye başladım.
Mesela Türk kahvesi günde 3,5 içerdim orta şekerli.
Kahvemi sade içmeye başladım.
Hoşuma gitmedi ama damak tadımı değiştirdim.
Sağlıklı beslenme adına unu,şekeri,tuzu azalttım,kendime yeni bir uğraş buldum yani.
İnanır mısınız buradaki o sigara içen smayla bile basmadım o günden beri.
İleride yine başlar mıyım bilemem de şu an arada canım çok istediği anlarda "yapma Lale,emeklerine yazık!" diyerek kendime engel oluyorum.
Benim 1 seneyi geçti,kocamın 3 seneyi geçti bir defa "bırak" demedi ama bu kararımda çok destek oldu,Allahım razı olsun inşallah...

Burada kazen abinin açtığı bir konu var sigarayı bırakmakla ilgili canım. Orada bir video önermiş onu izleyip bırakan çok kişi var.
Sevgili Emira SY sağlıkla hayırla kucağına al minnakını.birlikte temmuz annelerinde minnoşların gelişini beklediğimiz günler geldi aklıma duygulandım.ne güzel 2.bebiş yolda.sağlıkla gelsin inşallah.hemen bakıcam o videoya canım çok teşekkürler

Evet ben sağlığında değilim zaten
Ben cildimi solgunlaştırıyor beni daha çok yaşlı gösteriyor diye üzülüyorum
Bırakırsam eğer,sırf sebep bu olacak
Bende 35

@KaraTurna
Eşimde 12 yildır içmiyor içen biriyle olamazdım zaten ben aşk sigaraya galip geldi
Benim eşim içiyor.şimdi kendi iradesizliğimi adama yüklemek istemiyorum ama:)bırakmaya karar veriyorum gün boyunca içmiyorum kendime gaz veriyorum filan ama adam akşam eve gelirken pencereden balkondan görecek olsam yürüyen paket olarak görüyorum:))çünkü biliyorum ben kendimle savaşırken o akşam balkon da içecek

Evet ben sağlığında değilim zaten
Ben cildimi solgunlaştırıyor beni daha çok yaşlı gösteriyor diye üzülüyorum
Bırakırsam eğer,sırf sebep bu olacak
Bende 35
Evet büyük bi motivasyon kaynağı benim içinde bu.ama demek ki yeterli olmuyor zıkkımın verdiği haz daha ağır basıyor

Bu zıkkım öyle bir şey ki vallahi Muhannete'e muhtaç eder.
Severken bırakmak zor
Zaten İrade 'O' bende
Ben o gün bırakmaya karar verdiğimde
Birden bir hal aldı beni daha bismillah bir iki saat olmuş terör estirdim
Herkes stresli zaten babamdan dolayı
Abimle dalaşıyoruz
Annemde diyor; bulaşmayın yavruma,bulaşmayın prensesime o sigarayı bıraktı
Akşama başladım kavga çıkardım,bahane oldu yaktım bir sigara
Annemde tüüü iradesiz dedi

Bi kaç sene önce biorezonans ile bırakmıştım. Ha bence plasebo etkisiydi ama işe yaradı mı yaradı. Sonra yine başladım. Hamile kaldım çat diye bıraktım. Şimdi yine içiyorum. Ama 1 kere uzun süreli bırakınca sonrasında bırakmak daha kolay oluyor. Kışa yine bırakacağım, sezonluk içici olmak hedefim :))

Aynı ben. Gündüz içmediysem akşam eşim geldiğinde ona nasıl bakıyorsam artık sigaran mı bitti diyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…