- Konu Sahibi balbocegi35
-
NE ALAKA YA SANKİ ÇOK BİLİOLAR VALLA DELLENİOM ÖLE DİYENLERE, YAŞIN DAHA 24 DUR BAKALMÇocuk konusunda bana da o tür baskılar oluyo 5 yıldır yapmadım dıye senın cocugun olmuca deyı duruyorlar . Rabbim herseyın hayırlıısını bılır deyıp suusuyorum
Çok şükür rabbme binlerce kez şükürler olsun kurtulmuşsun.
Rabbım tekrr yaşatmasın bnım kv de akıl fikir ihsan eylesin inşşallahhhhh
NEYLE KORUNUYONUZ CANIM HAP KULLANMA AMA KESİNLİKLE YUMURTA REZERVİNİ AZALTIO , BIRAK EŞİN KULLANSINÇocuk konusunda bana da o tür baskılar oluyo 5 yıldır yapmadım dıye senın cocugun olmuca deyı duruyorlar . Rabbim herseyın hayırlıısını bılır deyıp suusuyorum
Çok şükür rabbme binlerce kez şükürler olsun kurtulmuşsun.
Rabbım tekrr yaşatmasın bnım kv de akıl fikir ihsan eylesin inşşallahhhhh
Milletin ağzı torba değil ki .NE ALAKA YA SANKİ ÇOK BİLİOLAR VALLA DELLENİOM ÖLE DİYENLERE, YAŞIN DAHA 24 DUR BAKALMDÖV ÖLE DİYENLERİ
NEYLE KORUNUYONUZ CANIM HAP KULLANMA AMA KESİNLİKLE YUMURTA REZERVİNİ AZALTIO , BIRAK EŞİN KULLANSIN
EN SAĞLIKLISI. VALLA YA SİZENE DİYİP ÇAKÇAN Bİ TANEMilletin ağzı torba değil ki .
Hmennn konuya griyorlar .
Bzimm bi tanıdıgımızz vardıı aynı sıızn gıbı yapmadlarr yapmadılarr sonra çocukları olmadı dıyolar .
Sanki biz istemezdık ama şuan el vermıyor işte hayat
Prez. Kullanıyoruz canım ben grip olsam dahi hap kullanmıyorum. Hapa karşıyız.
huhuMilletin ağzı torba değil ki .
Hmennn konuya griyorlar .
Bzimm bi tanıdıgımızz vardıı aynı sıızn gıbı yapmadlarr yapmadılarr sonra çocukları olmadı dıyolar .
Sanki biz istemezdık ama şuan el vermıyor işte hayat
Prez. Kullanıyoruz canım ben grip olsam dahi hap kullanmıyorum. Hapa karşıyız.
Heeeelllüüüüüüüüüü ,huhuben geldim
Dün inanılmaz yoğundum bugün biraz daha az gibimm ama yarın hiç iş olmayacak inşallah :):) yarın bol bol burda takılırımHeeeelllüüüüüüüüüü ,
Nasılsın bakalım , işler nasıl ?
Amann napim biz yatıştayız . Marta kadar böyle . Kar falan yağarsa ortalık karışır amaDün inanılmaz yoğundum bugün biraz daha az gibimm ama yarın hiç iş olmayacak inşallah :):) yarın bol bol burda takılırım
Sen nasılsın napıyosun ?
Hadi ya ne güzelllmişşAmann napim biz yatıştayız . Marta kadar böyle . Kar falan yağarsa ortalık karışır ama
Hadi ya ne güzelllmişş
Eee nerde yaşıosun ki canım ;? ben izmirde kar görmüos malummm
anaa memleketlim çıktın ya la izmir in neresinde oturuodunİzmirliyim ama 5 yıldır İstanbul da yaşıyoruz . :) Bu seene buralarada gelmedi
Ondan biz ısındık birbimize :)anaa memleketlim çıktın ya la izmir in neresinde oturuodun
bn yeşilovadayım kuzum , altayda okudum .Ondan biz ısındık birbimize :)
İzmir Evka 4 - Bornova Kız teknık lisesinde okuudm :)
Sen sen sennn ?
Oralarada gelip , gezmişliğim var :)bn yeşilovadayım kuzum , altayda okudum .
Oralarada gelip , gezmişliğim var :)
İzmir'in her köşesii Ceenneeett
Anam bir izmirli daha hoşgeldin bucalı kızİzmirli olarak izmir muhabbetine dalayım hemen :)
Eski bornovalı yeni bucalı olarak merhaba herkese..
Anam bir izmirli daha hoşgeldin bucalı kız
EE neler yapıyosun kaç yaşındasın beka mı evli mi anlat tanıyalım seni de canımHoşbuldum
Kız bornovalııı huu huuİzmirli olarak izmir muhabbetine dalayım hemen :)
Eski bornovalı yeni bucalı olarak merhaba herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?