- 8 Kasım 2018
- 5.730
- 13.810
Erkek cocugu diye bir sey var gercekten. Ama sevgiyle besliyoruz evdeErkek çocukları için bu yüzden mi bahçeli ev öneriyorlar acaba, aklıma şu tweet geldi; düşündürdü…
Eki Görüntüle 3485337
Evet, benden duyduğunuzu kimseye söylemeyin ama kuzeninizin erkek arkadaşı "ortadoğu'da dengeler değişecek, Volkan Konak'a dikkat edin ☠" mesajı veriyor. Tuvalette tezek bırakarak mesaj vermek Tapınak şövalyelerinden illüminati üyelerine kadar uzanan bir gelenekmiş çünkü.mesaj verdiğini düşünüyorum
Benim oğlanınkinin tamamen gitmesi için bazen 2. sifona basmamız gerekiyor.Taş mıçmıyorsa sifonun gücü yeter yayetsin bı zahmet.
Boktan boka duygu durumu degısıyor bu arada.
Dun kızımın mokunu klozette gordugum ıcın Dunyalar benım olmustu
Tabi ki bir msj veriyor, ben b*k gibi adamım bilesssin diyor tabi eğer bütün gün kullanıp gün sonunda sifonu çekecek kadar cimri değilse.Kızlar selam, konu çok sevdiğim bir kuzenimle alakalı. Kendisiyle şu an bu konuyu tartışıyoruz. 6 aylık bir ilişkisi var. Çocuk 33 yaşında, askeri okuldan ayrılmış mühendis. Yalnız yaşıyor.
Çocuğun evine üç dört kere gitti, çok özür dileyerek söylüyorum, 2 kez klozette büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmediğini görmüş. Normalde evi çok temizmiş, zaten sık sık da kadın geliyormuş. Giyimi kuşamı da aynı şekilde.
Kuzenim utancından 2. Defa gördüğünde bile bir şey dememiş, dalgınlığından olduğunu iddia ediyor. Ama ben evime gelme ya da seni umursamıyorum anlamında bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Ya da psikolojik sorunları mı var anlamadık.
Senin minnoşum kakasını yenilmez yıkılmaz kılan şey neeeeBenim oğlanınkinin tamamen gitmesi için bazen 2. sifona basmamız gerekiyor.
Miktarı çok oluyor işte. Bazen biraz da katı oluyor, yediği içtiğiyle alakalı. İki özellik bir araya gelince sifon yetmez. Beton yetmez gibi.Senin minnoşum kakasını yenilmez yıkılmaz kılan şey neeee
Demek ki 30 yıl önceki perianal bilmem ne dönemlerini atlatamamışAh aklima ogluma tuvalet egitimi verdigim donem kakasini salonun ortasina yapip anne sana cicek yaptim deyisi geldi. Belki adam da hediye birakiyordur kuzenine.
Tam aklımdan geçen mesaj.Ne mesajı verecek yahu “ben bok gibi bir herifim” mesajı mı?
Yahu ne mesajı ne psikolojisi adam piiissssKızlar selam, konu çok sevdiğim bir kuzenimle alakalı. Kendisiyle şu an bu konuyu tartışıyoruz. 6 aylık bir ilişkisi var. Çocuk 33 yaşında, askeri okuldan ayrılmış mühendis. Yalnız yaşıyor.
Çocuğun evine üç dört kere gitti, çok özür dileyerek söylüyorum, 2 kez klozette büyük tuvaletini yapıp sifonu çekmediğini görmüş. Normalde evi çok temizmiş, zaten sık sık da kadın geliyormuş. Giyimi kuşamı da aynı şekilde.
Kuzenim utancından 2. Defa gördüğünde bile bir şey dememiş, dalgınlığından olduğunu iddia ediyor. Ama ben evime gelme ya da seni umursamıyorum anlamında bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Ya da psikolojik sorunları mı var anlamadık.
Kadınlar böyle işte. Kafada sürekli bir aklama çabasıYahu ne mesajı ne psikolojisi adam piiissss
Erkekler böyle mesaj falan işleriyle uğraşmaz genelde düz varlıklardır, adamın pisliğinden olay çıkarmaya çalışmayın, pis işte piss
Bakın mesajı doğru okumuşum ortadoğu'da savaş çıktı. Yalnızca kuzeninizin erkek arkadaşının ve benim anlayabileceğim şifreli bir mesajlaşmaydı o kakaEvet, benden duyduğunuzu kimseye söylemeyin ama kuzeninizin erkek arkadaşı "ortadoğu'da dengeler değişecek, Volkan Konak'a dikkat edin ☠" mesajı veriyor. Tuvalette tezek bırakarak mesaj vermek Tapınak şövalyelerinden illüminati üyelerine kadar uzanan bir gelenekmiş çünkü.