Bebek İkinci El Sıfır km ilk arabam 30.tl

güyya bana satmıştı ama mesajlarıma çok geç cevap veriyor başka sayfalarda dolaşıyor 50 tane mesaj attım esince cvp veriyor.Almaktan vazgeçtim sen alabilirsin bella

ben k.k takip ediyorum başka sayfalara bakmam normal değilmi ve çalışıyorum saniye saniye cevap yazamam ki burda lütfen anlayışlı olun ayrıca siz bilirsiniz zorla satmıyorum zaten...

2-3 gün once konuşmuştuk ben cevap verememiştim, benim oglum 7 aylyk oldu yürmeye haraketi var arabayla kolaymı olur dep düşünüyorum. senin bebişin kaç aylyk? küçük olsa sonra sana hediyeye verelim))))

benim geçen yıl bir hesabım vardı ama girmediğim için pasifleşmiş malesef ordaki adım çilekli pasta idi:)anne demiröz ismim özge ordan geliyor oğlumda demir:)

benim referanslarım var dogamel,kuzerk,saruboceq,BANDAG siz yeni üye olmuşsunuz kazenin hemen size inanıp beni banlayacağını düşünmüyorum.ilkarabamı benim dışımda bella ya satıyorsunuz başka bir sayfada össlem diye birine satılmadı diyorsunuz ki o sırada sizinle msnde kargoyu konuşuyoruz ve anlaşıyoruz size paket konusunda bir ricada bulunuyorum bir türlü cvp vermiyorsunuz tabi daha öncesinde de size bir çok mesaj attım bir türlü cvp vermediniz.gerçek alıcıyım ben siz gerçek satıcı mısınız?benim bildiğim gerçek satıcı alıcıyla işini bitirene kadar konuşur başka sayfalara ilan vermez.Evet ben sizden cvp beklerken başka bir sayfaya ilan veriyorsunuz.adınız da yasemin demiröze benziyor.kusura bakmayın şüphelenmekte haksız mıyım

arkadaşım satışa sunduğunuz ürünlerin hepsini tek karede çekin ve yayınlayın herkesin önünde sizden özür dileyeceğim ve ürünlerinizin satılması için elimden geleni yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…