- 16 Ocak 2016
- 105
- 87
- 13
- 30
- Konu Sahibi Poyraz berk
-
Çok güzel ve uygunmuş. Hayırlı satışlar. Oğlum olsa kacirmazdim
İnanmıyorum ya iki gündür vatsaptan bütün kıyafetlerimi görmek istedi çoğunu alıcam dedi iş ödemeye gelince kargoyu yapın ödemeyi o zaman yapabilirm daha önce dolandırldım dedi bende inandım ama kabul etmedim.çok yazık bu dünyann bir de ötesi var acıdım şimdi hallerine...ARKADAŞLAR POYRAZBERK ADLI KULLANICI DOLANDIRICIDIR SAKIN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN. PARAMI ALDI ÜRÜNÜ GÖNDERMEDI TELEFONLARA BAKMIYOR. ŞİKAYETTE BULUNDUM KISA SÜREDE BULUNACAK ŞEREFSİZLER
Esimene cevap vericem onu bilmiyorum. Ilk defa istemedi alisveris yapmami. Soyledi de.. Bu zamana kadar cok alisveris yaptum.ilk defa istemedi guvenmedi. 150 tl az da degil.. Ne yapabilirim hic bilmiyorum..İnanmıyorum ya iki gündür vatsaptan bütün kıyafetlerimi görmek istedi çoğunu alıcam dedi iş ödemeye gelince kargoyu yapın ödemeyi o zaman yapabilirm daha önce dolandırldım dedi bende inandım ama kabul etmedim.çok yazık bu dünyann bir de ötesi var acıdım şimdi hallerine...
ARKADAŞLAR POYRAZBERK ADLI KULLANICI DOLANDIRICIDIR SAKIN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN. PARAMI ALDI ÜRÜNÜ GÖNDERMEDI TELEFONLARA BAKMIYOR. ŞİKAYETTE BULUNDUM KISA SÜREDE BULUNACAK ŞEREFSİZLER
InsaAlllahCnm ya umarım ürünlerin gelir vicdana gelir gönderirler çok üzüldüm
Cnm bak hanım efendi iftiraya uğradığını ürünlerinizde yarın elinde olacağını söylüyor çok sevindim senin adınaInsaAlllah
Boyle bir kul hakkina nasil girebiliyorlar.. Nasil bir vicdan bu anlamis degilim.. Bilmiyotlar mi ki bu dunyanin obur dunyasi da oldugunu..
Kazananin kendisi oldugunu saniyor.. Yazik.. Cok yazik..
Allah herkesin karsisina iyi insanlar durust insanlar cikarsin..
Cnm kusura bakma Haklısın eğer Dediğin gibiyse.hakkını helal et inandık hemen başkada kim yalan söylüyor ve burdan insanları dolandırıyorsa o para ayağına dolanır ama bu sebepten dolandığını bilmez belki ama onuda diğer Dünya'da öğrenir.
cnm Haklısın eğer söylediğin gibiyse ama gerçekten iyi niyetimizden bir insanın bir Başkasına böyle bir iftira atacağı aklımdan geçmedi ben Allah'tan korkan insanım o yüzden inandım ama lütfen Hakk'ını helal et her Söylenene inanmamamız gerektiğini anladım lütfen Allah Aşkın'a o bedduanı al geri gece gece asla uyuyamam artıkHakkımda konuşan sizlerin hepinizin allah belasını versin çocuklarınız var yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?