• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır erekek bebek kıyafetleri

C

cnm Haklısın eğer söylediğin gibiyse ama gerçekten iyi niyetimizden bir insanın bir Başkasına böyle bir iftira atacağı aklımdan geçmedi ben Allah'tan korkan insanım o yüzden inandım ama lütfen Hakk'ını helal et her Söylenene inanmamamız gerektiğini anladım lütfen Allah Aşkın'a o bedduanı al geri gece gece asla uyuyamam artık

Hayatta beddua etmeyen insanımdır sinirden cıktı agzımdan sizin sucunuz yok isterseniz inanmazsanz sayfa sahibiyle irtibata geçin anlatsn durumu bende özür diliyorum beddua için .

Ben kadının Hesabı pasif aktif bakmak aklıma bile gelmedi çooook özür dilerim. gece gece kul Hakkı'na girdim lütfen Hakk'ını helal et

Çok teşekkür ederim bedduanı aldığın için birde Hakk'ını helal et rahat bir uyku çekebileyim.

Ben kadının Hesabı pasif aktif bakmak aklıma bile gelmedi çooook özür dilerim. gece gece kul Hakkı'na girdim lütfen Hakk'ını helal et

Helal olsun . bu kadın başka nicklerden de yeni hesaplar açabilir bugünden itibaren bilginiz olsun dediğim gibi şimdiye kadar sattıgım tek ürünler bu sayfadakilerdir. Onuda dediğim bayana sattım yarın elinde olucak inşallah. iyi geceler.

Helal olsun . bu kadın başka nicklerden de yeni hesaplar açabilir bugünden itibaren bilginiz olsun dediğim gibi şimdiye kadar sattıgım tek ürünler bu sayfadakilerdir. Onuda dediğim bayana sattım yarın elinde olucak inşallah. iyi geceler.
Allah Razı olsun hatamızı hoş gördüğün için iyi geceler.

Senin allah belanı versin kim kimi dolandırıldı senin yüzünden benim insanlara güvenim kalmadı adi insan o para sana kefen parası olsun yorum yapan arkadaşlara da ask olsun sayfa sahibi bu kadının dolandırıcı olduğunu ve tek beni değil 3 bayanı birden dolandırdığını biliyor o yüzden hesabını kapattı öyle bişeyde benim hesabım kapalı olurdu onun değil bebek eşyaları için birde allahtan korkar haram lokma yemem ben asla bu kadın başka bi nickle beni dolandırıp bunu açtı ama adminler anladı kim ne düşünürse düşünsün allah biliyor kimin ne olduğunu
Üstelik bu kıyafetler @sare isimli arkadaşıma satılmıştır kargoda şuan yarın elinde olur kendisiyle yarın irtibata gecmençzi tavsiye ederim

Bizler adına konuşmayınız, sizin diğer üyelikleriniz ne olacak peki?

Back