Bebek İkinci El Sıfır el örgüsü yelekler

Ben erkek yelek almak istiyorum varsa ceketde olabilir ptt ile gönderebiliyormusunuz

Canım ptt kargo ile elbette gönderebilirim elimde başka erkek için mavi renkli yeleklerde var, ceket bir tane mavi beyaz vardı epeyde büyükdü ama satıldı o malasef hep yelek var canım

Üç tane alabilirim erkek bebek için yalnız benim özelden msj hakkım yok bana mailinizi atarsanız adres yazabilirim

Resim varsa gönderin iyi olur

cANIM RESİMLERİ ÇEKTİM AMA MAKİNEMİ EVDE UNUTMUŞUM. BİR ADET MAVİ YELEK VAR SIFIR BİRDE KREM YELEK VAR AMA KREM YELEK BİRAZ BÜYÜK 2-2,5 YAŞA KADAR GİYİLEBİLECEK ONUN FİYATI 10 TL DİĞERLERİ 7 TL CANIM BİRDE OĞLUMUN İKİNCİ EL YELEKLERİ VAR BENİM ONLARIDA DİĞER KONULARIMDA GÖREBİLİRSİN SÖYLEDİĞİM GİBİ YİNE KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ HIRKA ŞAPKA TAKIMI VAR BİDE MAVİ RENKLİ

Küçük olanlardan iki tane yelek almak istiyorum resimde olan kahverengi ve erkek için mavi olan ancak ptt kargo kapıda ödeme artık almıyormuş nasıl yapıyorsunuz alışverişleri

Küçük olanlardan iki tane yelek almak istiyorum resimde olan kahverengi ve erkek için mavi olan ancak ptt kargo kapıda ödeme artık almıyormuş nasıl yapıyorsunuz alışverişleri

tamam canım ben sana banka hesap numaramı vereyim ozaman sen havale yaparsın olmazmı resimdeki kahverengiyle diğer elimdeki mavi yeleği gönderirim

Banka bilgilerinizi aldım ancak özelden msj hakkım yok mailinizi yazarsanız adres ve tel yazabilirim genel sayfaya yazmayayım

Adanadayız Ağustosta doğacağı için kasıma kadar giyemez çok küçük olmasın turkuazı almayım o yüzden. İlerleyen zamanda ceket alırım ördüğünüzde. Mailinize adres gönderirim selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…