Sıfır Beden

Bir zamanlar sahip olduğum,şimdi ise yerini evlilik sonrası kilolara bırakan beden.
Umudum var hala,bir gün tekrar içine giricem diye bir düzine 34 beden pantolonlarımı saklıyorum.
İmkansız diye bir şey yok hayatta,10 kilo versem sığarım içine:125:
Çok mu polyannayım bugün:44:

40 kilo olduğum dönemde bile 0 bedene inememiş garip bi bünyeye sahibim.Amaaa olmakta istemem yawww ne o öyle kürdan gibiii.....Yaşasın basenlerim ve selülütlerimmm

18 yaşıma kadar hep 45kilo civarıydım, kilo almak için çok uğraştım, sıfır beden olmak hiç hoş değil, giydiklerin yakışmıyor, annemin tabiriyle sopa gb dolanıyorsun ortalıkta.
evlendikten sonra otur otur evde kilo aldım, okul başlayınca hızla vermeye başladım yine
sıfır bedene doğru gidiyorum bakalım.
38-40 bedenden 36ya düşmüştüm, şimdi 36da bol gb oluyor, tüm pantolonlara pens attırdım, 36 iyiydi yaaa

Kadınsı hiç bir çizgiyi bırakmayan, (göğüs, kalça vs.) bir zamanlar kurtulmak için direndiğim meret... Kurtuldum ve kıvrımlarıma bayılıyorum

Ben çok beğeniyorum :) Herkesin olamayacağı beden bence :) Herkeste sıfır beden aynı durmuyor kişinin görüntüsü önemli. bulimia hastası gibi gözüken sıfır bedenli kişiler de var. of ne güzel vücudu var dediğim sıfır bedenler de var.

36 bedenim kalça kıvrımım gayet iyi ama göğüslerim küçücük:84: 34ü düşünmek bile istemiyorum çok sağlıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…