şifalı taş kullanıp etkisini gören var mı kızlar?

su33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
59
2
şifalı taşlarla ilgili bilgisi olan var mı?ya da kullanıp memnun kalan?

Ben turkuaz ve ametıst aldım faydasını gormedım,bılakıs takınca kotu oluyorumm

bence sana uğuır getirdiğini inandığın herşey şifalıdır... benim öyle bir kolyem vardı sonra kayboldu uzun süre onsuz zor yaptım bence batıl inanç meselesi bu benimde öyle..

Ben turkuaz ve ametıst aldım faydasını gormedım,bılakıs takınca kotu oluyorumm

tasların gerçek olduğundan emin misin canım çünkü sahtesinin çok olduğunu duydum..nerden almıştın?bir de arastırdım nette biraz,alındığında su da bekletin deniyor bir baskasının eline değdiği taktirde o kişinin enerjisini alıyormuş..sevgiler

bence sana uğuır getirdiğini inandığın herşey şifalıdır... benim öyle bir kolyem vardı sonra kayboldu uzun süre onsuz zor yaptım bence batıl inanç meselesi bu benimde öyle..

belki de inanmakla da alakalı olabilir ama çok kitap var bu konuda nedense inanasım geliyor:)

bende almıştım ama pek kullanamadım açıkçası satan kişi bana kullanmadan önce toprağa koyun bir gece kalsın üzerindeki elektrik gitsin ertesi sabah nemli bi bezle silin takın her 15 günde bir tekrar edin bunu demişti ama inanarak kullanmanın etkili olacağına inanıyorum ben

Amatist nazara iyi geldiğini ve rahatlatma etkisinin olduğunu biliyorum sevgilime almıştım sürekli çatlayıp duruyor

ama buna benzer bi konu alternatif tip sifali taslar bolumunde var zannedersem.konu tekrari olmus sanirim
ben inaniyorum ve lal tasinin adet sancilarima iyi geldigini yazmistim.akiki eskiden beri inanilmaz onemsiyorum.benim burcumunda tasi.tas kullandigimda kendimi mutlu hissediyorum.artikbilmiyorum enerjisindenmidir yoksa sevdigim icinmi

vallahı pazaryerınden bırsuru tas satan yerden aldım sahte de olabılır, benım elıme gelene dek cok ele degmıstır deneyecegım dedıgını tsklerrr

sana katılıyorum,sanırım pek ınanmadım acaba sahte mı dıye dusundum durdum

vallahı pazaryerınden bırsuru tas satan yerden aldım sahte de olabılır, benım elıme gelene dek cok ele degmıstır deneyecegım dedıgını tsklerrr

rica ederim canım son edindiğim bilgiye göre bir bardak suya biraz cam şişede olan sirke elma sirkesi yanılmıyorsam eklenip taslar içinde en az 6saat beklicekmiş..

peki sen nerden almıştın canım?

Psikolojik olarak kendimizi inandırdığımız içinde olabilir ama ben doğada hiçbirşeyin boşu boşuna bulunmadığına inanıyorum genelde taşları elime aldığım zaman avcumda sanki bişeyler kıpırdanır gibi hissediyorum yada buna kendimi inandırıyorum bilemiyeceğim :)

Bende kullanıyorum. Ama sahtesiyle gerçeği nasıl ayırt edilir bilmiyorum çok yaygınlaştı artık heryerde var.

ben aytaşı almıştım ama beğendiğin için şifalı taşmış meğer oburluğa sırt ağrılarına iyi geliyormuş ama oek faydasını görmedim arkadşaımda kaplangözü aldı baş ağrısı vardı çok takınca daha kötü oluyorum diyordu o bence inanmak lazım inanınca olabilir

evet inanmak önemli bencede.birde gerçek olup olmadığını anlayabilsekkk...

Ametist taşından bileklik aldım ben de ama işe yaradığını düşünmüyorum. Çıkardım zaten artık.
Bence bu inanç meselesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kristal kuvarz kullanıyorum.. Cep telefonu, televizyon ve bilgisayarların yaydıkları radyasyonu topladığını duymuştum.... Bilgisayarımın yanında tutuyorum... Gerçekten bir süre sonra rengi kararıyor, toprağa gömüyorum bekletip yıkıyorum tekrar koyuyorum bilgisayarımın yanına...

toprağa gömmek şart mı ki acaba?sadece su yeterli değil mi?sen nerden temin etmiştin tası canım?

Pazardan almıştım ben... Evet toprağa gömmek daha iyi.. Benim büyük bir saksım vardı, taş çok büyük olmadığından saksının kenarına gömüyordum... Düşündüm de, eğer imkanınız yoksa taşı topraklamaya niyetlenip su ile yıkayabilirsiniz sanırım... Çünkü su da topraklanma aracı... negatif elektiriği alıyor... :44: Bence olabilir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…