Auro yükseltme,bolluk ve ilişkile üzerine şifalanma için Tuğçe ışınsu’yu aradım yüzüme kapattı ve engelledi..
Çok şaşırdım.
Çok eee diyormuşum.Konuşmama fırsat vermedi.
İnanın ki değil,..Öyke bir niyetim yok.Sadece sordum.Reklamlar..
Hatta Tugce'nin potansiyel musterilerini Serdal'a yönlendirmek istiyorsun gibi
Ki ben ikisini de hiç duymadım.
Ablacım belirli bir dini ogretiye dahil isen ; onlara gönderilmiş olan kitaplardan,içerisindeki ayetlerden yahut farzı ve sünneti sabit ibadetlerden medet um derim.
Dua et misal.
Enerjiyle olacak iş olsa,kapı kapı gezip aura ister zengin olurduk.
Dimi , kuaföre git , biraz alışveriş var aura tavan yapsınBu kısma güldüm, hakkınızı helal edin.
Auranızı siz yükseltebilirsiniz, başkası napabilir ki?
Arkadaşlar merhaba..
Auro yükseltme,bolluk ve ilişkile üzerine şifalanma için Tuğçe ışınsu’yu aradım yüzüme kapattı ve engelledi..
Çok şaşırdım.
Neyse öncesinde bir araştırma yapmıştım.Serdal demirciden seans alcam şimdi..Kişisel gelişim uzmanı bir saat seans artı reiki yapıyormuş.
Ben yabancıyım bu konulara biraz araştırdım.Güzel yorumlar var..
serdal demirciden seans alan var mı acaba?
Ya da farklı çalışmalarla hayatı güzel anlamda değişen var mı?
Aura tavan, cüzdan taban yapsın.Dimi , kuaföre git , biraz alışveriş var aura tavan yapsın
Sadece ciddi bir cevap istiyorum.Cidden paranız bu kadar çok mu ya?
Yetim çocukları giydirin iyilikler yapın hayatınız değişir.
Arkadaşlar merhaba..
Çok şaşırdım.
Neyse öncesinde bir araştırma yapmıştım.Serdal demirciden seans alcam şimdi..Kişisel gelişim uzmanı bir saat seans artı reiki yapıyormuş.
Ben yabancıyım bu konulara biraz araştırdım.Güzel yorumlar var..
serdal demirciden seans alan var mı acaba?
Ya da farklı çalışmalarla hayatı güzel anlamda değişen var mı?
Enerjinizi yükseltir bu tarz hayır işleri , bence onu demek istemişSadece ciddi bir cevap istiyorum.
Yardımseverliğim bende kalsın..
Reklamlar..
Hatta Tugce'nin potansiyel musterilerini Serdal'a yönlendirmek istiyorsun gibi
Ki ben ikisini de hiç duymadım.
Ablacım belirli bir dini ogretiye dahil isen ; onlara gönderilmiş olan kitaplardan,içerisindeki ayetlerden yahut farzı ve sünneti sabit ibadetlerden medet um derim.
Dua et misal.
Enerjiyle olacak iş olsa,kapı kapı gezip aura ister zengin olurduk.
Annemde bu tür çalışmalara katılıyor aslında bir nevi olumlama-manifest durumu kişi gerçekten inanarak yapıyorsa faydasını elbette ki görüyor tabiCiddi ciddi böyle şeylere para mı veriyorsunuz ??
Meditasyon gibi bir şey ozaman. Ama ona para vermeye gerek yok kiAnnemde bu tür çalışmalara katılıyor aslında bir nevi olumlama-manifest durumu kişi gerçekten inanarak yapıyorsa faydasını elbette ki görüyor tabi
Annemde bu tür çalışmalara katılıyor aslında bir nevi olumlama-manifest durumu kişi gerçekten inanarak yapıyorsa faydasını elbette ki görüyor tabi
Bu yoruma üzülerek katılmıyorum maalesef...Cidden paranız bu kadar çok mu ya?
Yetim çocukları giydirin iyilikler yapın hayatınız değişir.
Yaanii meditasyondan ziyade çakra ve frekans gibi şeyler üzerinden de giden olabiliyor mesela annemden bildiğim kadarıyla bunları çalışırken su içmek çok önemliymişMeditasyon gibi bir şey ozaman. Ama ona para vermeye gerek yok ki
Bahsettiğim şeylerin bilimsel açıklaması var aslında.Bu yoruma üzülerek katılmıyorum maalesef...
İnsanın parası varsa harcar, harcayan kişinin de nerelere/kimlere yardım yaptığını bilemeyiz o yüzden bu önyargı bana saçma geldi.
Ben de bazen paramı sırf merak ettiğim için gereksiz şeylere harcayabiliyorum ama çok şükür sokak hayvanlarına da her gün yardım yaparım.