Ay bizim ülkede bilmediğimiz her şeyi b.klama hastalığımiz neden var?
Yaptırıp memnun kalmayan varsa söylesin, ya da yakınında gidip fayda görmeyen. Ama aura ne bilmeden , bahsettiği egitimde neler olduğunu bilmeden neden hemen dalga gecmeye çalışıyorsunuz?
Alışveriş yapmaya aura yukselseydi aha tüm mutsuz kadınlar alışveriş bağımlısı. Hangisinin aurasi yüksek?
Yardım yapmayla aura sifalandirmak arasında bir bağ var mı, eğer kişinin sorunu paylaşım yapmamak üzerine değilse? Deprem bölgesine ne yardım yapan insanlar gördüm, ağlak salak ifadeyle insanların canını sıkıyordu acır gibi dağıtıyordu, kimi de kibirli kibirli dağıtım yapıyordu. Sonradan sosyal medyada gördüm,bazı gönüllü gelenler psikolojisi bozulmuş insanların iki lafına takılıp 'ben buraya sizin için geldim' diye kavga ediyormuş. Bu insanların aurasi yüksek mi yani? Bu ülkede benim 'merhaba' dediğim herkes ramazanda fitre dağıtıyor , zekat veriyor. Bu da bir iyilik. Kimin aurasi yüksek? Hiçbirinin:)
Bilgim yok, de geç. Ya da 'cok eee diyorsun' diye engelleyen kadınla dalga geç. Neden dolandırıcı muamelesi yapıyorsunuz ki bu işlere.
Ben hiç aura maura eğitimi almadım, çünkü param kıymetlidir. Böyle şeylere bütçe ayiramam.
Ama KK'dan sevdiğim bir arkadaşım gitti bu tarz bir eğitime. Hatta epey pahalı bir egitimdi. Kursu verecek olan kadın demişti ki 'merak etme, bu para sana geri gelecektir'
Arkadaşımı ikna etmiş, kız başka şehirden birkaç haftasonu uçakla gelip eğitimlere girip otelde kalıp tekrar kendi şehrine döndü. Derken bu kizin bir arkadasina su banka faizleri veriliyor ya, çalıştığı yer banka mi değiştirmiş ne olmus öyle bir yerden faiz parası gelmiş yukluce. Eşi de "bu paranın helal olduguna dair kimse bir şey söylemiyor,evime sokmam" demiş, kavga etmişler. Kız da benim bu arkadaşıma vermiş parayı. 'Al ne yaparsan yap' diye:)
Yani kadının dediği cikmis oldu
Kurs da bence arkadasima epey destek oldu. Düşünce yapısının değişmesi, istediği şeyleri çekmesi üzerine. En basiti küçük sehirdeki güzel işini bıraktı ve uzun yıllardır istediği İstanbul'un en şirin yerinde film setinden çıkmış gibi bir ev tuttu. Üstelik bagcilardaki evlerden daha ucuza. Derken eskisinden iyi bir iş buldu falan filan, şimdi çok harika bir düzeni var. Tabii ki bunu aura kursu yapmadi ama kızın hep akljnda olan şeyleri yapabilmesi için ona biraz ceSaret verdi, daha olumlu bir bakış açısı kazandırdı.
Bu kızın şöyle bir pandül sarkaci var mesela, her gittiğimde benim de aurami ölçüyor
bence çok keyifli
Eki Görüntüle 3251373 Bazen insanların bir çıkışa ihtiyacı oluyor, onu da kimi insanlara saçma gelen yollardan , ne bileyim nlp ile,yoga ile, numeroloji ile, astroloji ile, aura ile, sifalanma ile çözmek istiyorlar.
Bana doğal bir istek gibi geliyor. Umarım gittiği kurstan bir fayda görür