- 4 Nisan 2022
- 2.808
- 7.109
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın yönlendirmeli şifa meditasyonları var. Bence herkesin nefes çalışması gerekir de zaten ama gördüğüm kadarıyla maalesef çoğu kişi yatay tesir alıyor.Bahsettiğim şeylerin bilimsel açıklaması var aslında.
Ben her yolu denemekten yanayım.
Denemeden bilemem..
Kimisi paranız çoksa yardım edin,
Kimisi kuaföre gidin vs demiş.
Kendime hizmet içim bir yol deniyorum sadece.
YapıyorumBilim bu değil.
kendini iyi hissetmek istiyorsan bence insanlara, hayvanlara, bitkilere ağaçlara yararlı şeyler yapabilirsin. Geçici süre için yaralı kedi/köpek besleyebilirsin. Ağaçlandırma çalışmalarına katılabilirsin. Hayata karışmak. Senin ellerinle yaptıklarınla bir canlının yaşamını güzelleştirmek inan bana harika hissettirecek seni. Lösev in çalışmaları var. Birçok seçenek var.
Terapi artı reiki çalışması alacağım bı beyfendiden.Tekrar eden olumsuzluklar için bilinç altı kodlamalara bakılıyormuş ve bu kodlamaların düzeltlmeai için özel teknikler öneriyormuş.Akabinde reiki çalışması yapacakmış.Bahsettiğiniz o beyin adını hiç duymadım.
Şifayı herkes kendi kendine verebilir. Teknik öğrenmek istiyorsanız Reiki uyulmaması alın ve sonra kendinize bol bol şifa verirsiniz ona buna gidip para dökmenize hiç gerek yok.
Param değerBahsettiğiniz o beyin adını hiç duymadım.
Şifayı herkes kendi kendine verebilir. Teknik öğrenmek istiyorsanız Reiki uyulmaması alın ve sonra kendinize bol bol şifa verirsiniz ona buna gidip para dökmenize hiç gerek yok.
Bana da bir arkadaş önerdi,aklımdan geçen bir kişi değildi..O kadının kendine hayrı yok zaten tipinde meymenet yok ... valla millet takipliyor, söylediği zırvaları ciddiye alıyor, kendini bir halt sandırıyor sonuç belli poposu kalkıp milleti engelliyor , yüzüne telefon kapatıyor. İnsanlarımız neden soytarıların sözlerine itibar ediyor
Terapi artı reiki çalışması alacağım bı beyfendiden.Tekrar eden olumsuzluklar için bilinç altı kodlamalara bakılıyormuş ve bu kodlamaların düzeltlmeai için özel teknikler öneriyormuş.Akabinde reiki çalışması yapacakmış.
Deneyelim görelim.
Buraya yazma amacınız reklam mıydı neydi? Kavga eder gibi bir cevap.. çok tuhafsınız. Umarım şahıs bilinçaltınızı dönüştürmeye çalışırken alttan farklı telkinler vererek sizi kötü bir duruma düşürmez.Param değer
Param değerli,değersiz değil demek istedim.İstediğiniz gibi algılayabilirsiniz.Reklamla işim olmazBuraya yazma amacınız reklam mıydı neydi? Kavga eder gibi bir cevap.. çok tuhafsınız. Umarım şahıs bilinçaltınızı dönüştürmeye çalışırken alttan farklı telkinler vererek sizi kötü bir duruma düşürmez.
Önüne gelene dava açıyor ekşi sözlük yazarlarına dahi açtı ve kazandı, dikkat edin değişik(!) bir kadınO kadının kendine hayrı yok zaten tipinde meymenet yok ... valla millet takipliyor, söylediği zırvaları ciddiye alıyor, kendini bir halt sandırıyor sonuç belli poposu kalkıp milleti engelliyor , yüzüne telefon kapatıyor. İnsanlarımız neden soytarıların sözlerine itibar ediyor