• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şifa bekleyen hastalarımız için okuyoruz (70.000 ya şafi cc.)

@mormene

Allah razı olsun menekşem sen ve okuyan okuyamayan herkesten. Dua topiklerinde hep bulundum. Ama bir gün kendim içinde böyle dua toplanacağı aklıma gelmemişti. Oluyormuş demek.. Rabbim hepimize şifa versin 😞
Ne demek 🥰 olabiliyor bugun sana yarın bana bilemeyiz kı bazen bedensel olmasa bıle ruhsal olarak da oyle bır sıkıntı yasıyoruz kı gelip careyı yıne burda dua arkadaslarımızdan arıyoruz her biriniz ıyıkı varsınız inşallah hep bu şekılde aksamadan gider 🤲yanı Allah esırgesın bugun sağlık acısından benım bir sıkıntım olsa gelip ilk çalacağım kapı burası, sizlersiniz o yuzden bende elimden geldıgınce bırseyler yapmaya calısıyorum umarım senınde sonucun ıyı cıkar 🤲 Benımde babamın elınde vardı senın bahsettiğın gıbı sıyahtı baya baya ben olmaktan cıkmıs et parcası olmustu kahveden siyaha baya bır donmustu artık baya bır arastırdılar, ıyı cıktı cok sukur hemen ameliyatla aldılar. Korkma ınsallah senınde guzel haberlerını alırız 😘😘

Ne demek 🥰 olabiliyor bugun sana yarın bana bilemeyiz kı bazen bedensel olmasa bıle ruhsal olarak da oyle bır sıkıntı yasıyoruz kı gelip careyı yıne burda dua arkadaslarımızdan arıyoruz her biriniz ıyıkı varsınız inşallah hep bu şekılde aksamadan gider 🤲yanı Allah esırgesın bugun sağlık acısından benım bir sıkıntım olsa gelip ilk çalacağım kapı burası, sizlersiniz o yuzden bende elimden geldıgınce bırseyler yapmaya calısıyorum umarım senınde sonucun ıyı cıkar 🤲 Benımde babamın elınde vardı senın bahsettiğın gıbı sıyahtı baya baya ben olmaktan cıkmıs et parcası olmustu kahveden siyaha baya bır donmustu artık baya bır arastırdılar, ıyı cıktı cok sukur hemen ameliyatla aldılar. Korkma ınsallah senınde guzel haberlerını alırız 😘😘
İnşallah canım benim rahatlattın içimi ❤️ size de gelmiş geçmiş olsun. Her şey Allah'tan. Rabbime siginmaktan güzel rahatlık var mı ki. Onun huzuruna çok şükür. Ne zaman darda hissetsek kalbimizi teslim etmenin güveni bizi tedavi ediyor. İnanc bizlere böyle bir güzellik sağlıyor. O yüzden şimdi biraz daha iyi hissediyorum. Sabah ki buhran gitti içimden. İnşallah iyi olur. Rabbim hayırlısını bilir ❤️

400 aldım kalan 37.600

Back
X