• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şifa bekleyen hastalarımız için okuyoruz (70.000 ya şafi cc.)

Chocolita Chocolita çokom neyin var ? İyi misin?
Ayağımda önemsemedigim bir ben vardı. Şekli çok bozuk. Diğer ayağımda da yeni bir tane çıkınca doktora gittim bugün. Böyle olacağını tahmin etmemiştim. Bir makineyle inceledi arasında siyah renk de varmış Allah korusun deri kanseri riski yüksekmis 😞 alınıp pataloji ye gönderilecek

Ayağımda önemsemedigim bir ben vardı. Şekli çok bozuk. Diğer ayağımda da yeni bir tane çıkınca doktora gittim bugün. Böyle olacağını tahmin etmemiştim. Bir makineyle inceledi arasında siyah renk de varmış Allah korusun deri kanseri riski yüksekmis 😞 alınıp pataloji ye gönderilecek
Allah esirgesin canım inşallah öyle değildir

Allah korktuğuna uğratmasın geçmiş olsun Choco

1000 aldım KALAN 58.000
RABBİM şafi ismiyle şifa versin Inşallah korktuğuna uğratmasın canım benim. 🤲
Allah esirgesin canım inşallah öyle değildir
Allah korktuğuna uğratmasın geçmiş olsun Choco
Allah razı olsun inşallah degildir çok sağolun. Sabahtan beri o kadar tuhafım ki boşlukta gibiyim. Doktor hiç ben demiyor baktığı şeye hep dilinde tümör var. Bu benlere tümör mu deniyor? İyi huylu ya da kötü huylu ama dilinde hep bir tümör var. Devletten randevu alamıyorum ah bir alabilsem ..

@mormene
Allah razı olsun menekşem sen ve okuyan okuyamayan herkesten. Dua topiklerinde hep bulundum. Ama bir gün kendim içinde böyle dua toplanacağı aklıma gelmemişti. Oluyormuş demek.. Rabbim hepimize şifa versin 😞

Back