- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Morrmeneksee
2000 aldım kalan 40.000 Rabbim şifa versin inşallah
Chocolita
hayırlı sonuçlar alırsın ınşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek olabiliyor bugun sana yarın bana bilemeyiz kı bazen bedensel olmasa bıle ruhsal olarak da oyle bır sıkıntı yasıyoruz kı gelip careyı yıne burda dua arkadaslarımızdan arıyoruz her biriniz ıyıkı varsınız inşallah hep bu şekılde aksamadan gider yanı Allah esırgesın bugun sağlık acısından benım bir sıkıntım olsa gelip ilk çalacağım kapı burası, sizlersiniz o yuzden bende elimden geldıgınce bırseyler yapmaya calısıyorum umarım senınde sonucun ıyı cıkar Benımde babamın elınde vardı senın bahsettiğın gıbı sıyahtı baya baya ben olmaktan cıkmıs et parcası olmustu kahveden siyaha baya bır donmustu artık baya bır arastırdılar, ıyı cıktı cok sukur hemen ameliyatla aldılar. Korkma ınsallah senınde guzel haberlerını alırız@mormene
Allah razı olsun menekşem sen ve okuyan okuyamayan herkesten. Dua topiklerinde hep bulundum. Ama bir gün kendim içinde böyle dua toplanacağı aklıma gelmemişti. Oluyormuş demek.. Rabbim hepimize şifa versin
400 aldım kalan 39.100500 aldım kalan 39.500 Allah şifa versin
İnşallah canım benim rahatlattın içimi size de gelmiş geçmiş olsun. Her şey Allah'tan. Rabbime siginmaktan güzel rahatlık var mı ki. Onun huzuruna çok şükür. Ne zaman darda hissetsek kalbimizi teslim etmenin güveni bizi tedavi ediyor. İnanc bizlere böyle bir güzellik sağlıyor. O yüzden şimdi biraz daha iyi hissediyorum. Sabah ki buhran gitti içimden. İnşallah iyi olur. Rabbim hayırlısını bilirNe demek olabiliyor bugun sana yarın bana bilemeyiz kı bazen bedensel olmasa bıle ruhsal olarak da oyle bır sıkıntı yasıyoruz kı gelip careyı yıne burda dua arkadaslarımızdan arıyoruz her biriniz ıyıkı varsınız inşallah hep bu şekılde aksamadan gider yanı Allah esırgesın bugun sağlık acısından benım bir sıkıntım olsa gelip ilk çalacağım kapı burası, sizlersiniz o yuzden bende elimden geldıgınce bırseyler yapmaya calısıyorum umarım senınde sonucun ıyı cıkar Benımde babamın elınde vardı senın bahsettiğın gıbı sıyahtı baya baya ben olmaktan cıkmıs et parcası olmustu kahveden siyaha baya bır donmustu artık baya bır arastırdılar, ıyı cıktı cok sukur hemen ameliyatla aldılar. Korkma ınsallah senınde guzel haberlerını alırız
1000 aldım kalan 38.000100 aldım kalan 39.000
İnşallah canım benim Allah razı olsun1000 aldım kalan 38.000
Chocolita geçmiş olsun kuzum Rabbim sağlık versin.Hayırlı haberler al inşallah.
400 aldım kalan 37.600Hadi kızlar Chocolita için son 38.000
2 kişi daha var bekleyen gayret edelım Allah rızası ıcın elımızden gelenı yapalım hastalarımız için rabbim şifa versın
Nevreste
C Calcifer
Jawlensky
merve
JES
M Msspinkie
Nego
Pembe Lotus
Bonus
Ahtapot Anne
HALLEYS
Nefes0858
burcusami
@beratbedirhan
B Buluts34
bluepinkk
Blue_Peri
namaste21
Yazarhanim
M MaviMabellee
Tavuk_suyu_
Tiniminimavihanim
Myhomes
sweetgirlcandy
Mintimint
MoonfacedMom
mavikelebek34
Saliha40
Ssevincli
Asiltutku
Aselhannn
A Asya89
F Feyzaanrr
HejaR12
@Harlofia
@eunja
melankolimm
Barbara
A arkadasimes
@Kzbnylmz
Z zinciriye
Ballikabak
Gelincik78
Ceren0134
Cemoos
C Cemreww
mavispreyboya
tazefasulye
humanbeings
ummhnisa
Umut_2019
R rana20
mutlulukbenihicbirakma
Mucizemm222
Life light
kevsersoylu
agustos72
Leyl-i-fer
@Mimariye
BereliPenguen
i p e k
Magnifiaque
Kahve __Kokusu
BereliPenguen
Meybuz
Aselhannn
agustos72
5 528mucizemmm
theia07
Yenidelhi
K kristalbardak
Nayro
A Arelarven
A arkadasimes
SoLeiL12
humanbeings
Hemsirecik
B Bademmm388
Krew
sonsuzmasal
Ahtapot Anne
X xnobodyx
Cemoos
Mucizem43
Tiniminimavihanim
in_cim
Mavi Mandalina
Life light
Ballikabak
kucukagac
MoonfacedMom
M-Mavera2048
LadyNurr
@Mimariye
@Kzbnylmz
Vanillin
defne-28
H M
Meryeemmm_
Larka
SoLeiL12
Jou
Esse-esse
Mihra95
WhiteF0X
ISSIZZ
4melek1anne
Pembe Lotus
Ssevincli
Evva
@Betullx
R rana20
Morm
M Maviayyy
@Passion5234
Novaa
Ssevincli abla
@üyeadibiriki
Mucizem43
Nefes0858
agustos72
Ilayumut
1.000 aldım Kalan 35.0001.600 aldım kalan 36.000
1.000 aldım Kalan 34.0001.000 aldım Kalan 35.000
1.000 aldım kalan 31.000Yanlış oldu cnm 1000 aldım kalan 32.000
1.000 aldım kalan 31.000
İnşallah evvam Allah razı olsun2000 aldım kalan 29.000 Chocolita çokom inşallah sonuçların hayırlısı ile temiz çıkar ❤