baktım da pek birşey göremedim maalesef ben ilaç önerisi istiyorum aynı sorunları yaşayanlar varsa gerçekten çekilecek gibi değil bu bulantılar
Maalesef bende çok çekiyorum ama yapacak bişey yok.Dediğim gibi sersemletmesine razıysan anti-em öneririrm.Ben sersemletmesine dayanamdığım için kullanmıyorum.Çok şey denedim ama geçmedi maalesef.
Son olarak geçen hafta araba ile 5 saatlik yola gidecektik.Arabanın arka tarafında orta koltuğa oturdum ve gözümü yoldan ayırmadım.Sağa sola mecbur kalmadıkca başımı çevirmedim.Karnımı tıka basa doyurmadım ve ağır kokular sürmedim.Sonuççç olarakkk çok rahat gittim geldim.a.s
Birde yola çıkmadan önce elma yemekte iyi geliyormuş.Önerdiğim ilaçta iyi gelmezse bir doktora görün istersen.Belki bilmediğimiz daha tesirli bir ilaç verir ya da birkaç ilaç alman gerekir.
çok gecmiş olsun.benim kızında aynı sorunları oluyordu .şimdi aracda iken kendileri gelip yapıştırıyorlar kulak arkasına küçük bir yara bandı gibi o bulantıyı kesiyor.söylersin böyle bişi varmı yapın diye yoksa eczaneden satılır heralde faydası oluyor canım.
iTrans - Bulantı Önleyici Cihaz
Ben denemedim ama sitede deneyen bi arkadaş çoook memnun kaldığını söyledi.Bi araştır istersen.
ZoferMerhaba arkadaşlar bu başlık var mı yok mu bilmiyorum ama aradığımda istediğim yanıtı bulamadım.
Benim problemim herşeye midemin bulanması yolculuk sırasında.Otobüs,taksi,deniz,tren hiç farketmiyor.Hepsinde mide bulantım tutuyor ve istifrağ etmeden rahatlayamıyorum.
Yolculuk sırasında mide bulantımı dindirebilecek bir ilaç var mı önerebileceğiniz?
Dramamine kullandım ve maalesef etkisini göremedim...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?