Normalde de gastritim var zaten mahvoldum 1 haftadaİlk 3 ay çok normal, çocuğun gelişiminde gerileme olmadığı sürece sanırım serum ve sıvı takviye ile dayanmak zorunda gibisiniz.
Ben ilk 4 ay bir şey yaşamadım, 4. Aydan sonra rahim genişledikçe yukarıya baskı arttıkça 2 3 kez hastanelik oldum çok zor sizi çok iyi anlıyorum.
Canım bende senin gibiyim serumun zararı olurmu acaba bebeğeMerhabalar. 7 haftalık gebeyim. Son 1 haftadır şiddetli bulantım ve kusmam var. Kusma için serum takıyolar hafifliyo ama bulantı asla geçmiyo. 7/24 devam ediyor. Prilam, Emedur, Zofer hiçbiri etki etmedi. Çubuk krakeri bile geri çıkarır oldum. Aç susuz geziyorum hemen geri çıktığı için. Ne yapacağımı şaşırdım artık sürekli ağlıyorum bulantıdan. Bununla baş edebilen var mı?
Canım bende senin gibiyim serumun zararı olurmu acaba bebeğe
Sizle ayni haftadayim ve ayni durumdayim
12 haftalık olduk çok şükür ama 10. Haftaya kadar 2 günde bir seruma gitmek zorunda kaldımAy bende sizinle aynı hafta 2 gündür özellikle sabah namazına uyanınca bulantıdan duramıyorum çözüm bulan olursa bizde faydalanalım
triod kac cikti acaba12 haftalık olduk çok şükür ama 10. Haftaya kadar 2 günde bir seruma gitmek zorunda kaldımSerumun zararı yokmuş, aksine çok kilo kaybetmemi engelledi seruma rağmen 3 kilo verdim tabi. 2 haftadır da 2 ilacı aynı anda kullanıyorum bulantım geçmedi ama kusmalarım biraz azaldı. Bi de bende hipertroid çıktı, troid bezim hızlı çalışıyormuş o yüzden de şiddetli bulantı yapıyormuş. Serumlara ilaçlara rağmen hafiflememesinin sebebi oymuş. Bugün ona da ilaç başladılar bakalım, inşallah geçer şu bulantılar hepimizinn
Bende dün çok kötü oldum hiç su icememistim herşeyii istifra ediyordum gece dayanamadım gittim serum yaptılar gelince hemen uyumuşum umarım biraz daha etki eder de 2 gün felan idare eder. Umarm sizinde hafifler içimi rahatlattiniz kimisi bişe olmaz diyordu kimisi olur12 haftalık olduk çok şükür ama 10. Haftaya kadar 2 günde bir seruma gitmek zorunda kaldımSerumun zararı yokmuş, aksine çok kilo kaybetmemi engelledi seruma rağmen 3 kilo verdim tabi. 2 haftadır da 2 ilacı aynı anda kullanıyorum bulantım geçmedi ama kusmalarım biraz azaldı. Bi de bende hipertroid çıktı, troid bezim hızlı çalışıyormuş o yüzden de şiddetli bulantı yapıyormuş. Serumlara ilaçlara rağmen hafiflememesinin sebebi oymuş. Bugün ona da ilaç başladılar bakalım, inşallah geçer şu bulantılar hepimizinn
Bende de tiroit hastalığı var ilaç kullanıyorum12 haftalık olduk çok şükür ama 10. Haftaya kadar 2 günde bir seruma gitmek zorunda kaldımSerumun zararı yokmuş, aksine çok kilo kaybetmemi engelledi seruma rağmen 3 kilo verdim tabi. 2 haftadır da 2 ilacı aynı anda kullanıyorum bulantım geçmedi ama kusmalarım biraz azaldı. Bi de bende hipertroid çıktı, troid bezim hızlı çalışıyormuş o yüzden de şiddetli bulantı yapıyormuş. Serumlara ilaçlara rağmen hafiflememesinin sebebi oymuş. Bugün ona da ilaç başladılar bakalım, inşallah geçer şu bulantılar hepimizinn
triod kac cikti acaba
Tsh 0.007 çıktı t4 2.87 Dün ilaç başladılar bakalım ilaç bitince tekrar kan vericem.Bende de tiroit hastalığı var ilaç kullanıyorumo yüzden hafiflemiyor demekki
Besinsiz kalmak daha kötü ya bebek için de sizin için deBende dün çok kötü oldum hiç su icememistim herşeyii istifra ediyordum gece dayanamadım gittim serum yaptılar gelince hemen uyumuşum umarım biraz daha etki eder de 2 gün felan idare eder. Umarm sizinde hafifler içimi rahatlattiniz kimisi bişe olmaz diyordu kimisi olur
suan kac haftaliksiniz benimde aksi gibi yuksek bugun fe kan verdimTsh 0.007 çıktı t4 2.87 Dün ilaç başladılar bakalım ilaç bitince tekrar kan vericem.
Aynen kaç doktora sorduk troid yapıyo şiddetli bulantını dedi
Benim tsh 11 falandı senin yine iyiymişTsh 0.007 çıktı t4 2.87 Dün ilaç başladılar bakalım ilaç bitince tekrar kan vericem.
Aynen kaç doktora sorduk troid yapıyo şiddetli bulantını dedi
Kesinlikle çok haklısınız serum baya rahatlatti aylar sonda adam akıllı yemek yedim resmen. İnsanlar ciddi anlamda korkutuyor yok hamilesin serum olurmu ya düşer se ya kalbi durursa ya engelli olursa felan ben doktoruma sordum zorlandigin her zaman acile gidebilirsin dedi içim rahatladıBesinsiz kalmak daha kötü ya bebek için de sizin için de
Gecmis olsun canim gecer Allahin izniyle. Bende simdi acilden geldim koca kiloluk serumu yiyince gozum acildi resmen cok sukur12 haftalık olduk çok şükür ama 10. Haftaya kadar 2 günde bir seruma gitmek zorunda kaldımSerumun zararı yokmuş, aksine çok kilo kaybetmemi engelledi seruma rağmen 3 kilo verdim tabi. 2 haftadır da 2 ilacı aynı anda kullanıyorum bulantım geçmedi ama kusmalarım biraz azaldı. Bi de bende hipertroid çıktı, troid bezim hızlı çalışıyormuş o yüzden de şiddetli bulantı yapıyormuş. Serumlara ilaçlara rağmen hafiflememesinin sebebi oymuş. Bugün ona da ilaç başladılar bakalım, inşallah geçer şu bulantılar hepimizinn
12+1 şuansuan kac haftaliksiniz benimde aksi gibi yuksek bugun fe kan verdim
Tsh ın bu kadar düşük olması bebek için de benim için de kötü maalesef o yüzden tedaviye başladılar hemenBenim tsh 11 falandı senin yine iyiymiş
6. Haftadan beri sürekli seruma gitmek zorunda kalıyorum yoksa hiçbir şey yiyemiyorum ben deKesinlikle çok haklısınız serum baya rahatlatti aylar sonda adam akıllı yemek yedim resmen. İnsanlar ciddi anlamda korkutuyor yok hamilesin serum olurmu ya düşer se ya kalbi durursa ya engelli olursa felan ben doktoruma sordum zorlandigin her zaman acile gidebilirsin dedi içim rahatladı