Ne mutlu size hamileymişsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Umarım bu inanılmaz göğüs ucu acısının sebebi bende de hamilelik çıkar ama testte negatifi görünce umudum kalmadı. Kan veririm artık bir iki güne. Bu şüpheyle çok yorucu.Benim göğüs ucu ağrım hiç olmazdı regl öncesi ama bu uçlarının ağrısı çok değişikti, hâlâ da devam etmekte ilk ondan suphelenmistim ve karnımın şişkinliği
Evet bence de bir kaç gün bekleyip kan verin inşallah hamilesindir inşallahNe mutlu size hamileymişsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Umarım bu inanılmaz göğüs ucu acısının sebebi bende de hamilelik çıkar ama testte negatifi görünce umudum kalmadı. Kan veririm artık bir iki güne. Bu şüpheyle çok yorucu.
Gögüs ucu hassasiyetiniz tam olarak nasıldı ve nezaman başlamıştı acaba benimde hiç olmazdı sadece gögsüm agrırdı bu ay 10 gün varken gögüs ucum acımaya başladı daBenim göğüs ucu ağrım hiç olmazdı regl öncesi ama bu uçlarının ağrısı çok değişikti, hâlâ da devam etmekte ilk ondan suphelenmistim ve karnımın şişkinliği
1 hafta kadar vardı sanırım, sadece uç kısımları acıyordu dokunulmayacak kadarGögüs ucu hassasiyetiniz tam olarak nasıldı ve nezaman başlamıştı acaba benimde hiç olmazdı sadece gögsüm agrırdı bu ay 10 gün varken gögüs ucum acımaya başladı da
O kadar benziyor ki di mi?Benim de göğüs ağrım ve kasıklarımda batma var. Ama geçen aylarda da böyle oldu ve adet oldum . O yüzden hiç umutlanmak istemiyorum . Adetime 5 gün var
Merhaba bende de şuan aynı belirti var.normalde adetime 2-3 gün kala göğsülerimde biraz hassasiyet veya ağrı olur..şimdi ise 9 gün önceden başladı şaşırdım ama adet zamanı ağrısından daha fazla bi ağrı bu,çok acıyo..yumurtlama günlerini değerlendirdik..adetime şuan 6 gün var. Sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Siz adete kaç gün kala öğrenmiştiniz?İki çocuk annesi olarak söylüyorum, gebelikte ilk belirti göğüs hassasiyetidir. İki gebeliğimde de göğüslerim her zamankinden cok erken ağırmaya başlamıştı. Normalde adetime 4-5 gün varken ağrımaya başlar, gebelikte ise neredeyse 10-12 gün önceden başlıyor. İkinci gebeliğimde tecrübeli olduğum için direkt anlamıştım hamile olduğumu :))