Şiddetli baş ağrısıı lütfen yardım

simge_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
390
1
mrb arkadaşlar....olayı size kısaca anlatayım.....dün gece tam yatacakken birden kalbim aşırı derecede hızlı çarpmaya başladı o kadar hızlıki yerinden çıkıp fırlayacaktı sanki...normal oturuyordum sadece.....başıma öyle bi ağrı girdiki anlatamam eğilmek mümkün değil sanki beynim kayıyo yerinden.....uyumaya çalıştım fakat gece başımın ağrısı ile uyadım...uzun zamandır böyle biişey başıma gelmemişti.....aranızda böyle bi durumla karşılaşan oldumuİ??????bu arada bu olayı yaşamadan önce banyo yapmıştım...ve banyoda soba vardı kömürden doayı olmuş olabilirmi böyle bişey........

cnm sölediğine göre sinüzitten kaynaklanmış olabılır ıslak saçla yatarsan başta agrı oluşur akşam yıkaanma ve saçlrını iyi kurut:)

Ben bu tarz birşeyi bir sene önce yaşadım canım. Başıma saplanan ağrı 10 gün boyunca geçmedi.Başımın tepe kısmı yanmaya da başladı bir yandan. Uzun zaman geçmeyince nörologa gittim. MR çektik. Strese bağlı tansiyon yükselmesi ve baş ağrısı oluşmuş. Antidepresan içerikli bir tansiyon ilacı ve ağrı kesici verdi. Kısa zamanda geçti ağrılarım.
Stres ve sıkıntı yaşadıysan son zamanlar, ondan olabilir.

X