Şiddetli anksiyete depresyon ve okb

Tabi kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım ama sakın yaşadığın duygulara panik atak anksiyete diye bakma daha çok etkilenirsin duygu gözüyle bak inan çok faydasını görürsün ben eskiden bu yollardan geçtim kendime o kadar çok hastalık teşhisi koydum ki işte panik atak anksiyete bipolar okb ve hatta bi ara dedim kesin ben şizofren oldum o kadar zor şeyler yaşadım ki ama çok şükür hepsini atlattım arada sıkıntım olsa bile çok şükür hemen kontrol altına alabiliyorum eskisi gibi değilim

İlaçtan bu kadar çekinme, psikolojik rahatsızlıklar da kişiye aynı fiziksel rahatsızlıklar gibi zarar veriyor. İyileştiğinde doktorun ilacını kesecektir zaten.

Mutlaka altta yatan sebepler vardır . Ben de yaşadım anksiyete panik atak ve sinirlenme . Küçükten beri kaygılıyım hatta . Travmatik şeylere dayanıyormuş . Travma tedavisi aldım .EMDR . Panik atak tamamen geçti Allah’a bin şükür . Öfke krizlerim ve geçmişe takılı kalmamda geçti . Kalan şey kaygıların bazıları bu da genel de duygusal olarak güçsüz stresli olduğum dönemlerde nüksediyor . Hala daha terapilere devam ediyorum . Ve gerçekten iyi geliyor . Çok şiddetli durumdaysan belli bi zaman ilaç +terapi sonra ilacı keserek terapiyle devam edebilirsin(doktor kontrolünde ve önerisiyle)

Altta yatan sebepler çok herşey bir anda patladı şuan o kadar zorlanıyorum ki hayatıma adapte olmaya çalışıyorum ilaçlarımı düzenli kullanmam şart onuda biliyorum bir sene boyunca dayanabildim en sonunda daha büyük patlak verdi ve evet çok şiddetli durumda hayatıma devam edemez oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…