• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetle tavsiye

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
570
408
23
Arkadaşlar kitap okumayı benim gibi çok seven var mıdır bilemiyorum ama şiddetle tavsiye ettiği kitaplar Azra Kohen'in Fi,Çi,Pi si o kadar iddialı ki bana kalırsa okuduğum kitaplar arasında bir numara,tek geçerim :)

Arkadaşlar kitap okumayı benim gibi çok seven var mıdır bilemiyorum ama şiddetle tavsiye ettiği kitaplar Azra Kohen'in Fi,Çi,Pi si o kadar iddialı ki bana kalırsa okuduğum kitaplar arasında bir numara,tek geçerim :)

Kitap tavsiyelerine bayılırım...
Bebeğim olana kadar ortaokuldan bu yana bir dolu kütüphane okuduğum oldu...
Bu kitabı inceleyeceğim...
Söylediklerin aklımda olarak..
Teşekkürler..

Kız seri kitaplarmış ben de bir kitabın adı sanmıştım : )))

pek okumam ama böyle iddialı yorumları duyunca bi şevk geliyor nedense :D

Kitabın yorumlarına bakıyorum da çok zıt yorumlar var ya birir muhteşem derken bir diğeri çok vasat gereksiz yazmış...
Ortada bi yorum yok uç noktalarda insanlar ) : )

Evliliğin sayıları -Özer Fırat. Elma yayınlarından. Bir solukta okudum. Biraz evlilik üzerine biraz evlilik psikolojisi üzerine. Heleki henüz evlenmediysen şiddetle tavsiye ederim. :)))

Back