• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddetle tavsiye ettiğim kitaplar

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
son dönemde bir çırpıda okuduğum ve sizlerle paylaşmak istediğim kitapları sıralıyorum:
*katre-i matem--------İskender PALA
*büyü dükkanı---------Yeşim Türköz(psikolojik)
*iç dünya oyunları........Yeşim Türköz(psikolojik)
*aşkın celladı..............Ivrın Yalom
*kimya hatun
*neva.........Ilgın olut
*

yeşim türköz ün kitaplarını biraz açar mısın nasıl kitaplar ...
katre-i matem mükemmel bir kim tabi iskender pala olunca başka bir şey beklenemez...
Ben de
yüzyıllık yalnızlık
iki kişilik yalnızlık
% 100 düşünce gücü ve
maeve binchy kitaplarını ekleyebilirim müsade edersen...)

%100 düşünce gücü de harikadır sana katılıyorum.Yeşim Türköz psikologmuş.Zaten 2 tane kitabı var .Büyü dükkanı ve ıç Dünya Oyunları.Her 2 kitabı da çok güzel.Tür olarak psikodrama
Biraz da felsefi.Hemen okuyup bitiriyorsun.Çok akıcı .Ben büyü dükkanını çok beğendim.Ve diğer kitaplarını da okumak için nette taradım ama sadece 2 kitabı olduğunu gördüm.keşke daha çok yazsa Farklı bir tarz Bu tarzı seviyorsan mutlaka hoşuna gider.

sipariş verdim bile yorumlarını da okudum netten... çok teşekkür ederim...bir arkadaşım da çekim yasasını çok övdü...onu da alıyorum isterseniz bir bakın netten siz de ...biraz farklı yorumlar var ama eğitimci olduğunuza göre oturmuş bir hayata bakış açınız vardır sizi olumsuz etkilemez diye düşünüyorum...

teşekkür ederim arkadaşım çekim yasasına ben de bakıyım duymuştum ama içeriğine hiç bakmamıştım.büyü dükkanını okursan tekrar yazışalım yorumlarını merak ediyorum

teşekkür ederim arkadaşım çekim yasasına ben de bakıyım duymuştum ama içeriğine hiç bakmamıştım.büyü dükkanını okursan tekrar yazışalım yorumlarını merak ediyorum

merhaba büyü dükkanını tavsiyeniz üzerine okudum ve çok beğendim dün gece başlamıştım bugün bitti teşekkürler... ondan önce çekim yasasını da bitirdim ama açıkçası aman aman beğendiğim söylenemez. biraz dini dışlamış ve inandığı fikri empoze ederken eksikleri vardı. yani hayat felsefesini benimsetmede pek de etkili değil biraz daha örneklerle çekici hale getirebilirdi sanki...ya da yanılmış olmayayım sizi çünkü ben çok daha fazlasını tahmin rtmiştim aslında galiba umduğumu bulamamanın verdiği bir yorumda yazmış olabilirim... şimdi iç dünya oyunlarına başlayacağım...ardından da aşkın celladı var sırada...
başka okuyup beğendiğiniz kitapları da paylaşırsanız sevinirim...
bu arada birkaç kitap daha aldım isimlerini yazıyorum okuduysanız yorumlarınızı bekliyorum...
başucumda müzik
limit sizsiniz
herşey seninle başlar
aşkname
kitab-ı aşk

canım ben büyü dükkanını okudum ama elimde süründü yani fena değil

paulo coelho - kazanan yalnızdır

medyada bize gösterilen ışıltılı hayatların, kusursuz güzelliklerin , muhteşem vücutların, aktörlerin aktrislerin top modellerin dünyasının gerçek yüzünü çok güzel anlatmış.

arada verdiği mesajlar her zamanki gibi çok güzel.. bir şeyi çok istemenin onu gerçekleştirmeye her zaman yetmeyeceği.. kader olgusu..
paulo coelho mistik öğelerinden de vazgeçmemiş tabii ki

Back