siddet!

benim aklım almıyor. benim üstümde hiçbir emeği olmayan bir adam ( ki ailemden bile şiddet gördüğümde hiç bir şey eskisi gibi olmadı. ama onlar benim varoluşuma sebep)
konuşarak derdini anlatamayıp bana vuruyor ve ben bu olaydan sonra o adamla yatağa giriyor,yemek yapıyor, beraber günlük yaşantımıza devam ediyoruz. bundan daha hastalıklı bir durum olabilir mi!

bir de bu affetme mevzusu tam bir hikaye.yok öyle bişey unutamazsın.rol yaparsın. hiçbir ilişki bu kadar önemli,vazgeçilmez değil. bunca saçmalığa gerek yok.

dayaktan kasit nedir ? bnm yorumum galeyan aninda istem disi atilmis bi tokat uzerine, diger turlusu insanlik disi bi davranis bicimi.

dayaktan kasit tek bir tokat degil kizlar... ve ayaklara kapanan bir es portresi de yok acikcasi...

Arkadaşınız gidip darp raporu alsın; boşa diyecek cesaretiniz yoksa eşinin psikoloğa gidip öfke kontrolüne girmesini kabul etme şartı sunmasini tavsiye edin.. Şiddet tekrarlanırsa bir dahakinın ne duruma gelebilecegini kestiremeyiz.. Olaki Canına kast ederse bunun vebali çok ağır gelir..

kesinlikle haklisin..

Ben eşimle evlenmeden önce sevgili döneminde iken ona şu şartları sundum:
Evliliğimizi 2 şey bitirebilir:
1. Her ne olursa olsun bana tokat atarsan..
2. Aldatırsan..
Benim evlilikte affetmeyeceğim 2 şey budur..

o el bir kez kalktıysa havaya ilk kez dövdüyse emin ol arkasıda gelecektir.hele hele arkadaşın "çok seviyorum,onsuz yapamam,bir şans veriyorum"diyiorsa bu kocası tarafından daha kötü gözüküyor.sonuçta hep böyle oluyor ve bu yüzden erkekler bu kadar odunlaşıyorlar.biz kadınlar sevdiğimiz için evliliğimizin bozulmaması için şans tanıyoruz ama karşı taraf kendisini bulunmaz hint kumaşı sandığı için "döveyim nasıl olsa yine terketmez beni"düşüncesinde olduğu için herşeye kaldığı yerden devam ediyorlar.arkadaşın yuvasını dağıtmak istemiyorsa bile en azından tavır alsın ve evi bir kaç günlüğüne terk etsin.kocası düşsün ayaklarına yalvarsın yakarsın öyle dönsün o eve.
anneler babalar kızlarını kocaları dövsün diye büyütmüyorlar.biraz kendimize kıymet verelim.
ben olsam kesinlikle boşanırdım ve bana şiddet uygulayan birine hayatı zehir ederdim.kısa ve net.nasıl ederdim? bulurdum işte birşeyler.kimsenin kimseye şiddet uygulamasına hakkı yok.

Birdahaki sefere darp raporu alsın. Bak kesin olacak olursa demiyorum o yüzden.

Sonra tazminat nafaka alır ne güzel.

kadin ne kadar tahrik ederse etsin bence kadina vurmamasi lazimdi..
Sadece kadin değil erkeğe de hayvana da şiddet reva değil.
Ama bi düşünüyorum Esim beni aldatsa ya da teşebbüsetse agzi burnunu kkurmaiisteğiuyaniyo :)
SŞiddeti önlemek iki tarafin elinde. Tek taraftan beklemek pek doğru olmaz bence

Herşey konuşularak hallolur affedilebilir herşey insanlar için. Ancakkk şiddet, iftira ve aldatma.. Allah kimselerin başına vermesin. Arkası gelir de gelir. Hele hele arkadaşınız seviyorum affedeyim kafasındaysa üzgünüm daha çook dayak yer. Aksini yazabilmeyi ve düşünebilmeyi çok isterdim..

Boy boy torunlarım olsun, tek tokatta boşarım...
Bir daha olması ya da olmaması bir şey ifade etmiyor.
Bazı hatalar vardır, bedelini canınızla ödeseniz dahi aklanmazlar.
Bu da onlardan işte...

Kesinlikle tekrarlarda tekrarlar.. sonu gelmez siddettin.. ben olsam affetmem affedilecek bir yonu yokki..

Sorunu konuşarak çözmek yerine kaba kuvvet kullanan bir adamda ne öfke kontrolü vardır ne medeniyet. Maalesef bir kere el kaldırdıysa ve affedilirse aynı şiddet artarak sürecek bunu maalesef forumdaki konularda arkadaşlarımızın paylaştığı yorumlarda görebiliyoruz.

Bir insan kendinden zayıf olan birine karşı şefkat ve koruma duygusu beslemesi gerekirken neden hırpalar bunu hiç anlamıyorum.Arkadaşın çok seviyor olabilir ama eşi için aynı şeyleri söyleyemeyiz.

Kendini affettirmek için muhtemelen kızcağıza duymak istediği şeyleri söyleyecek, yalvaracak ama ilk kavgada nasılsa bu kız bana boyun eğecek diye düşündüğünden yine aynı şeyi yapacaktır.

Çok yazık.Ben affedemem.

başlık şiddet olunca korka korka açtım konuyu.. bir kere daha şiddet haberleri görmeye yüreğim dayanmayacak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…