ben affetmem.
dayak yemeye mi geldim dünyaya?
(Büyük de konuştum hadi bakalım.)
Asla affetmem çünkü bana saygısı olmayan bir eşe benim saygım olmaz. Zaten o saniye soğurum o hareketiyle çünkü bana el kaldıracak kadar aciz birini eş olarak tutmam yanımda. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Tekrar yapar mı? Evet tıpkı bir defa aldatanın tekrar tekrar aldattığı gibi...
Sonra tekrar dayak yiyip daha önce de dövmüştü ne yapmalıyım diye konu açıyo sonra da zor sinirlenen ben çıldırıyorum ekran başındasinirle dövdü ise tekrar sinirlendiğinde aynı şeyi yapabilir.Affetme konusuna bişey diyemicem burda defalarca dayak yiyen bazı kadınlara boşansın dendiğinde "ama ben eşimi çok seviyorum"diyor.
Bazen sadece tokat olayında aksi görülebilir ama dayak nedir Allah aşkına???? İşte bunun aksi olmaz bence ...hic aksi görülmemistir mi bu durumun cidden hep 1 kere yapan devamini getiriyor mu
Bazen sadece tokat olayında aksi görülebilir ama dayak nedir Allah aşkına???? İşte bunun aksi olmaz bence ...
İşte o zaman maaaaaaalesef bunun aksi pek olmaz. Demek ki eşinde öfke kontrolü ile ilgili bir sorun var, öküzlüğüne falan değinmiyorum bile. Psikopat gözüyle bakarım ben ona ama eş gözüyle bakamam...tek tokat degilmis üstelik. insan sevdigine kiyar mi ,sevgiden de süphe edilesi bir durum.
Yapan bir daha yapar muhabbeti vardır ya o doğru.
alışkanlık yapıyor sanırım bir süre sonra... sigara gibi bişeySonra tekrar dayak yiyip daha önce de dövmüştü ne yapmalıyım diye konu açıyo sonra da zor sinirlenen ben çıldırıyorum ekran başında