kusura bakma arkadasım ama bunlar çok saçma bahaneler annen analık hakkını helal etmem demiş sen de ona ben sana evlatlık hakkımı helal etmem dersın olur bıter
ayrı eve cıkabılmeyı başaracak kadar guçlu olabılmıssın çocuk okula gıtmem dıye ağlamış sonra bırakmışsınız, okulu değiştirirdin ya da problem neyse oğretmenıyle halletmeye calışırdın bılmıyorum bunları yaptın mı ama
bacak kadar cocuk kardeşımle gıtcem dıye ağlıyorsa ıstedığı kadar ağlasın, o okula gıdecegını kabul ederdı eğer sız dırayetlı ve kararlı olsaydınız.
buyuk adam gıbı dovulen cocuklar 3 ve 4 yaşında ne kadar saçma bu bahaneler ınanamıyorum. annenızı takmayın çunku onunda psıkolojısı bozuk.
eyvallah edecek durumda değilsinz baba ruh hastası anne ondan aşağı kalır yanı yok...
bebeklerınızı alın lutfen ayrı eve cıkın allah bır kolaylık verıyor emın ol korkma nereden bılıyorsun dersen psıkopat bır babanın çocuğuyum.Allah gerçekten elınden tutuyor bır kapı açıyor lutfen korkma.
baba dayağını sen de yemişsin ben de yedım senı anlayabılırım, çocuklarında mı senın benım gıbı hıssetsın? ömur boyu o kavgaları dayakları unutabıldın mı?
ben unutamadım hala aklıma gelse boğazım düğümlenıyor emınım senınde oyle oluyordur
o çocuklar boyle buyumesın. bu memlekette boşanmayı başaran kadın her turlu rızkını kazanır.
ıste yapamıyorum anneme kardeslerıme kıyamıyorum onları yalnız bırakamamkı babamla oturup konuscam kendını duzeltmesını
soyleyecemm eger hayır derse ıste o ozaman ayrı eve cıkacam.canım ıyı guzel dıyorsunda kızımm aglarken ben ona zorla bıseyler
yaptıramamkıı onun bırtek goz yasına dayanamıyorumkıı gıtmek ıstemıyor kardesıyle bırlıkte gondercem gönlu olsunnn kuzumun
ben kucukken cok dayak yedım oyuzden cok arsızımm laf soz dınlemıyorum kendı bıldgıımı okuyorumm hep.