• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet !!!!!

kusura bakma arkadasım ama bunlar çok saçma bahaneler annen analık hakkını helal etmem demiş sen de ona ben sana evlatlık hakkımı helal etmem dersın olur bıter

ayrı eve cıkabılmeyı başaracak kadar guçlu olabılmıssın çocuk okula gıtmem dıye ağlamış sonra bırakmışsınız, okulu değiştirirdin ya da problem neyse oğretmenıyle halletmeye calışırdın bılmıyorum bunları yaptın mı ama

bacak kadar cocuk kardeşımle gıtcem dıye ağlıyorsa ıstedığı kadar ağlasın, o okula gıdecegını kabul ederdı eğer sız dırayetlı ve kararlı olsaydınız.

buyuk adam gıbı dovulen cocuklar 3 ve 4 yaşında ne kadar saçma bu bahaneler ınanamıyorum. annenızı takmayın çunku onunda psıkolojısı bozuk.

eyvallah edecek durumda değilsinz baba ruh hastası anne ondan aşağı kalır yanı yok...

bebeklerınızı alın lutfen ayrı eve cıkın allah bır kolaylık verıyor emın ol korkma nereden bılıyorsun dersen psıkopat bır babanın çocuğuyum.Allah gerçekten elınden tutuyor bır kapı açıyor lutfen korkma.

baba dayağını sen de yemişsin ben de yedım senı anlayabılırım, çocuklarında mı senın benım gıbı hıssetsın? ömur boyu o kavgaları dayakları unutabıldın mı?

ben unutamadım hala aklıma gelse boğazım düğümlenıyor emınım senınde oyle oluyordur

o çocuklar boyle buyumesın. bu memlekette boşanmayı başaran kadın her turlu rızkını kazanır.

ıste yapamıyorum anneme kardeslerıme kıyamıyorum onları yalnız bırakamamkı babamla oturup konuscam kendını duzeltmesını

soyleyecemm eger hayır derse ıste o ozaman ayrı eve cıkacam.canım ıyı guzel dıyorsunda kızımm aglarken ben ona zorla bıseyler

yaptıramamkıı onun bırtek goz yasına dayanamıyorumkıı gıtmek ıstemıyor kardesıyle bırlıkte gondercem gönlu olsunnn kuzumun

ben kucukken cok dayak yedım oyuzden cok arsızımm laf soz dınlemıyorum kendı bıldgıımı okuyorumm hep.

canım benim bu saatten sonra değişceğini sanmıyorum
evden kovma ihtimali varsa biraz daha alttan al istersen yine de düzgünce konuşmayı dene.

canım benim bu saatten sonra değişceğini sanmıyorum
evden kovma ihtimali varsa biraz daha alttan al istersen yine de düzgünce konuşmayı dene.

evden kovma ıhtımalı var ama ben hep alttan alıyorum evımden ayrılmak ıstemıyorum sonucta anam babam atm buyugumm

her ne kadar kızsamda vazgecılmıyor pat dıye evet konusmayı denecemm ınsallah duzelır ne dıyeyım

çok üzücü bir durum gerçekten.. kardeşleriniz de çocuklarınız da çok küçükler.. bir de zaten babalarından uzak büyüyor yavrularınız, dede şefkati de yoksa çok üzücü malesef.

abinize de durumu anlatıp, hep birlikte ayrı bir eve çıkabilseniz keşke... o zaman babanız belki tedavi olmayı kabul eder, gerçi insanlar yaşlandıkça değişme ihtimalleri de imkansızlaşıyor ama düzelir belki. Siz ve abiniz ailenin geçimini sağlayabilirse , çocuklarınız ve kardeşleriniz huzurlu bir ortamda büyürler ki bu herşeye değer.

Ayrıca hem eşinizin size, hem de babanızın kardeşlerinize nafaka vermesi gerekir eğer annenizle ayrılırlarsa..

ıste yapamıyorum anneme kardeslerıme kıyamıyorum onları yalnız bırakamamkı babamla oturup konuscam kendını duzeltmesını

soyleyecemm eger hayır derse ıste o ozaman ayrı eve cıkacam.canım ıyı guzel dıyorsunda kızımm aglarken ben ona zorla bıseyler

yaptıramamkıı onun bırtek goz yasına dayanamıyorumkıı gıtmek ıstemıyor kardesıyle bırlıkte gondercem gönlu olsunnn kuzumun

ben kucukken cok dayak yedım oyuzden cok arsızımm laf soz dınlemıyorum kendı bıldgıımı okuyorumm hep.

canım ben senı forumdan tanımıyorum sen de benı tanımıyorsun

fakat tek bırşey dıycem neler neler yazdım da yıne sildim ama

sen gerçekten o yavrunun gözyaşına kıyamamış olsan yanağına atılan bir fiskede babanı paralar cıkardın

otesı fasa fıso... annene de acıma annen ölse o adamdan ayrılmaz sız ayırsanız sızede duşman kesılır

yok oyleyse yok boyleyse yahu sulalecek dayagından geçmeyen aile ferdi kalmamış hala konusacam dıyosun

ıyı gıt konus! gıt konus emınım değişecektir vah kızım ben meğer ne yapmışım dıyecektır

konustuğun anda ağzına bı tane çakarsa şaşırma ama sonucta yılların alışkanlığı...

senı hıç samımı bulmadım su yorumundan sonra bı damla gözyaşı falan hep hıkaye.

korkaksın sadece.

durumun ıcını bılmıyorsun ben calısıyorum sabahtan aksama kadar ben yenı ogrendım cocugun dayak yedıgını

ben ılk duydugumda ne kavgalar ettım ve hala suan küs duruyoruz annemın hatırı ıcın konusacamm

korkak olsam daha once ayrı eve cıkmazdım cıkamazdımm

Son düzenleme:
canım ben senı forumdan tanımıyorum sen de benı tanımıyorsun

fakat tek bırşey dıycem neler neler yazdım da yıne sildim ama

sen gerçekten o yavrunun gözyaşına kıyamamış olsan yanağına atılan bir fiskede babanı paralar cıkardın

otesı fasa fıso... annene de acıma annen ölse o adamdan ayrılmaz sız ayırsanız sızede duşman kesılır

yok oyleyse yok boyleyse yahu sulalecek dayagından geçmeyen aile ferdi kalmamış hala konusacam dıyosun

ıyı gıt konus! gıt konus emınım değişecektir vah kızım ben meğer ne yapmışım dıyecektır

konustuğun anda ağzına bı tane çakarsa şaşırma ama sonucta yılların alışkanlığı...

senı hıç samımı bulmadım su yorumundan sonra bı damla gözyaşı falan hep hıkaye.

korkaksın sadece.

durumun ıcını bılmıyorsun ben calısıyorum sabahtan aksama kadar ben yenı ogrendım cocugun dayak yedıgını

ben ılk duydugumda ne kavgalar ettım ve hala suan küs duruyoruz annemın hatırı ıcın konusacamm

korkak olsam daha once ayrı eve cıkmazdım cıkamazdımm
Düzenleyen: kuzum211 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :01:38

çok üzücü bir durum gerçekten.. kardeşleriniz de çocuklarınız da çok küçükler.. bir de zaten babalarından uzak büyüyor yavrularınız, dede şefkati de yoksa çok üzücü malesef.

abinize de durumu anlatıp, hep birlikte ayrı bir eve çıkabilseniz keşke... o zaman babanız belki tedavi olmayı kabul eder, gerçi insanlar yaşlandıkça değişme ihtimalleri de imkansızlaşıyor ama düzelir belki. Siz ve abiniz ailenin geçimini sağlayabilirse , çocuklarınız ve kardeşleriniz huzurlu bir ortamda büyürler ki bu herşeye değer.

Ayrıca hem eşinizin size, hem de babanızın kardeşlerinize nafaka vermesi gerekir eğer annenizle ayrılırlarsa..

evet ınsallah abımle konusacam hersey degısecek umıt edıyorum allahın ıznıyle..

benım eşim nafaka oduyor ama ben yınede calısıyorum

Konuyu okudm ve gerçekten çok üzüldüm..hem size hem annenize..bence bir an önce konuyu abinize söyleyin bilsin..bunu babanızı korumak için yapmıyorsunuz elbette ama anneniz için yapmalısınız..annenizin tutunacak bir tek dalının olmadığını düşünerek şiddete maruz kalıyor..ona bir dal olun abi kardeş birlik olun ve annenize sahip çıkın..

Konuyu okudm ve gerçekten çok üzüldüm..hem size hem annenize..bence bir an önce konuyu abinize söyleyin bilsin..bunu babanızı korumak için yapmıyorsunuz elbette ama anneniz için yapmalısınız..annenizin tutunacak bir tek dalının olmadığını düşünerek şiddete maruz kalıyor..ona bir dal olun abi kardeş birlik olun ve annenize sahip çıkın..

tesekkur ederım allah razı olsun evet abımle konusacagım tabıkı annem ve kardeslerım cocuklarım ıcın yapacagım..

anneme sahıp cıktıgım ıcın bırakıp gıdemıyorumm ama duzelecek ınsallah

Back