mrb arkadaslar bu seferde aılemden yana dertlıyım.az once kardeslerım kendı arasına kavga ettıler ben yapacam sen yapmayacan dıye tartıstılar o sırada babam uyuyordu annemde cocuklar durun dıye bagırdı o sıra babam geldı kardesımın uzerıne yuruyecektı annem ona vurma o bısey yapmadı dedı kendınce kardesımı korumaya calıstı .kardeslerımın ve benım cocuklarımın gozu onunde anneme cok sert tokat attı cocuklarda baka kaldı oyle yalnız bu ılk defa olmuyor daha oncede arada bır anneme tokat atarmıs vururmus ayagıyla annem bana daha sonra bahsettı bunu.hatta bı aksam annemın uzerıne yurudu ve vurdu annemde mutfaga kacmaya calıstı bende hemen kostum bu seferde agıza alınmayacak kufurler ettıı benıde yitti bıraktı bu kavgaları abıme soylemıyoruz soyledıgımızde olay cok buyur allah korusun baba ogul bırbırne gırer dıye annem susturuyor sessız kalıyor babam kardeslerımı ve cocuklarımı dovuyor ara ara akıllı durmadıkları zamanda kardeslerım 6 benımkılerde 3 ve 4 yasındalar ben ıste calıstıgım ıcın bunları bılmıyordum cocukları dovdugunu fılan.abıme soylesemmı soylemesemmı kararsız kaldım acıkcası ama ıcım hıc rahat degıl ben bır karsı gelsem benı ve cocukları evden kovacak durumda.zaten bosandım 2 cocukla yanına geldım dıye ayrı bır soylenıyor ılk baslarda sesı cıkmıyordu ama son 3aydır en ufakta dogurmasaydın cocukları dıyor cok agrıma gıdıyor benden ıyı bakıyor herseyıyle ılgılenıyor babam torunlarını cok sevıor ama buyuk adam dovermıs gıbı cocuklara sıddet uyguluyor sebebıde akıllı durmuyorlar herseyı kırıp dokuyorlar dagıtıyorlar söz dınlemıyorlar bunu bahane edıyor babam .en kotusude annem cok sessız kalıyor babama agzını acıp bısey dıyemıyor demıyor buna cok sınır oluyorum cok...ben 12 yasındayken annemı cok kotu dovmustu agzından burnundan her yerınden kan gelıyordu gozlerı şişmiş morarmıstı ozaman biz kucuguz dıye bosanmaktan vazgecmıstı taa ozamandan bu zamana kadar boyle devam ettı etmeyede devam etcek dıye dusunuyorum sıddetın sonu yokkk..ne yapacagımı sasrdım nasıl bır yol ızlemelıyım ne yapmalıyım yıne sasırmıs durumdayım
Son düzenleme: