Şiddet

Teşhisi ve raporu varsa eğer doktoruyla görüşüp polis ve ambulans yardımıyla hastane yatışı saglanabiliyor bilginiz olsun. Simdi ise polisi arayın derim yeniden. En azından gözaltina alirlarsa raporu sunup ordan hastane yatışı da yaptırılabilir.
Herşeyğ var polise yalvardık 2 defa kardeşim onların yanında rol yapıyor geri bırakıyolar

Keske aileniz sizin yanınıza gelseydi o tek kalsaydı evde.Polise haber verin yine endişenizi anlatın.Nezarette bekletmiyorlar mı ya sonucta şiddet uygulamış.Cok üzüldüm hic bir anne bunu yaşamamalı 😔

bir insan annesine nasıl kıyar . Vandallık resmen
Çok zor bir durum, ama önce kendi güvenliğini ve sağlığını düşünmen çok önemli. Eğer gidemezsen, bulunduğun yerdeki en yakın destek hattı ile iletişime geç. Yazıklaaar olsuuun.

Herşeyğ var polise yalvardık 2 defa kardeşim onların yanında rol yapıyor geri bırakıyolar
Şizofreni hastalığına sahip insanlar da rol yapabilir. İyi gözükebilir. Kıstas bu degildir. Raporlarını sunmanız lazım. Ya hastane ile görüşün ya da 184 veya 183 ü arayın olmazsa. Daha net bilgi alabilirsiniz belki

Yapıldı diyoruz ya, dedim ya şilsyet etti polise diye
Biz anlaştık bidaha yapmayacak diyip bıraktılar
Tamam bu yanlış uygulama diyorum işte şikayetçi olabilirsiniz. Darp gören biri varken tutup polis memuru biz anlaştık yapmayacak diyemez. Hastaneden darp raporu uzaklaştırma vs gibi işlemler başlatılması lazım. Onlarca aile içi şiddet vakası aldım beni itti dese işleme alınıyor, adam cinnet geçirse bir şey yapsa nasıl anlaştık diye bırakılabilir. Çok talihsiz bi uygulama yapılmış, ulaşamıyorsanız tekrar arayın ve bu durumuda anlatın.

Keske aileniz sizin yanınıza gelseydi o tek kalsaydı evde.Polise haber verin yine endişenizi anlatın.Nezarette bekletmiyorlar mı ya sonucta şiddet uygulamış.Cok üzüldüm hic bir anne bunu yaşamamalı 😔
Hayır, kime anlatsam beni suçluyor ama polis bıraktı gecenin bu saatinde ne yapacaklar, gelin dedim, babam hayır bura benim evim yeter artık dedi, babamda kanser atlattı onla baş edemez

Anneniz ben kendisinden şikayetçiyim hastaneye gitmek istiyorum dediği halde bu şekilde yaptılarsa savcılığa şikayet edebilirsiniz, yaptıkları çok tehlikeli

Tamam bu yanlış uygulama diyorum işte şikayetçi olabilirsiniz. Darp gören biri varken tutup polis memuru biz anlaştık yapmayacak diyemez. Hastaneden darp raporu uzaklaştırma vs gibi işlemler başlatılması lazım. Onlarca aile içi şiddet vakası aldım beni itti dese işleme alınıyor, adam cinnet geçirse bir şey yapsa nasıl anlaştık diye bırakılabilir. Çok talihsiz bi uygulama yapılmış, ulaşamıyorsanız tekrar arayın ve bu durumuda anlatın.
Küçük şehirde yaşıyorlar, yine aynı karakoldan aynı polisler gidecek, ben bu uygulama yanlışsa heryere şikayet edeceğim

Anneniz ben kendisinden şikayetçiyim hastaneye gitmek istiyorum dediği halde bu şekilde yaptılarsa savcılığa şikayet edebilirsiniz, yaptıkları çok tehlikeli
Aynen böyle oldu ınu hastaneye gçtürün dedi hasta dedi götürmediler

Küçük şehirde yaşıyorlar, yine aynı karakoldan aynı polisler gidecek, ben bu uygulama yanlışsa heryere şikayet edeceğim
Annenin şikayetçi olduğuna emin misin? Keşke o da kardeşinle bir çıkıp rapor alsayd darp için, uzaklaştırma hastaneye yatırma için faydası olurdu

Anneniz şikayetçi oldu mu? Şikayetçi olup hastaneye gidip darp raporu alıp uzaklaştırma çıkarttı mı?
Bunlar yapıldıysa polis gelip biz anlaştık deyip bırakamaz. Yaptıysa polisi de şikayet etmelisin
Ay aynı şeyi yazmışız, ben hiç sanmıyorum annenin şikâyetçi olduğunu

Anneniz şikayetçi oldu mu? Şikayetçi olup hastaneye gidip darp raporu alıp uzaklaştırma çıkarttı mı?
Bunlar yapıldıysa polis gelip biz anlaştık deyip bırakamaz. Yaptıysa polisi de şikayet etmelisin
Evden çıkartmadı annemi, annemi dövdüğünde babam polisi çağırdı bunlar çok kısa süre önce oldu, annem gelen polislere şilayetçiyim beni bunla bırakmayın dedi

Ay aynı şeyi yazmışız, ben hiç sanmıyorum annenin şikâyetçi olduğunu
Hayor bunlar çok kısa süre önce oldu, sadece istanbula geliyorum diye evden çıktı o an annemle babam evde sadece o zaman yalnız kaldılar, intihar edecek diyimce polis babamı aradı tamam eve getiritorız dedi, sadece eve gelen polise şikayetçiyiz dediler

Evden çıkartmadı annemi, annemi dövdüğünde babam polisi çağırdı bunlar çok kısa süre önce oldu, annem gelen polislere şilayetçiyim beni bunla bırakmayın dedi
Anneniz şikayetçi olduğunda işlem yapmak zorundalar prosedür böyle işlem yapmadan dönemezler öyle bir seçenekleri yok karakola almaları lazımdı.

Anneniz şikayetçi olduğunda işlem yapmak zorundalar prosedür böyle işlem yapmadan dönemezler öyle bir seçenekleri yok karakola almaları lazımdı.
O halde ya annem sadece ağladı beni dövdü dedi yada derdini anlatamadı, yada öylece gçnderdiler

Aynen böyle oldu ınu hastaneye gçtürün dedi hasta dedi götürmediler
Tamamen yanlış, şikayetçi olun. Polisinde sağlıkçı geldiyse onların yaptığıda yanlış uygulama, sağlıkçılar için cimere, polis için savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. Anneniz kardeşinizi değil, kendisinin darp sonucu hastaneye gitmesini istemesi gerek orada rapor tutturcak, darp raporu adlidir işleme girer, darp uygulayan yakalanır varsa hastalığı buna göre işlem devam eder, elinizde rapor ile bu saldırgandır hastaneye yatırın derseniz yatırmazlar, zor kullanmazlar- kullanamazlar- bu zor kullanarak götürme yatış işlemleri için ayrı bir izin almanız gerek, bi evrak vericekler size anne babanızın isteği ile kendisine sorulmadan yatışı yapılabilecek. Bunun dışında şizofren saldırgan deselerde ikna ile ekipler almak zorunda, zor kullanamazlar.
Bu durumda madur kişinin yardım alarak ilerlemesi süreci daha hızlandırır.

Back
X