- 13 Eylül 2014
- 42
- 10
- 13
- Konu Sahibi rapunzel-34
-
İki yıllık bir ilişkim oldu o benim için ilkti her anlamda. Şimdi ayrılalı bir buçuk ay oldu . başlarda her şey güzeldi ama sonra kabusa döndü. Ben onu tanımadan önce başka birisi ile bir hafta konuşmuştum aynı okuldayız flört gibi bir şey oldu ama sonra farklı olduğumuz ve sevemediğim için bitmişti. asla hiç bir şeyde yaşamadım eli elime bile değmedi. Şimdiki ayrıldığım sevgilim ilk çıkmaya başlayınca bana geçmişim hakkında sorular sordu ben bazı şeyleri anlattım ama bu durumu anlatmadım çünkü beni çok seviyordu ve geçmişe takıntılı olduğu için ve hiç bir şey yaşamadığım için o çocukla yani anlatmaya değer görmediğim için anlatmadım biraz da anlatırsam yanlış anlar onu kaybederim diye korktum. gün geldi ilişkimizin 7. ayında bunları başkasından öğrendi işte o zaman her şey bir kabusa dönüştü.. bana ağza alınmayacak hakaretler etti kötü şeyler yaptı bana ben sana dürüst oldum her zaman bunu haketmedim neden bunu benden sakladın diye ağladı kapıma geldi. o günden sonra hiç konuşmadık 2 hafta falan. anlatmadığım için vicdan azabı duyuyordum sonra çok sevdiğim için geri döndüm ona mesaj attım kendimi affettirmeye çalıştım ama ne yaptıysam bir türlü inanmadı bana yine de sürdü bu ilişki sürekli ayrıl barış devam etti sonra oda hatalar yapmaya başladı. en basitinden okula gidince okulda ne yaptığımı kimle konuştuğumu herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattırıyordu. nede ayrı yapabildik nede birlikte artık beni çok kötü şeylerle suçlamaya başlamıştı sınıfımdan hangi erkeği görse hepsiyle bir şeyler yaşadığımı hoşlandığımı düşünüyordu, önceden okulda bir hocamla muhabbetim olduğu için bunu bildiği için ilk başlarda hiç bir şey demezken sonra belki de o adamla yattın, belki ilk benimle yapmadın herşeyi ben inanmıyorum sen temiz biri değilsin geçmişin kirli o.....sun sen bir sürü saçma şeyler suçluyordu. en basitinden onu tanımadan önce sınıftan erkek kız arkadaşlarım ile bir yere gidip oturmamı bile kötü olarak nitelendiriyordu. yeri geldi aileme bile küfür etti öfke kontrolü yoktu sanki o tanıdığım adam değildi. ben kimse ile bir şey yaşamamıştım sonuçta bunları haketmedim sonra son zamanlarda artık şiddet başlamıştı iki üç defa şiddet uyguladı bana.. bende artık dayanamadım bunları hakedecek kadar ne yaptım neyim kirli diye düşünmeye başlamıştım. en sonunda ilişkimi tamamen kestim yapamazdım.. kaldıramıyordum. şimdi 1. buçuk ay oldu ayrılalı iyiyim gayet çok şükür sizin desteğiniz ile. şimdi ise geri dönmek istiyor ben tabiki affetmeyeceğim dönmeyeceğim. size tavsiyem ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin, sizi herşeyinizle kabul edecek adamlar sevin ..
Yani ilk onun elinden tutmamışım ilk onu öpmemişim, ona göreilk benimle yapmadın derken
Yani ilk onun elinden tutmamışım ilk onu öpmemişim, ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?