Şiddet ve hakaret ..

hayır yani hiçbir şey anlatmak zorunda değilsin onu diyorum
kendini suçlayıp vicdan yapmışsın ya
annene babana karşı yaptın mı bu vicdanı elin oğlu kim ola ki hesap soruyor
haklısınız o bana herşeyi anlattığı için en başta kendini haklı gördü her zaman ve yaptıklarından dolayı senin geçmişin senin yaptıkların yüzünden böyle oldu beni bu hale getiren sen oldun derdi hep ..

Ayrilarak en doğrusunu yapmissin.. Ne kadar yalvarirsa yalvarsin o duzelmez can çıkar huy cikmaz..

Onu hayatından tamamiyle çıkarmaya bak, konusunu bile gecirme. Bu unutmani kolaylastirir.

haklısınız o bana herşeyi anlattığı için en başta kendini haklı gördü her zaman ve yaptıklarından dolayı senin geçmişin senin yaptıkların yüzünden böyle oldu beni bu hale getiren sen oldun derdi hep ..

yok o onun salaklığı sen onunla olduğun andan itibaren ne yaptığın önemli
kendini ezdirme bu şekilde vicdan yapacak hiçbir şey yok :KK19:

benim de 3 yıl aynı böyle bir ilişkim oldu.hikaye çok çok aynı hatta bir ara acaba ben mi yazdım bunu dedim :) iyi ki kurtulmuşsun.iraden aynı böyle devam eder ve geri dönmezsin umarım..lütfen geri dönüp hayatını mahvetme aşk gelip geçiyor.

benim de 3 yıl aynı böyle bir ilişkim oldu.hikaye çok çok aynı hatta bir ara acaba ben mi yazdım bunu dedim :) iyi ki kurtulmuşsun.iraden aynı böyle devam eder ve geri dönmezsin umarım..lütfen geri dönüp hayatını mahvetme aşk gelip geçiyor.
Söz verdim kendime asla dönmeyeceğim zaten ona olan sevgim yavaş yavaş azalıyor , peki senin nasıl oldu nasıl bitti ?

Yuh be yuh yani yuh, böyle serefsizlerle neden iliskiye giriyorsunuz siz?
Adam resmen seni kullanmis ve ben senin yerinde olsam bana ettiği o laflari burnundan fitil fitil getirirm, hayatini karartirim ben o adamin. Sen daha neyin pesindesin guzelim? Git bu adi herifi sikayet et, mahvet onu. Sana resmen o....u demiş, ötesi var mi?
Yanlış anlaşılma oldu galiba onunla ilişkiye girmedim kimse ile girmedim onun bahsettiği elinden tutmak öpmek falan işte ..

Bencede kesinlikle dönmemelisin,bu kadar ufak bir konuyu bu kadar saptırmayı başarabilen adam ilerde evlenince bakkalı,kasabı falan bıçaklar mazallah..:stop:

İlişkileriniz ile ilgili kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Sizin hayatınız sizin kararınız. Bunu unutmayın ve dik durun. Küfür eden erkekten nefret ederim hayatınıza almayın sakın bir daha bu adamı.

Back