Şiddet ve dengesiz eş

Merfu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
36
-11
38
Herkese merhaba
Ben onceden sureklı burayı okurdum ama ılk defa bır baslık acıyorum. Eşimle gercektn buyuk bır ask ıle evlendık. Uzun bır flort donemının ardından kavustuk dıyebılırım. Evlılıgımızım en basından berı cok sıddetlı kavgalarımız oldu ama son yaptıkları benı gercekten mahvettı.
Suamda amasya ılınde aılesının yanına tatıle geldık esım polis memuru. Ancak esım buraya geldıgmız zaman bna ıkı defa şiddet uyguladı. Yanı bırıncı de tokat attı ıkımcıde anmesımım yanımda yerlerde surukleyıp bogazımı sıktı. Aıleme anlatsam anında alır yanından benı ama anlatamıyorum cnku anlatrsam esım ılerde kendını affetrse bıle aılem affetmez ve ustelık aılem esımı benden daha cok severler. En son yaptıgı sey ıse az omce oldu. Bebegımızım ılacını ver dedım veremem belım agrıyo dedı bende ıcerı gelıp trıp attım oda ıcerı geldı bılegımı sıktı ve annesjnın yanında senın agznı yuzunu kırarım dedı. Bı kez yapan yıne yaparmıs anladım. bunu dıyen adam bı saat once sen yeterkı ıste sana hersyı yapatım dıuen bı adam. Benım sıze sormak ıstedgım ne yapmalı ve nasıö ders vermelıyım oyle bısey yapmak ıstyorum ki kapımda kopek olsun. NOT:Az omce allahıma kıtabıma bende bıttın dedım ve bunu az omce soyledım oda agladı ama asla acıma duygusu olusmadı bende. Kbakmayım bıraz uzun oldu tavsiyelerinizi beklıyorum

Çalışıyormusunuz? Daha yeni evli iken elini bu şekilde alıştırmayın tepkinizi koyun yoksa sürekli şiddet görmeye devam edersiniz.

Herkese merhaba
Ben onceden sureklı burayı okurdum ama ılk defa bır baslık acıyorum. Eşimle gercektn buyuk bır ask ıle evlendık. Uzun bır flort donemının ardından kavustuk dıyebılırım. Evlılıgımızım en basından berı cok sıddetlı kavgalarımız oldu ama son yaptıkları benı gercekten mahvettı.
Suamda amasya ılınde aılesının yanına tatıle geldık esım polis memuru. Ancak esım buraya geldıgmız zaman bna ıkı defa şiddet uyguladı. Yanı bırıncı de tokat attı ıkımcıde anmesımım yanımda yerlerde surukleyıp bogazımı sıktı. Aıleme anlatsam anında alır yanından benı ama anlatamıyorum cnku anlatrsam esım ılerde kendını affetrse bıle aılem affetmez ve ustelık aılem esımı benden daha cok severler. En son yaptıgı sey ıse az omce oldu. Bebegımızım ılacını ver dedım veremem belım agrıyo dedı bende ıcerı gelıp trıp attım oda ıcerı geldı bılegımı sıktı ve annesjnın yanında senın agznı yuzunu kırarım dedı. Bı kez yapan yıne yaparmıs anladım. bunu dıyen adam bı saat once sen yeterkı ıste sana hersyı yapatım dıuen bı adam. Benım sıze sormak ıstedgım ne yapmalı ve nasıö ders vermelıyım oyle bısey yapmak ıstyorum ki kapımda kopek olsun. NOT:Az omce allahıma kıtabıma bende bıttın dedım ve bunu az omce soyledım oda agladı ama asla acıma duygusu olusmadı bende. Kbakmayım bıraz uzun oldu tavsiyelerinizi beklıyorum
Boşanmayın köpek olsun. Peki gerçekten böyle olacağına inanıyor musunuz?
Madem bende bittin dediniz gerçekten bitirmenize engel olan ne?

Çalışıyormusunuz? Daha yeni evli iken elini bu şekilde alıştırmayın tepkinizi koyun yoksa sürekli şiddet görmeye devam edersiniz.
Calısmıyorum malesf cok guzel bır ısım varsı tayını cıktı dıye bıraktım

Boşanmayın köpek olsun. Peki gerçekten böyle olacağına inanıyor musunuz?
Madem bende bittin dediniz gerçekten bitirmenize engel olan ne?
Az once konustum cocuk dısında benımle muhattp olma dedım

Bosanmaktan baska care yok. O el bir kez kalkarsa bir daha inmez.
Bu arada bir daha siddet uygularsa darp raporu al ki esinin calistigi kuruma bildir esin de isinden olsun.

Calısmıyorum malesf cok guzel bır ısım varsı tayını cıktı dıye bıraktım
Canım adam 40 yılın başı anama gelmişim dememiş annesine ayıp olur diye bile düşünmemiş annesinin yanında sana saldırmış yani öfke kontrolü olmayan sinirlenince gözü hiçbir şey görmeyen birisi önce bunu anla ve madem boşanmayı düşünmüyorsun en azından birdaha bu duruma düşmemek gereksiz tartışmalardan kaçın.

Cok kararsızım bosanmktan ziyade kopek olsun ıstyorum
Çok affedersiniz ama siz köpek olmayın da..
Yerlerde sürüklemeye başlamış çünkü..
Ailesi de vicdansız.
Kayınvalide öyle izledi sanırım olayı.

Pes..

Çok affedersiniz ama siz köpek olmayın da..
Yerlerde sürüklemeye başlamış çünkü..
Ailesi de vicdansız.
Kayınvalide öyle izledi sanırım olayı.

Pes..
Hayır ayırmaya calıstı benı olduruceksınz falan dedı cok uzgunum gercekten

Back
X