- 28 Haziran 2022
- 12
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi xezzeyg222
Ben artık dayanamıyorum sinirden kafayı yiyeceğim bugün ayağımı yaralamıştım kardeşim dediğim o mahlukat bana 3 kutu yara bandı olmasına rağmen bir tane bile vermedi bunun için evde kavga kıyamet koptu annem de vermesin dedi insanlıktan yoksun şerefsizler yolda geçen insana sorsan bile verir yani alt tarafı yara bandı geçen yaz da annem kolumu kırmıştı (gece tuvalete kalkmama kızmış güya) hiçkimse inanmamıştı onun yaptığına 2 ay alçıda kaldı kolum erkek kardeşim de beni boğazlayıp balkondan sarkıttı sırf ben televizyon izliyorum diye evde televizyon izlenmeyecekmiş o oyun oynarken babamı görünce aşağıda beni atmaktan vazgeçti kimin beni hangi gün öldüreceği belli değil her gün kavga daha yaşadığım neler neler var da yazmıyorum sığmaz buraya küçücük bir şeye sinirlenip deliriyorlar ben şimdi ne yapayım muhtemelen bu şerefsiz psikopatlar yine bana saldıracak gelecek sefer polise gitmeli miyim?
+diş hekimliği 1. sınıfım 19 yaş hatta okumamı desteklemiyorlar onları görmemek için her gün kütüphaneye gidiyorum ama yazın özellikle okul olmadığı için şiddet daha çok artıyor yukarıda yazdıklarım da hep yazın oldu şimdi yaz gelince yine şiddet başladı bir bahane bulup şimdi de evden gitmeyi düşünüyorum polis çağırırsam daha fazla şiddet görebilirim
+diş hekimliği 1. sınıfım 19 yaş hatta okumamı desteklemiyorlar onları görmemek için her gün kütüphaneye gidiyorum ama yazın özellikle okul olmadığı için şiddet daha çok artıyor yukarıda yazdıklarım da hep yazın oldu şimdi yaz gelince yine şiddet başladı bir bahane bulup şimdi de evden gitmeyi düşünüyorum polis çağırırsam daha fazla şiddet görebilirim
Son düzenleme: