Şiddet görüyorum, boşanamıyorum.

Merhaba teşekkür ederim dava içinmi yönlendiriyorlar bilgim yok teşekkür ederim

Merhaba, zaten eşinizin uzaklaştırma kararı varmış 2 ay sonra bitiyor demişsiniz. Ben eşinizin gerçekten tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Can güvenliğiniz için, çocuğunuzun kreş imkanlarından yararlanması için ya da sığınma evi gibi seçenekler için detaylıca konuşun. Boşanmak problem değil de boşandıktan sonra ne yapacaksınız önce bunları ayarlamanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben devletten yardım beklemiyorum yoksulluk nafakası? Çiftlerden biri boşandıktan sonra yoksulluğa düştüğü zaman durumu iyi olana ödetiliyor. Eşim bunu ödeyebilir ama ödemem diyor
Ben devletten yardım istediniz yazmadım.. Eşimin işi iyi olmasına rağmen Allah korusun boşansak 2200 tl veremez.. Bu miktar baya yüksek.. Bilemiyorum eşiniz 6 bin lira ve üzerinde kazanıyorsa mümkün olabilir tabi..

en iyi bildigim eşinizin o çevreden o arkadaş guruplarından uzaklaşması laxım taşının psikiyatrik tedavi şartı koşun tedavi olması için ugraşın
evinizi taşıma şartına karşılık barışın yoksa evladınız annesiz babasız büyüyecek biriniz mezara biriniz hapse girecek.
bebeginiz büyümüş ek gıdalara daha fazla agırlık vermelisiniz mamaya pekde gerek yok artık

Ayy canım yaa çok üzüldüm senin ve bebeğinin yaşadıklarına,keşke senin için bişey yapabilsem,bir an önce sen ve bebeğin bu yaratıktan kurtulursunuz inşallah

oncelikle allah yardimcin olsun
sen gercekten o evden gitmek istiyormusun butun kapilari bastan kendin kapatip onyargilarinla hareket ediorsun annen ablan kardesin teyzen halan enisten dayin hicmi kimsen yok arkadasindami komsundami tamam belki dusenin dostu olmaz o adama kimse bulasmak istemez ama bi yerden baslamalisin hersey senin kotulugune isliyor adam zaten uzaklastirmada sigortasiz is yapio dedin kendi dukkani mi var baskasinin yanindami calisio her iki turlude vergi vermedigi icin sikayet edebilirsin ki belli bir gelir mitlka gostermek zorumda ki bu nafakadaki isini kolaylastirir 3 ay nafaka odemezse zaten iceri tiktirirsin o da sorun degil
babanin maasini alirsin bir yerden basla ama hazir sana yaklasamioken ben senin yerimde olsam uzak bi yerdeki mor catiya siginirdim [baska gitcek kimsen yoksa] orda herseyinle ilgilenirler ama daha fazla vakit kaybetme

Anladım. Olayın belge toplama kısmında yapılan harcamaların çokluğundan haberdar değildim, teşekkürler.

Noterden vekaletname çıkartma çok masraflı değil zaten. Vekalet ücreti ve diğer giderlerin karşılanması bile karşılıyor olabilir konu sahibinin ihtiyacını.

Öncelikle çok naziksiniz :) ben avukat ücreti yazmadım. Dava açma harç parası 700 tl. Ben şunu soruyorum,adam bu parayı verebilcek bir kapasiteye sahip. Ama üzerine birşeyi yok. Ortak dükkanı var ve arabası var ama başkalarının üzerine. Geçmiştede borcuna sadık kalmadığı için ödemediği için başkasının üzerine almış. Sigortasız 6-7 senedir yani. Böyle bir durumda 2200 yazsam adam verebildiği halde boşanmamak adına ona yalvarmam adına veremem hakim bey ben işsizim evim arabam yok dediğinde, bende bebeğin ve benim 2 sene bunkadara ihtiyacım var kimsemin olmadıgınıda ispatladıgım takdirde hakimin kararı ne olur diyorum. Çünkü bazı formlarda okudum, adam sigortası üzerine birşey yok ama 1200 tl nafaka çıkmış. Senin şu kadar zamandır sigortan yok evini nasıl geçindirdin diyolarmış. Bununda sebebi boşanma durumunda sigortasız çalışmaya başlıyorlarmış nafakaları ödememek için. Birşey bilmiyprsunuz, yazımıda okumuyorsunuz çirkin çirkin konuşuyorsunuz.

barodan avukat verseler dahi dava masrafı ilk etapta size ait.
o nafakayı alabileceğinizi de sanmıyorum maalesef... hakim verse bile ki vermez, o adamdan alınmaz gibi.

Her gün kadın öldürülüyor bu ülkede. Ya ruh hastası ya alkolik ya öfke sorunu olan erkekler tarafından. Siz de bu kadınlardan olmadan devletin sığınma evine gidin. Orada daha sağlıklı karar verirsiniz. Okurken ben üzüldüm daraldım. Zor durumdasınız ama çaresiz değilsiniz. Orda size maddi destek hukuk desteği verirler . Ihtiyaclariniz karşılanır.

kadın cinayetlerini durduracagız platformu tum sureclerle ilgileniyor diye biliyorum sana bu konuda bir mesaj gönderiyorum. bu mesajım da burada bulunsun belki ihtiyacı olan olur direkt mail adresini veririm gönüllülerden birinin.
ayrıca kocan paranoid kişilik bozuklugu, şizofreni gibi rahatsızlıkların belirtilerini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…