Burada çalışan bir ablamız var, aynı şekilde eşinden boşanmış, yetimhanede büyümüş zaten, hiç kimsesi yok. Ankaradan kaçmış, ilk önce Didim'e gelmiş. 1 oda eve 200 TL ile kiraya çıktım dedi, Ankarada 800 TL ödermiş zamanında. Evinde bir komşunun çocuğuna bakmaya başlamış kendi çocuğuyla, komşu da hem biraz para verirmiş, hem de mutfak alışverişini yaparmış, oğlu 4 yaşına gelene kadar sürdürmüş böyle. Sonra oğlunu okula vermiş, bir Otele girmiş. 15 yıldır çalışıyorum, onun bunun pisliğini temizliyorum ama oğlumu Üniversiteye gönderdim, kendime ev aldım diyor kadın. Eski kocası olacak o adamı da 10 sene önce hapise attırmış (detayları bilmiyorum ama) zamanında döven söven adam şimdi peşimde köpek af diliyor diyor.
Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. Ama insanlar ne zorluklarla yüzleşiyor. Sen de belki nispeten daha uygun bir yere taşınıp, anneni yanına alabilirsin, küçük/büyük demeden bir iş bulabilir ya da evde iş yaparak geçinmeye çalışabilirsin. Bebeğin biraz büyüse daha rahat ayakların üstünde duracaksın, şu 2 sene sık dişini. Zaten kocan olsa da sana hiç bir faydası yok. En azından psikolojik ve fizikse şiddetten kurtulursun.