şiddet gördüm ama hala seviyorum :(

Canım benim yazacaklarımı aslında diger arkadaşlarda yazmış sevgiliyken döven evlenince öldürür bak buna dikkat et öldürür
tamam seni anlıyorum bede senin yaşında oldum sen beni anlayamazsın ama ben seni çok iyi anlıyorum belki o senin ilk askın belki ilkdefa birşeyler yaşadığın kişi ama bu kişi senin sonun olmayacakki eğer şimdi ayrılırsan ve geri dönmezsen ayrılık acın bir süre sonra artacak ama sonra yok olup gidecek zaman herşeyin ilacıdır
bir süre sonra seni seven sana bişe olmasın diye bir cam gibi seni el üstünde tutan bir erkek mutlaka karşına çıkacaktır daha çok gençsin
ama ona tekrar dönersen hayatının hatasını yaparsın hiç bir zaman mutlu olmazsın şimdiden bu kadar çok dövebilen bir erkek kesinlike şiddet uygulamaktan zevk alıyordur evlendikten sonra zevk için seni ve çocuklarınıda dövecektir şuan için geçici bir mutluluk için bu bencilliği kendine çocuklarına ve hatta ailene yapma
eğer bunu yapabileceksen tekrar dön sen bilirsin
Ama ben senin yerinde olsaydım hemen savcılğa gider şikayetçi olur darp raporu alırdım ve herşeyi aileme söylerdi onun bana yaklaşmasına asla ama asla izin vermezdim yaşadığım bu üzüntüyü atlatmak içinde bir pskologdan yardım alırdım
sana yazık değilmi bir düşün annene yazık değilmi kimbilir ne zorluklarla seni büyüttün elin beş para etmez adamı dövsün diyemi bu kadar zorluklar çekti
vallahi yazdıkça yazasım geliyor kafanı şişiriyorum ama yazmadan edemedim
inş Allah yardımcın olurda gözün açılır
inş o psiko..tda tedavi olur

canımm o korkuyla yaşamakta bi zor olsa gerek heralde.ya ne biliyim mesela onun yanımda olmasınını şuan çok istiyorum ama olsa çok korkarım her an sinirlenip vurucak diye :S

kesinlikle tatlım ne yapacagını bilemzsin ve korku hali bn etkisinden uzun süre kurtulamsmtım snki yine canımı acıtck gibi geliyodu kndini güçsüz hissediyosun blliki ayrılınca dayanamyacgını bilmiyosun inian bnde öleyim yoksa brkıp giderdim heralde ki evirip çevirip dmüş git dedin die bidaha artık ne kadar pişman olsada yapar tatlım...çok zor gibi görnyo ama insanoğlu nelere katlanıyo bnde 21 yasndayım insan nelere katlanıyo neleri unutuyo...ama ne desem de gerçktn zor kararı sen verecksin tatlım ama bunun devamı gelir

evlilikte daha çok sornlar çıkar çoçktu ev iş derken bunalıp kavga etcenizseni dvmekten beter eder tatlım

incimnazcım kafanı şişiriyorum da ne demek asıl sizler beni affedin ben sizlerin başının etini yiyorum.ilk defa bi forum sitesine bugün üye oldum ve derdimi paylaştım.aslında umursayıp böyle cevaplar vereceğinizi düşünmemiştim.ama saolun ki hepiniz bana fikir vererek en azından yalnız olmadığımı hissettiriyosunuz.ve hepiniz doğru söylüyosunuz bu şekilde düzgün bi ilişki yaşanmaz zaten.yine gözyaşlarına inanıp ou affetsem bile ve o gercekten birdaha böyle bişeyi hiç tekrarlamıcak olsa bile ben ona artık güvenemem ki evet biz aynı evde kalıyoduk ve baya uzun zamandır.sanırım şuan hissettiğim evin içinde yalnız olmaktan dolayı bi gariplik sadece ama ileride çolugumla cocuğumla böyle bi şiddete maruz kalmaktansa yalnızlık hissediyim nolmus yani.hem kıpkırmızı oldu gözlerim sabahın 8 inden beri ağlıyorum.toplamam lazım kendimi !

Aferin!
Ben de aynısını yaptım. Ayrıca dondurma da iyi geliyo.

canım benim iikide derdini pylaştın böle zmanlar insanın çok ihticı oluyor vebiz her zaman elimizden glni yparız..burada konuş kafanı dgt..dayak olayını duyunca aynı evde mi kalyosunuz die o yzden sordum..çnkü bizde uzun süredir aynı evdyiz ve inanki iiki aynı evde kalmsın çnkü ne oldgnu daha ii anladın..
yoksa evlenmden farketmzdin

tek basına o evdesin ve her yerde o var gibi bu çok zor onun için kolay tprlanmzsın bianda bomboş kaldım..

ama toplamaya çlş kndini onsuz hayatı düşün yeni eve çık onun herseynden kurtul ve bnlar çok zor anlayabiliyorum seni ne kadar destek olsamda gözyaşlrını eminim dindermemm

gerçktn saygı bitmiş ve aynı evde kalnca kndmden biliyorum bazı şeyler yok oluyo...

canım sen zaten herşeyin farkına varmışsın o kendini senin sahibin sanmış sanki sen onsuz olamıyacakmışsın gibi sana şiddet uygulamış böyle devam edersen düşünsene her anlamda şiddete devam edecektir sözsel şiddette uygulayacak senin yerine kararlar alıcak sana emirler vericek her fırsatta dövücek .... bu böyle devam eder gider
sen demişsinki eskiden böyle değildi çok iyiydi aslında o herzaman böyledirde sana gerçek yüzünü göstermemiştir oynamıştır dua et Allahın iyi kulusunda sana onun gerçek yüzünü göstermiş hayatta insanın karşısına bazı şanslar ve yollar açılırmış işte bu olayda bence sana verilmiş bir şans hemde bir yol iki seçeneğin var inşallah doğru yolu seçersin
bide evlendikten sonra eşinin şizofreni olduğunu öğrenen bir tanıdığım bayan vardı ne şiddetler gördü zor ayrıldı oda öncesinde adamı asla tanıyamamış en azından sen tanıdın
canım bu olayıda lütfen ailenle en kısa zamanda paylaş ve o evde yalnız kalma bir ev arkadaşı bul kendine derim

İnanamıyorum!

Böyle bir şeyi nasıl hazmedebilirsin? Seni parmağında oynatıyor bu adam ve sen sevdiğini sanıyorsun. Şu an ona olan hislerinin adı sevgi değil, bağımlılık. Sana ne kadar zarar verirse versin kopamıyosun. İçinden belki, aldatsa bile ayaklarıma kapanırsa affederim çok seviyorum diyosun. Kim bilir..

Canım benim, erkek arkadaşım diye bahsettiğin adamla bağını en yakın zamanda kopar. Olmadı durumu ailenle konuş. Ve kaçmaya bak. Emin ol bundan 3-4 ay sonra yaşadıklarına üzülecek ve daha önce terk etmediğin için pişman olacaksın.

Sevgi bir yere kadar. Bu adamın sana saygısı yok! Kaç hemen kaç

benim bir arkadasim vardi oda yilalrca sevgililikten sorna evlenmis adam varya kizi nasil dovuyormus sornada ayilamsi icin banyoda ayiltmaya calisiyormu her seferindede agla agla ozur diliyormus ama hep ayni kiz en son dayanamamis bosanmaya kalkti adam sizofren gibi agliyor seviyorum oluyorum kizin pesini briakmiyor neyse kiz yine kabul etti yine dayak yine ozur kiz kurtulana kadar cani cikmis yazik sana ne diyim o akdar dayaktan sorna sevgimi olur allah askina gencsinde ondan boyle evlilik olmaz lutfen aklinizi basiniza alin gencsiniz dunyada hicmi erkek yok sence sakin sakin bulasma

hayatınızda o an varolan insan en iyi en güzel adam en büyük aşk bizim aşkımız sanki dünya ondan ibaretmiş onsuz yaşayamazmışız gibi geliyor birçoğumuza böyledir sanırım ne oluyor birzaman sonra yollar birşekilde ayrılıyor zamn geçiyor geçiyor geçiyorrr hayatımıza başka biri giriyor tekrar seviyor aşık oluyorsunuz bu sefer aslında en mükemmel olan adam buymuş meğerse bi önceki çokta iyi değilmiş gibi olabiliyor:)) yani kısacası zamanla neler neler unutulmuyor arkadaşım heleki seni bu şekilde darp eden adama olan sevgin çok çabuk unutulur geriye yaptığı kötülüklerin hatırası kini kalır

hastalıklı bır ılıskı sankı dayak ne kımsenın haketmeyecegı bısey arkadasım ıkı yıl evlı kaldı dayak dayak degısen bısey olmadı bır kere oldumu pesı gelır sımdı bosanıolar ısınden gucundende oldu kızcagaz bı psıkopat yuzunden

hastalıklı bır ılıskı sankı dayak ne kımsenın haketmeyecegı bısey arkadasım ıkı yıl evlı kaldı dayak dayak degısen bısey olmadı bır kere oldumu pesı gelır sımdı bosanıolar ısınden gucundende oldu kızcagaz bı psıkopat yuzunden

Babamdan bir fiske bile yemedim diyorsun. Sevgilin her aklına geldiğinde bunu düşün. Kaç yaşına gelmişsin kendi baban senin her haline 20 yıldan uzun süredir katlanmış. Küçükken birşeyleri kırıp dökdüğünde, tuvaletini yaptığında, ergenliğindeki şımarıklıklarda, her kötü halinde vurmaya kalkmamış, elin adamı en fazla 3-4 yıl sonra seninle ilişkisi bu hale gelmiş sana tahammül edememeye başlamış. Nasıl hayatını birleştireceksin, ilerde çocuk emanet edeceksin böyle bir adama. İlişkiler sadece aşkla yürümüyor malesef. Bambaşka şeyler lazım güven gibi sevgi gibi. Şuan kendini bu ilişkiden kurtarırsan 1 ay yalnızlık çekersin 3 ay yalnızlık çekersin. Hadi bu adam için tüm arkadaşlarını silmiş, çevrenen kendini koparmış ol en fazla üniversite bitene kadar yalnızlık çekersen. Sonunda karşına düzgün bir adam çıkar, düzgün bir ilişkiye başlarsın. Eğer sevgilini yine affedersen değişen birşey olmaz 1 hafta mutlu olursun, sonra dayak yersin 1 ay ayrı kalırsın dayanamayıp yine barışırsın böyle sürer gider. En kötüsü de alışmaya başlarsın birsüre sonra, dayağı hakettiğine inanırsın. O dayak yerken hissettiğin ucubelik bütün ruhuna işler ne yaparsan yap kurtaramazsın bir daha kendini.

Son düzenleme:
Hadi arkadaşım bir tokat neyse belki affedilir ama devamı gelmiş bence saygının bittiği yerde sevgi olmaz birkere insan sevdiğine kıyamaz ki bu nasıl bir sevgi anlayışı anlamadım bana kalırsa yol yakınken bırak derim daha sevgiliyken böyleyse evlendikten sonra düşünemiyorum bu adamı....

emin ol ne kadar pişman olsada degişmeyecek bir kere oldu mu devamı her kavgada ve her tartısmada gelecektir bu hep böle ama dedgn gibi unutmak silmektde cok kolay degl bi anda ancak sunu önerebilirim son bir şansı hak ediyor ise ver ama baktın aynı durum söz konusu ise gözünün yasına bakma

Daha simdiden bunlara boyun egerseniz evlenince dayak arsızı olursunuz benden demesi.

Ne hissettiğini burda gerçekten sevip de ayrılığı bi kez olsun yaşamış herkes anlayabilir nasıl bi acı çektiğini ama senin normal ayrılıklardan 10kat daha rahatlamış olman lazım böyle bi insandan kurtuldun ya eminim bu konuyu okuyan herkes yuh demiştir sen bu insanla devam etmeye kalkarsan bile bile hayatını mahvetmiş olursun bundan da hiç şüphem yok. Gerekirse bikaç ay ayrılık acısı çekersin sonra sana uygun birini mutlaka bulursun ama bikaç aydan korkup hayatını mahvetme

canım benım ya anliyorum seni. unutmak zorundasin kendine gelecegine yazik etme bak universite okuyosun, saf cahil bilmez bi insan degilsn. Rabbimden bol bol sabir dileyip yoluna devam et. insallah mutlu gunlerin tez gelir.
burda arkadaslar siddete ugrayan arkadaslaryla ilgili biseyler yazmis,onlari dikkate al. mantikli ol,cunku o boyle davrandikca senin sevgin bile yetmez,ki emin ol o insan senle sadece vakit geciriyodur, yoksa insan kiyabilir mi sevdgine,canini yakar mi. yazik etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…