• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet gördüm ama hala seviyorum :(

bir laf vardır:
yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.
sen affettiğin an ona: ben seni herşeyinle kabul ediyorum aşkım diyorsun.
bize de sana mutluluk dilemekten başka birşey kalmıyor haliyle.
kendine yazık etme. istediğin dayaksa kabul, müthiş bir ikili olabilirsiniz.
ama istediğin aşksa yanlış tercih yapmışsın.

dayağın biri ikisi olmaz,kaldı ki dayak yeseniz bile kabul ettiğiniz adamın sizden korkusu kalmaz ,aldatır da daha beterini de yapar...Yani sizi imdaat diye bağırtacak kadar dövüyo hala affederseniz artık o adamın da herşeyi yapmaya hakkı olur!
Ne yapayım demişsiniz,yapacak birşey yok,tek sevgilisinden ayrılan siz değilsiniz.Bence ne zamandır ihmal ettiğiniz kız arkadaşlarınızla takılın,dondurma yiyin,sinemaya gidin...zaten vize haftası gelmek üzere,derslerinize çalışın...Bahar şenliklerine kadar moraliniz biraz iyi olursa bahar şenliklerinde sağa sola bakınabilirsiniz,ciddi birşeylere başlamasanız bile ilgi görmek ve göstermek moralinizi yerinize getirir eminim...Ne ? bahar şenlikleri mi dedik,ne güzel konserler olucak işte,hem son senenizmiş,eğlenebildiğiniz kadar eğlenin...sonra zaten memleket-iş arama falan kafanız dağılır,daha az gelir aklınıza..

geri dönme sakın.daha sevgiliyken bunu yapan ilerde neler yapar.hem kaç defa yapmıcam dediği halde neler yapmış sana.insan sevdiğine kıyamaz.ama bence senninkinin psikolojik sorunları var.evlenmeden kurtulduğuna şükret

Sizinki sevgi değilse olsa olsa bağımlılık ve sevgi kadar masum değil malesef hastalıklı bir durum..

hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.Psikolaga gittim dün hayatımda il defa :) ama inanın çok normal birşeymiş kimse bana deliymişim gibi muamele yapmadı :) ve çok rahatladım doktorum bayandı olayı anlattım ,kendisini tutamayıp vay adii dedi :) ve görmem gereken bazı şeyleri gösterdi bana.ingilterede yükseklisansa gitme planım vardı sırf o adii istemiyor diye vazgeçmiştim oysa beni gerçekten sevseydi bunu yapmazdı en azından o benim yerimde olsaydı ben ona gitme demezdim,sevgiliyiz diye bütün hayatına eğitimine engel olma hakkına sahip değilim,bugün şirketle tekrar görüştüm parayı denkleştirebilirsem bu sene,yetiştiremezsem seneye Londraya gidicem Allahın izniyle..Bu benim hayatım ve ben sizin de dediğiniz gibi uzun süredir ihmal ettiğim kız arkadaşlarımla görüşücem yenGEnC senin de dediğin gibi şenlikler de başlıcak yakında antalya tam tatil yeri zaten 2 aya tamamen toplarım kendimi.Şimdi tek istediğim birdaha karşıma çıkmaması.Sabah 6 da işe gidiyorum ben ve o saatte kimse olmuyor servise yürüdüğüm sokakta.orda karşıma çıkarsa diye de biber gazı alıcam kullanımı suç değil değil mi?

hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.Psikolaga gittim dün hayatımda il defa :) ama inanın çok normal birşeymiş kimse bana deliymişim gibi muamele yapmadı :) ve çok rahatladım doktorum bayandı olayı anlattım ,kendisini tutamayıp vay adii dedi :) ve görmem gereken bazı şeyleri gösterdi bana.ingilterede yükseklisansa gitme planım vardı sırf o adii istemiyor diye vazgeçmiştim oysa beni gerçekten sevseydi bunu yapmazdı en azından o benim yerimde olsaydı ben ona gitme demezdim,sevgiliyiz diye bütün hayatına eğitimine engel olma hakkına sahip değilim,bugün şirketle tekrar görüştüm parayı denkleştirebilirsem bu sene,yetiştiremezsem seneye Londraya gidicem Allahın izniyle..Bu benim hayatım ve ben sizin de dediğiniz gibi uzun süredir ihmal ettiğim kız arkadaşlarımla görüşücem yenGEnC senin de dediğin gibi şenlikler de başlıcak yakında antalya tam tatil yeri zaten 2 aya tamamen toplarım kendimi.Şimdi tek istediğim birdaha karşıma çıkmaması.Sabah 6 da işe gidiyorum ben ve o saatte kimse olmuyor servise yürüdüğüm sokakta.orda karşıma çıkarsa diye de biber gazı alıcam kullanımı suç değil değil mi?

bu mesajla kocaman bi alkışı hakettin bence :46::46:
böyle bi olay yaşadıktan sonra psikoloğa gitmek herkesin harcı değil,evde oturup hergün geçen yıllarına yanmadığın için tebrik ediyorum seni

belki de hayırlısı buymuş,mezun olur olmaz evlenip gerçek yüzünü görmek,daha büyük badireler atlatmak da olabilirdi kaderinde,Allahın sevdiği kuluymuşsun ki çok geç olmadan gördün gerçek yüzünü,hem dünyayı gezme görme imkanın varmış
ne mutlu valla:119::119::119:

ayrıca biber gazı suç değil,bende taşıyorum yan cebimde ^^
alışveriş merkezlerinde gördükleri zaman bişey derlerdi suç olsaydı..

Son düzenleme:
şimdi evlenmeden kendını tutamayıp vuruyor evlenırsen bol bol dayak yersın .bile bile lades demeyin sevgıde bıyere kadar .hemen ayrılın

bence erkek arkadaşının göz yaşlarına inanma timsah gözyaşları bunlar eğer inanırsan ilerde sürekli ağlayan sen olursun

Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin :((

Canım,dayak yiyorsun ve onu özlüyorsun:S karışık bir durum yani şimdiden ufak bir tartışmada pata küte giriyorsa evlenince ne olur hiç belli olmaz. Bence tamamen ilişiğini kes. Sana şiddet uyguluyor ya bu kaldırabilincek bir durum değil bence ama yine de sen bilirsin..Evlilikte daha başka olabilir daha kötüye de gidebilir.. İyi düşün ve karar ver. İlişkinizde saygı kalmamış,insanlar konuşa konuşa anlaşır,uzlaşmaya varır eğer erkek arkadaşın bunlardan yoksunsa oturup düşünmelisin..dayak yiyerek ve özleyerek sonucunda kim mutlu olmuş ki?! Hayırlısı olsun hakkında inşaALLAH.

kusura bakmayın da söz de olsa ne olsa da evlenmeden sizinle aynı evde kalmasaını hiç doğru bulmuyorum böyle yüz göz olursunuz işte:20:

ha şöyle bravo sana şimdi akıllı bir üniversiteli öğrenci davranışı österdin işte hayur snein dediğin cümleyi ilk okul mezunu cahil bi kadın dese gölrmemiş etmemeiş bilmiyo der anlarım ama artık genç kızlarımız herşey biliyor haklarımızı biliyoruz kimse için ezilmeye kendimizi yok saymaya değmez
unutmaya gelince onun tek ilacı zaman günden güne acın azalarak yok olacak ama bir anda olmayacak nasıl bir anda kilo veremiyosak yada bir anda kilo alamıyosak (buda benim dert konumda hahah ) buda biranda olmayacak ama 1 sene sonra bakmışsın aklına bile gelmiyoooo

yoluna bakkk erkekleirn bri giderrr biri gelirrrrr

tebrik ederim doğru yolu bulmuş gibisin başarılar hayatında...

Son düzenleme:
Evliler bile bir tokat ile boşanma aşamasına gelebiliyorken, kadının gururunu bu kadar ayaklar altın alan şiddet nasıl normal olur. nasıl seversin defolup gitsin seni hiç mi hiiiiç sevmiyor 1 kere değil ki defalarca dövmüş, sinirden elim ayağım titredi okuyunca.nasıl normal karşılıyorsun sen ya.. ilerde hergün dayak yersin haberin olsun

az önce şaşkınlıkla hemen yazdım ama doğru yolu bulmuşsun şimdi gördüm. canım lütfen ona kanma bir süre sonra, ona duyduğun aşk değil

Cehalet okul okumakla geçmiyor demekki.Her gün haberlerde öldürülen kadınları izliyoruz.cahil insanları cani eşleri vs.ama bir üniversite öğrencisi 21 yaşındaki bir genç kız bile dayak yiyip affettim diyorsa daha çok kadın ölecek bu memlekette.

biz öldürülen kadınlar gördük... aylarca kaçan, saklanan, ürkerek yürüyen, bir yudum suyu huzurla içemeyen, savunmasız masum kadınlar..
koruma istediler verilmedi.. kocandır dediler barıştırdılar belki.. sana bisey söyleyeyim mi arkadaşım.. bir gün seçme şansının olduğu şu aydınlık günlerde, yol yakınken, daha az zarar görmüşken geri dönmediğine üzüleceksin.. ne zaman mı? çocuklarının gözünün önünde dayak yediğinde..onlar baba nolur annemizi dövme diye yalvarırken... o seni yine tokatlarken.. çocukların ağlarken..
bak ben 18 yaşımı doldurmadım bile 4 ayım var daha.. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim demişsin.. yapmayın bunu.. aileniz bir tokat atsa ben 21 yaşındayım neyin nesi der karşı gelirsiniz..
Allahıma şükürler olsun ki annem de babam da böyle değiller.. ama dedem anneannemi çok dövermiş annem hala üzülür hala anlatır.. evlatlarını düşün.. can tatlıdır her zaman katlanamazsın.. annen baban duysa üzülür duymasa yükün ağır gelir.. bunları hayal edebilecek tahminde bulunabilecek yaştayız..
onun da derdi var belli.. muhtemelen psikolojisi bozuk.. onu kötülemiyorum ama şuan senin daha çok ihtiyacın var yardıma..
biz avazımız çıktığınca bağırıyoruz kadına şıddete son diye sen hala seviyorum diyorsun... gönüldür sever bişey diyemem.. sev de zaten sevgi en büyük servet.. ama şunu düşün, senin de sevenlerin var.. evet anneni babanı kastediyorum.. senin tekme tokat dövüldüğünü duyduğunda yüreği yanacak olan anneni babanı..

PortakalliKurabiye daha 18 yasini doldurmamissin ama yorumuna bayildim.
Allah sizler gibi gencleri cogaltsin, sizler gibi aydin, düsünceli genclerimizde olmazsa eger ne olacagiz su cehaletin icinde...
Bence bu KK cok güzel bir dünya herseyi okuyup herseyden haberdar oluyoruz.
Genclerimize ibret olsun.
Herkes kaderini kendisi insaa edermis...bunu kimse unutmasin.
Konusahibide bence kendisinden 3 yas kücük ama ondan bin kat daha akilli olan su genc arkadasindan örnek alirsa belki daha cok etkilenir, biz ne desek bos.

Bu hayati nasil yasamak istersen, öylede yasarsin...
Firsatlari görmeyip hep yanlis secimler yaparsan, hayatda ne yazikki seni bir türlü mutlu etmez, bile bile dayak yedigin insani seviyorum demek nasil bir duygu anlamis degilim.
Suda bir gercek, bu devlestirdikleri asklari, senelerce siddet göre göre kin ve nefrete dönüsüyor....Allah yardimcin olsun. Ne diyeyim?

sewvindim aşkta bir yere kadar kızlar akıllı olun ,her erkeğin daha iyisi daha kalitelisi vardır

aynı sorun bendede var bende vazgeçemiyorum ama içimden olamayacağını biliyorum ama hala devam ediyoruz bende 21 yaşındayım bence biz senle özel olarak konuşalım yaşadıklarını okuduğumda benim yaşadıklarım aklıma geldi özelden konuşalım seninle

Back