• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet gördüm ama hala seviyorum

bence ciddi anlamda şiddet yanlısı erkek arkadaşın şimdi böyleyse şahsen geleceğe yönelik bir ilişki düşünüp yine affedersen bence geleceğin bu kişiyle karanlık aklına estikçe artık döver yani bence bu halini ve yüzünü gördüysen bir daha ilişkinni devam ettirmeyi düşünme derim

kımse senı hala sevıyorsun dıye yargılayamz ama o ınsana tekrar donersen yargılar cnm yarın elınde ıkı cocuk sıddet gormus halde bosanmaktansa sımdı vazgecmek en dogrusu bı zaman uzulursun ama sonra gecer emın ol gecer ınsan neler unutuor hayatta..:ssz:ben seviyorum deyıp el kaldıran bı ınsanın ya sevgısınden ya ınsanlıgından suphe ederım:19:

dönmek yada dönmemek tamamen senin tercihin ama yemin de etse ağlasa da yalvarsa da yine dövecek öncelikle aranızda saygı yok sizin
hayat senin hayatın senin kararın ama dönersen dayak yemeye devam...

Bir şey ikinci kere olduysa MUTLAKA üçüncü kere de olacaktır. Bunu bile bile onu affetmek adeta ''Ben çok çaresizim, seni çok seviyorum gel döv vur öldür çok çaresizim seni çok seviyorum'' demek olur. Ne gerek var? Zaten ayrılınca bir seneye kalmaz unutur ve yeni birini bulursun. Dünyada erkek mi yok? Değer mi seni döven birine? Sen çocuk musun, hayvan mısın ki seni dövüyor? Demek ki kontrolü elinde tutmadıkça çıldıran, büyük bir ihtimalle de gün geçtikçe kıskançlaşacak ve yaşamı sana zindan edecek bir tip. Dediğim gibi, dünyada erkek mi yok Allah aşkına?

Senden rıca edıyorum aramızda çok az yaş farkı var affetme aynı şeylerı bende yaşadım ve affettım sonra ne mi oldu her defasında doz bıraz daha arttı oda benım ıcın oluodu kapıda yatıodu aglayarak af dılıyordu ama sıgara bıle bastı parmağımı bile kırdı :). sevgi hersey demek değildir.

eşimle maaş kavgası yüzünden ayrılmıştık, beni maaşım için sevdiğini düşünmeye başlamıştım ama geçirdiğimiz birçok güzel anı aklımdan gitmiyor. bir gün kavga ettiysek bir ay mutlu mesud yaşadık. beni çok kırdı tartışmalarımızda, haksız yere hakaret etti, ayrılalım dedi, sensiz daha mutluyum bile dedi. ayrıca bu konulara iki tarafın ailesi de dahil. şimdi tamam maaşını istemeyeceğim gel diyor ama pişman olmadıktan, gerçekten yanlış yaptığını anlamadıktan önce ona geri dönersem bir süre sonra aynı şeylerin tekrarlanacağını düşünüyorum. eğer gerçekten burnu sürterse bu hatayı tekrarlamaz yoksa ona dönmek istemiyorum. nasıl davranmalıyım bu konuda çok mu sert olmalıyım kestirip atsam kaybedeceğinden korkup akıllanır mı? ne yapmalıyım?

normal bir erkek asla hiç bir surette kadına vurmaz sizin ilişkiniz saygısını yıtırmış ve sürmez zorla evlenirsiniz sonuda ayrılık ben söylıyım sana kavgalı ilişkiler eninde sonunda bitiyor tukeniyor hiç süren görmedim yaşım 32 ne çevremde ne benimkinde gördüm bence rahatsız erkek arkadaşın ruhen yap et sonra ağla bence yol yakınken bırak başka olaylar ailevi kavgalar olmadan seven erkek kadına vurmaz duvara ağaca yumruk atar ama vurmaz

Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin :((

Bu ne böyle ya nasıl insan bu böylee psikopat mıdır nedir nasıl bir kadına el kaldırabilir defalarca !!
Böyle birisini birde özlüyor musunuz ?
KENDİNİZE GELİN SİZİ DÖVEN BİRİSİNİ NASIL ÖZLEYEBİLİYORSUNUZ !!
Bugün döven yarın öldürür bile gitsin bir psikoloğa iyi değil durumu .
Evlenmeden iş ciddiye binmeden gerçek yüzünü görebildim diye de dua edin :34:

sakın affetme derım aynı seylerı bende yasadım hala yasıyorum.benım cocuklarım var gerı donusu olmayan yola gırdık.esım 6 ay once sacma sapan bı sebep yuzunden tokat attı.yalvardı agladı bın pısmanım dedı.o zaman bosansaydım sımdı bunları yasamazdı.1 ay oncede dovdu beı.yapma bence.her tavız daha buyuk hataları gerı getıryor.daha yolun basındasın.ıs ısten gecmeden bence bırak gıtsın.sımdı uzulursun ama ınana gelecekte cocuklarında oldugundas 1000 kat daha fazla uzulursun.hıcbırsey eskısı gıbı olmuyor olmayacakta.bu yuku sen hep sırtında tasıcaksın.:50:

aşk zaten sizin bazı simgelere yüklediğiniz anlamlardır.eğer ki aşık oldum diyorsanız o anlam yüklediğiniz nesneleri gözden geçirmelisiniz bence.gerekli olan yalnızca gücünüzü toplayıp hayatınız için doğru adımı atmak.emin olun bu adımı attıktan sonra her şey çok daha kolay olacak.çünkü o adım size ne kadar güçlü bir insan olduğunuzu hissettirecek ve daha önceden yapamadığınız şeyleri bile yapmaya yeterli hissedeceksiniz kendinizi.ve belki bundan 20yıl sonra geriye dönüp baktığınızda inanamayacaksınız kendinize,çünkü eğer o adımı atmasaydınız ne kadar berbat bir hayata sahip olacağınızı fark edeceksiniz.kadınlar olarak tek ihtiyacımız olan biraz daha cesaret bence:)

hiç birşey ama hiç birşey şiddeti mazur göstermez... bu adamı affedip ilişkine devam edersen ve ileri gidip evlenirsen ileride dayakla şiddetle küfürle geçicek bir hayata hazır ol...kendini şimdiden hazırla nasıl bu adamı sineye çekerim o beni dövdükten snra ona nasıl karılık yapabilirim diye düşün çünkü ileride daha çok düşünüp kafanı taşlara vurursun...bu tarz erkekler değişmez...evlenmeden seni döven adam evlendikten sonra neler yapmaz...

erkek arkadasının tedaviye ihtiyacı var tam düzeldiğine inanmadan asla tekrar birlikte olma hatta düzeldiğine emin olsanda birlikte olma bir sonraki atakta bu kadar şanslı olmaya bilirsin cnm kendini düşün

Son düzenleme:
Biz ne dersek diyelim. Sen kendi bildiğini okursun.
Kendimden biliyorum. :17:
Ama kendini biraz olsun düşünüyorsan, geleceğini düşünüyorsan, onunla birlikte olmamalısın. Bu benim şahsi düşüncem tabi.

ahhh kızlar iyi ki sizi dinledim.Hepinizden binlerce kez teşekkür ederim iyi ki sizi dinledim üzerinden aylar geçti.yurtdışına çıktım geri döndüm,işimde yükseldim,evimdeki bütün eşyaları değiştirdim ve kendime bakmaya başladım spor yapıyorum saçlarımı değiştirdim ve daha bir çok şey...hayatımda o varken bunların hiç birisini yapamıyordum çünkü çalışmadıgı için bütün paramı onla harcıyodum ve hiç bi birikimim yoktu.Salaktım galiba niçin böyle oldum bilmiyorum.aptal aşıkmışım demekki.hiç erkek arkadasım olmadı ondan sonra fakat hayatımda bana deger verdiğini bildiğim insanlar var çevremde artık,bana dayak atan bi öküz değil.Eşleriyle aynı problemi yaşayan bütün arkadaşlarım için bu gece dua edicem tekrar.bana zamanında söylenen bi sözü paylaşıyım sizinle zararın neresinden dönülse kardır...

ahhh kızlar iyi ki sizi dinledim.Hepinizden binlerce kez teşekkür ederim iyi ki sizi dinledim üzerinden aylar geçti.yurtdışına çıktım geri döndüm,işimde yükseldim,evimdeki bütün eşyaları değiştirdim ve kendime bakmaya başladım spor yapıyorum saçlarımı değiştirdim ve daha bir çok şey...hayatımda o varken bunların hiç birisini yapamıyordum çünkü çalışmadıgı için bütün paramı onla harcıyodum ve hiç bi birikimim yoktu.Salaktım galiba niçin böyle oldum bilmiyorum.aptal aşıkmışım demekki.hiç erkek arkadasım olmadı ondan sonra fakat hayatımda bana deger verdiğini bildiğim insanlar var çevremde artık,bana dayak atan bi öküz değil.Eşleriyle aynı problemi yaşayan bütün arkadaşlarım için bu gece dua edicem tekrar.bana zamanında söylenen bi sözü paylaşıyım sizinle zararın neresinden dönülse kardır...

tebrik ederim seni arkadaşım. Neredeyse sana müstahak diyecektim bu yorumunu okumasam :) ona geri döndün sanmıştım. Harikasın umarım karşına hep iyi insanlar çıkar.

Konuyu yeni okudum tam sakın dönme nolur hayatını mahvetme diyecektim ki bu yazıyı yazmışsın harbiden verilmiş sadakan varmış çok mutlu oldum.Umarım hayatına daha iyi biri çıkar..:)

konu sahibi arkadasim, durumun nasil simdi? ins hayati dolu dizgin ve yolunda yasiyorsundur.

bende birseyler eklemek istiyorum ;
ikili iliskiler cok karisiktir genelde, doven bi bakiyorsun delirmek derecesinde seviyor yada hic dövüp kufur etmeyene sorsan esine karsi sevgi hissetmiyordur oyle akisina yasiyordur hayati.
Tabii ki siddetin hic bir sekli kabul edilemez
Ama bu bir gercekki, fiziksel (yada zihinsel) siddet bir omur boyunca unutulmuyor. ciddi yaralar aciyor ve dogal olarak ozguven eksikligi yaratiyor insanda

Cogu zaman insan ilk donemde ne yapmasi gerektigini bilemez; hele de sevgili donemindeyken. Ilersini tahmin etmeden, dusunmek bile istemeden ne olacaksa olsun ama devam ediyorum dersin. Duygu yogunlugu insani mantikli dusunmekten uzaklastirir. Bu donemlerde en iyi terapi aile ve arkadaslarla gecireceginiz zamandir.

Ne olursa olsun, siddete tabii ki hayir diyoruz, belki bir tokatla evliligimizi (yada saglam bir iliskimizi) bozmamiz zor olur ama bunun ikincisinin olmamasi icin elimizden geleni yapmamiz lazim.

Back