şiddet gördüm ama hala seviyorum :(

daha evlenmeden yüzünü göstermiş işte,bence Allaha dua et sana gönderebileceği en koyusundan işaret göndermiş yol yakınken dön diye..!

Bu hiç düşünmemen gereken bir konu. Huylu huyundan vazgeçmez bi kere. İsterse kafasını duvarlara vursun. Hiç bi şekilde affedemez. Bak bugün vurup bırakan insan, yarın bir gün öldürür. Abartmıyorum. Gerçekten öyle. Hiç pişman olma sen doğru olanı yaptın. Bırak, hayatına bak. Karşına çok iyileri çıkacak. Eski sevgiline '' insan'' demek bile içimden gelmiyor.

hepiniz çok haklısınız.keşke olmasaydınız jelibon1 son 1 aya kadar beni el üstünde tutan ben mutlu olıyım diye kendini yırtan birisiydi.benim özellikle son 1 ay hem çok yoğun çalıştığım hem vizelerim olduğu için onla hiç ilgilenemiodum erkenden uyuyakalıodum bu da sürekli bunu problem yapıodu.kavgalarımız ondan sonra şiddetlendi işte...

Hala ne yapmalıyım diye düşünüyor musun yapma lütfen. Seni sevdiğine inanıyor musun bu aciz insancıkın!
Ona muhtaç mısın yoksa 3 çocukla ortada mı kaldın...
Ben olsam polise şikayet eder, üstüne dava açardım.
Sizinki başından beri sevgi olamsmış hiç canım. Hasta bir insanla birlikteymişsin biran önce çıkar onu hayatındsn aslaizin verme sana yaklaşmasına

şu yaşıma kadar babam bana el kaldırmamş kimin haddine bana el kaldrmak? bence face mace bırak artık yapman gereken ortada annnen baban el bebek gül bebek büyütüyo elin oglu tokatlıyo olaya bakarmısın bizim kızımzdaa hala sewiyorum diyo padişahım çok yaşa yani..insan sevdigine bakmaya kıymaz o el nasıl kalkarr nasıl

Son düzenleme:
canım aynı evde mi kalıyodunuz...tatlım insan konduramıyo aslında eski gnler geliyo aklına ve hala seviyosun...ama ypma kndine bunu çok zor bi durum şiddete çok karsıyım asla dayanamıyrum..bnmde gldi bşma kolumu tutup sertçe cimdirik attı ve bnm kolum mosmor oldu hiçunutamam ne ypcgmı sasrmstm..aradan bi yıl geçti bidaha böle bişeyini görmedim..ama asla güvenemyorum defalarca özr diledi kabul ettim ama hala içimde onun acısı...yoluna bak kardeşim eire çevire dvüyosa şimdiden evlilikte düşünemyorum..

ilişkiniz de saygı kalmamıs.
bırbırınıze karsı cok esnek laubalı davranmıssınız
sanırım bıraz da evlılık oncesı bırlıkte yasama olayı da
bu durumu bıraz tetıklıyor gıbı .
sızın kararınız elbette ,ama ılıskının olur bır tarafı yok .
kufurler hakaretler dayaklar ...
ve henuz 21 yasın da evlı bıle degılsınız.
cocgunuz da yok halıyle .ee ne dıye katlanıyorsun kı be guzelım .
daha gencecıksın karsına ne kısmetler cıkar daha .
bence kendıne karsı saygılı davran ve daha fazla kendıne kotuluk
yapmadan ılıskını sonlandır

Üniversitede bi kız vardı,sevgilisi onu o kadar çok seviyordu ki,kulak zarını patlatmıştı attığı tokatla...

yaa su yoruma gulsem mı aglasam mı sasırdım .
konu sahıı lutfen kusura bakmayın .
sızın durumunuza degıl de,arkadasın ımasına cok guldum

forumda o kadar çok konu okudumki arkadaşım
sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim.
bu dayakçı erkeklerin sevgili halleri koca hallerine göre çok sevimli kalıyor.
sevgiliyken adam vurduğunda üzülüp özür dilemiş ya hani
evlendikten sonra zaten amacına ulaşmış olduğundan özür bile dilemiyor.(ki özürü yok bu konunun)
ehhh hakettin kapa çeneni diyip oturtuyor karısını yere.
ileride çocuğunla baba evine dönmek yada dayaktan ölmek istemiyorsan bu adam yol vereceksin.
bir gün ağlar iki gün ağlar unutursun.
bir ömür ağlamaktan iyidir.

keşke sizin kadar güçlü olabilsem...breeze3547 peki daha sonra hiç en ufak bi şekilde bile tekrarladı mı? ve yagmur8638 ben de babamdan bile fiske yemedim şuana kadar.ben üniversite bitirmek üzereyim o ise lise mezunu acaba bunu mu problem yaptı bilemiyorum.az önce internetten randevu aldım yarın psiyatrise gidiyorum

daha evlilik başlamadan saygı bitmiş hala ne düşünüyosun

kaşınıyorum diyosun şoyle olsada beni bi evire cevire dovse alışkanlık yaptı galiba. arkadaşım belanımı arıyosun. ondan sonra
kocam dövdu polis korumadı bile bile lades denmez.

evlenir evlenmez kesin dayak yiyeceksin nasıl mı? Bu yemek çok tuzlu, banyo pis neden temizlemedin evlende gör ,sonra boşan!

tatlım ilk morartığı zmandan sonra bi dgişti vurmadı ama snki hep vurma istegi var gibi gldi yada artık bn öle hissttim bi kaç defada hafifte tuttu bileğimi ben uzaklastm 4 gn arayıp sormadım

amasevgilimde çok krsıdı şidedete bn onu severekten cimcik atrdım hep o da sinir olurdu böle bi durum snrasında bana bunu yptı zatn...hiç bişeyin garanitisi yok tatlım evet çok seviyorum

ama unutulmuyor hiç bi zman tmm bi sene geçti bişy ypmadı ama ypmıyacagı ne malum..

Canım aranızdaki eğitim seviyesi bir problem olamaz bence.. Bu erkeğin kendini geliştirmesiyle alakalı bir durum. Bende üni mezunuyum şimdi açıktan 2.yi okuyorum ama sözlüm bazı sebeplerden ötürü üni okumadı lise mezunu, kendisini de güzel geliştirdi. Daha bana bir kere vurmuşluğu yok, vurmaz da zaten (büyük konuşmak gibi olmasın Allah neler verecek bize bilemeyiz).Bu arada agresiftir de yani gayet sinirli bir yapısı vardır.

Belli ki senin odun! erkek arkadaşın daha mağara döneminden kalma.. Ayrılmakla en güzelini yapmışsın, bir arkadaş demiş ya sevgiliyken döven evlenince öldürür diye aynen katılıyorum. Bu yüzden bizim memlekette koca dehşetleri, kadına dayak var ya zaten...

Son düzenleme:
canımm o korkuyla yaşamakta bi zor olsa gerek heralde.ya ne biliyim mesela onun yanımda olmasınını şuan çok istiyorum ama olsa çok korkarım her an sinirlenip vurucak diye :S

Arkadaşım eski sevgilinin büyük ihtimalle psikolojik sorunları var.Benim şahsi tavsiyem birdaha ona geri dönmemen.Hergün televizyonlarda,gazetelerde görüyoruz.Senin onu affetmen demek bana istediğin kadar dayak atabilirsin serbest demek.Yol yakınken vazgeç yoksa ilerde sen kendi başını duvarlara vurursun ne yaptım ben diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…