• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıcaklarda bebek giyimi...

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
arkadaşlar benim oğluşum tam bir aylık oldu..havalar çok sıcak...ama bebeklerde üşür bize göre. fakat oğluşum normal penyelerle uzun kollularla bile terliyor terleme sadece başında bildiğiniz üzere bebeklerin ter bezleri gelişmediğinden vücuttan deil kafadan terliyorlar öle oluncada ben kısa kollu çıtçıtlı badi ve sade çorap giydiyorum..evde ceyran olmamasına dikkat ediyorum..sizlerde bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. yeni bebekleri olanlar bilgi verirse sevinirim..:emir_bebek::emir_bebek:

yeni bebeğim yok ama şu kadarını söyleyeyim sen terliyorsan o da terliyor.kendine göre ayarlarlaman en doğrusu.bana böyle öğretip diploma verdiler.

ben de çıtçıtlı body ve çorap giydiriyorum.bazen de çorapsız duruyor.ev şuan 30 derece ve sıcaktan uyuyamıyor oğlum.kalın giydirmek imkansız.pencereler de hep açık duruyor.

yeni bebeğim yok ama şu kadarını söyleyeyim sen terliyorsan o da terliyor.kendine göre ayarlarlaman en doğrusu.bana böyle öğretip diploma verdiler.

canım bende badiyle yatırıyorum bizim ev çok sıcak oluyo sabah 5 te bi uyanıyo bi sağa bi sola dönüyo uykusuda var mecburen badisinideçıkarıyorum ondan sonra 2 saat kadar uyuyo tabi üstüne ince bişeyde örtüyorum meğer küçük bey çıplak yatmak istiyomuş bide aşırı derecede terliyo:smiley-cool:

yaz başından beri kolsuz bodyle gezdiriyorum evde de dışarıda da seninki de 1 aylık olmuş artık korkmana gerek yok terliyorsa vücut sıcaklığını dengelemeye başlamış demektir, bodyle yatırabilirsin ben gece üzerini de örtmüyorum

slm benim oğlum da 11 günlük sağlık ocğındaki ebe sadece çıtçıtlı badi ve çorap giydirmemi söyledi çorabı mutaka tavsiye etti çünkü çorapsız bebişlerde gaz problemi oluyormuş

teşekürler arkadaşlar küçük diye korkuyordum hastalanır diye ama yapacak bişey yok badi çorapla paşalar gibi yatıyor yatağında..hastalanırsa kan alıyorlar o küçücük ellerinden damar bile bulamıyorlar ilk bebeklerimden biliyorum..o yüzden korkuyordum açıkcası..allaha emanetler inşallah bişeycikler olmaz..

bende iki gündür sadece badi ve çorap giydiryorum bi yanda korkuyordum acaba üşürmü diye sizlerin de aynı şekilde giydirdigini duymak iyi oldu. şimdi içim rahat olcak.

bazen cıtcıtlı body bazende sadece bezı oluyo ustunde ama dıkkat et dedıgın gııbı ceryanda kalmasın

Canim kizim hasta olmadan önce bez ve kolsuz badiydi şimdsi girip olunca her ihtimele karşi kosun çtiçitli badi altina donunu giydiriyorum....

çıt çıtlı badi . o kadar. camlar açık bütün gün. gece balkon kapısı açık. üstüne nevresimi sade örtüyorum (gerçi o dakikasına açıyor) sabah kalkınca biraz çorap giydiriyorum çünkü sabah 1 saat filan öksürüyor. ama açmasam kapıyı bacayı bu seferde isilik olacak hep. kış daha mı iyiydi ne

ben de sadece bacaklarını örtüyorum,dün kayınvalidemlerde uyudu , zatürre olur cocuk,sen giydir terlesin bişey olmaz diyor, gitmiş,boynuna kadar örtmüş,zaten kol örtmüyoz ne zamandır yuzune getrip uyanıyor,Allah korusun uyanmasa boğulur filan.ya bi de babane bekcak napcaz bakalım...

ben de sadece bacaklarını örtüyorum,dün kayınvalidemlerde uyudu , zatürre olur cocuk,sen giydir terlesin bişey olmaz diyor, gitmiş,boynuna kadar örtmüş,zaten kol örtmüyoz ne zamandır yuzune getrip uyanıyor,Allah korusun uyanmasa boğulur filan.ya bi de babane bekcak napcaz bakalım...

hiç bişeycikler olmaz Allaha emanetler yavrular...kaydirigubbakcemile5

Back