Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sıcak su saç derisine zararlı mıdır?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
arkadaşlar 2 haftadır saçlarımı ya ılık ya da biraz soğuk suyla yıkıyorum.inanırmısınz dökülme azaldı..çok mutlu oldum sıcak suyla yıkadığım zaman saçlarım çok mat,sert ve kabarık oluyo.ama ılık suyla yıkayınca saçlarım parladı yumuşacık oldu resmen ayrıca sıcak suyla yıkadığım zaman saçalrım acaip dökülüyodu.ama azaldı artıkkk

ya ne kadar güzel ama ben çok sıcak suyla duş almayı seviyorum ve saçımda mecburen bu sıcak suya maruz kalıyo. biliyorum sıcak suyun saçımı kuruttuğunu hatta kepek bile yapıyo çok sıcak su. ama napim bile bile keyfimden sıcacık suyla duş almaktan vazgeçemiyorum

canım bende sıcak suyu çok seviyorum.fakat artık saçıma sıcak suyu değdirmiyorum ılık suyla saçmı yıkıyorum.vücuduma sıcak su kullanıyorum:)

aslında senin yöntemin mantıklı bende denicem saçımı ilkten toplarım vücudumu yıkarım en son çıkmadan saçımı yıkarım.yazın bazen soğuk duş aldığımda saçlarımdaki parlaklığı ve yumuşaklığı bende farkediyodum. zaten benim saçlarım çok ince sıcak suyla iyce inceliyomuş gibi oluyo..

saçların uzun mu uzunsa eğer biraz zorlanırsın toplaman gerekir o zamn.benim saçlarım omuzumda yani kısa sayılır:) o yüzden vücudumu sıcak suyla yıkarken az bişe saç uçlarıma geliyo sıcak su ama zaten oda bişe değiştirmez

omuzlarımdan 1 karış daha uzun canım saçlarımı kestirdim yeni.
kat atim derken o kadar azalttıki saçlarım aptal kuaför rahatlıkla başa çıkabilirim sanıyorum banyoda onlarla

kızlar bnm de çok uzun saçlarım vardı bikaç ay önce kestirdim. saçım tamamen doğal boyam röflem hiç bişey yok. kesen kuaför saçların çok güzel ama bişeyi anlış yapıyorsun çok sıcak suyla yıkıorsun bunu bırak dedi. -valla nerden anladı şaşırdım- sonra bana gösterdi uzun uzun saçlaırın içinde kısa olanlarlar var böyle sünmüş gibi duruyor şekle girmiyor bunlar sıcak sudan oluyomuş. ben de dikkat ediyorum artık.

malesef evet bazı kuaförler az kes dersin çok keser nedendir anlamış değilim.sonunda dilimden anlayan bi kuaför buldum ben:) çok şükür az kesiyo:)hehe:)

dökülmen azaldı mı peki?benim saç dökülmem azaldı heralde bide bakım yapsam süper olcak

daha önce benimde benzer bi olay geldi başıma:) kadının saçları çok azdı ve ben saçımı V modeli kestirmek istedim saçıma baktı baktı ve dedi ki senin saçın olmaz o model kendi kafasına göre kesti:)saçlarımı yolarak en çokta giden paraya üzüldüm 2 ay sonra başka kuaföre gittim başka kuaför saçın yamuk kesilmiş dedi.ama buda çok kısalttı neyse ki bu yaz kestirdiğim kuaför çok güzel kesti hem modeli hem uzunluğu iyi:)

dökülmen azaldı mı peki?benim saç dökülmem azaldı heralde bide bakım yapsam süper olcak

tatlım bnm boyu çook kısaldı ve bu da pek çok şeyi değiştirdi- eskiden hiç açık bırakmazdım artık bırakıyorum. yıkama sıklığı filan hep değişti.
dökülme de azaldı ama sebebi direk sıcak suyu bırakmak mı bilmiyorum. kesildiği için saç kendine gelmiş de olabilir. uzasın da hala dökülmüyor olursa o zaman diyebilirim sudan diye

bakım da yap bence bn en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum:)

erkekti ya benim hiç kuaförden yana şansım yok. bu işler cidden şans.
kuaför için süper süper diyolar ben gidiyorum ne biçim kesiyo.
sen şanslılardanmışsın canım hiç değişme kuaförünü.

eskiden baya şanssızdım kuaföre gitmeyi bile sevmezdim.ama artık asla diyorum asla vazgeçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…