ya ne kadar güzel ama ben çok sıcak suyla duş almayı seviyorum ve saçımda mecburen bu sıcak suya maruz kalıyo. biliyorum sıcak suyun saçımı kuruttuğunu hatta kepek bile yapıyo çok sıcak su. ama napim bile bile keyfimden sıcacık suyla duş almaktan vazgeçemiyorum
kızlar bnm de çok uzun saçlarım vardı bikaç ay önce kestirdim. saçım tamamen doğal boyam röflem hiç bişey yok. kesen kuaför saçların çok güzel ama bişeyi anlış yapıyorsun çok sıcak suyla yıkıorsun bunu bırak dedi. -valla nerden anladı şaşırdım- sonra bana gösterdi uzun uzun saçlaırın içinde kısa olanlarlar var böyle sünmüş gibi duruyor şekle girmiyor bunlar sıcak sudan oluyomuş. ben de dikkat ediyorum artık.
malesef evet bazı kuaförler az kes dersin çok keser nedendir anlamış değilim.sonunda dilimden anlayan bi kuaför buldum ben:) çok şükür az kesiyo:)hehe:)
kendisi keldi sanırım saçlarımı kıskandı
dökülmen azaldı mı peki?benim saç dökülmem azaldı heralde bide bakım yapsam süper olcak
tatlım bnm boyu çook kısaldı ve bu da pek çok şeyi değiştirdi- eskiden hiç açık bırakmazdım artık bırakıyorum. yıkama sıklığı filan hep değişti.
dökülme de azaldı ama sebebi direk sıcak suyu bırakmak mı bilmiyorum. kesildiği için saç kendine gelmiş de olabilir. uzasın da hala dökülmüyor olursa o zaman diyebilirim sudan diye
daha önce benimde benzer bi olay geldi başıma:) kadının saçları çok azdı ve ben saçımı V modeli kestirmek istedim saçıma baktı baktıve dedi ki senin saçın olmaz o model kendi kafasına göre kesti:)saçlarımı yolarak en çokta giden paraya üzüldüm 2 ay sonra başka kuaföre gittim başka kuaför saçın yamuk kesilmiş dedi.ama buda çok kısalttı neyse ki bu yaz kestirdiğim kuaför çok güzel kesti hem modeli hem uzunluğu iyi:)
darısı başıma inşalllaaaah
biraz arkadaşlarına da sor.onların kuaförleri iyidir belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?