doğal saç rengin miydi kestane süper olmuş valla
evet cnm koyu kestaneydi doğal saçım önce arzumun rengi çikolata kahveye boyadım sonra birkaç defada ona boyadım sonra sıcak çikolataya geçtim defalarca boyanınca bu renk oldu beğenmene sevindim cnm
zemin rengim kestaneydi onun üzerine hiç açılmadan boyadım garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 çok sıcak ve parlak bir renk ve hemen akmıyor en önemlisi saçlarımı yumuşacık yapmıştı :87: şimdi karamel yüzünden paletteye geçtimbu rengi severek yıllarca kullanmıştım tavsiye ederim işte o zamanki saçım merak edenlere :87:Eki Görüntüle 209316 :87::87::87::87::87:
cnm saçın çok güzel olmuş bende bu renkten istiyorum fakat benim saçımın rengi çok açık sarı bu yüzden kızıl olmasından korkuyorum açık kahve tonları düşünüyorum sence ne yapmalıyım
cnm saçının şuanki rengini resim ekle bakalım ona göre tonunu ayarlarız bir fikir veririz ama çok açık sarıysa zaten ilk boyamada tam istediğim renk olmayabilir ancak 2. boyamana tam olur resim eklersen daha sağlıklı olur cnm
cnm yeni üye olduğum için resim yükleyemiyorum malesef. Aslında saçlarımın rengini üç gün önce açtırdım çok kötü oldu üstüne palette 7.0 kumral boyadım. Renginde pek bir değişim olmadı. Az önce palette 3.65 çikolata kahve aldım. Sence çok mu koyu olur?
zemin rengim kestaneydi onun üzerine hiç açılmadan boyadım garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 çok sıcak ve parlak bir renk ve hemen akmıyor en önemlisi saçlarımı yumuşacık yapmıştı :87: şimdi karamel yüzünden paletteye geçtimbu rengi severek yıllarca kullanmıştım tavsiye ederim işte o zamanki saçım merak edenlere :87:Eki Görüntüle 209316 :87::87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?