Saç Rengi ve Saç Boyama Sıcak Çikolata Rengini Merak Edenlere !!!!

doğal saç rengin miydi kestane süper olmuş valla

evet cnm koyu kestaneydi doğal saçım önce arzumun rengi çikolata kahveye boyadım sonra birkaç defada ona boyadım sonra sıcak çikolataya geçtim defalarca boyanınca bu renk oldu beğenmene sevindim cnm

evet cnm koyu kestaneydi doğal saçım önce arzumun rengi çikolata kahveye boyadım sonra birkaç defada ona boyadım sonra sıcak çikolataya geçtim defalarca boyanınca bu renk oldu beğenmene sevindim cnm

o kadar beğendim ki uzun bi kararsızlıktan sonra bu renge karar verdim benimde koyu kahve saçım umarım güzel olur teşekkürler

cnm saçın çok güzel olmuş bende bu renkten istiyorum fakat benim saçımın rengi çok açık sarı bu yüzden kızıl olmasından korkuyorum açık kahve tonları düşünüyorum sence ne yapmalıyım

cnm saçının şuanki rengini resim ekle bakalım ona göre tonunu ayarlarız bir fikir veririz ama çok açık sarıysa zaten ilk boyamada tam istediğim renk olmayabilir ancak 2. boyamana tam olur resim eklersen daha sağlıklı olur cnm

cnm yeni üye olduğum için resim yükleyemiyorum malesef. Aslında saçlarımın rengini üç gün önce açtırdım çok kötü oldu üstüne palette 7.0 kumral boyadım. Renginde pek bir değişim olmadı. Az önce palette 3.65 çikolata kahve aldım. Sence çok mu koyu olur?

cnm 3.65 resmen siyah olur bence ona boyama daha yumuşak bi renk al 5 6 arası bişey al ama 5 in altına inme simsiyah olur kızıllık istemiyorsan kumralla fındık kabuğunu karıştır güzel olur

ya bu sıcak tonları çok seviyorum başkalarında çikolataydı, karameldi,sıcak çikolataydı vs.. ama işte kendimde de herkes yakıştığını söylese de ben beğenemiyorum.. çünkü içinde kızıllık olması bozuyo işi yani ben kızıllıktan rahatsızım ki çikolataların hepsinde var.. o yüzden diplerimi uzatıyorum dipleri boyamadan küllü kumral cila yapılıyo saçlarıma onunla rahat ediyorum ki o bile güneşte biraz kızıl yansımaları oluyo ya bu boyaların içinde genelde hep varmıdır kızıllık? küllülerde bile?

Son düzenleme:

cok güzel mis....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…