Saç Rengi ve Saç Boyama Sıcak Çikolata Rengini Merak Edenlere !!!!

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
zemin rengim kestaneydi onun üzerine hiç açılmadan boyadım garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 çok sıcak ve parlak bir renk ve hemen akmıyor en önemlisi saçlarımı yumuşacık yapmıştı :87: şimdi karamel yüzünden paletteye geçtim bu rengi severek yıllarca kullanmıştım tavsiye ederim işte o zamanki saçım merak edenlere :87: :87::87::87::87::87:

çok güzel olmuş cnm çok canlı ve parlak duruyor.. küllü renklerden sıkıldım ben de sıcak tonlara geçiş yapcam yakında

birşey sorucam canım sana.
sıcak çikolataya bende boyadım fakat yıkandıkça kızılımsı renge dönüyo e her böyle yıkadığımda boyatmak şartmı?
öyleyse elimde saç kalmaz vallahi :/
kaç boyamadan sonra artık tutar kendi rengine ?

bende öyle akma olmadı cnm diplerin geldikçe ayda bir yada bir 2 ayda bir boyarsın

canım benim saçım da açık kızıl bakıra yakın bir rengi var. sence üstüne boyasam tutar mı bende böyle tatlı ama koyu olmayan bir kahve istiyorum da

Saç rengin çok güzel duruyor canım ama boyle sıcak tonların daha çabuk akması gerekmiyor mu =))

Son düzenleme:
canım benim saçım da açık kızıl bakıra yakın bir rengi var. sence üstüne boyasam tutar mı bende böyle tatlı ama koyu olmayan bir kahve istiyorum da

resim eklesen daha iyi yorum yaparız ama istersen boya ilk boyamada mucize bekleme cnm alt zeminde bakırlık olduğundan tam bu rengi tutmaz ilk başta ama daha sonraki boyamalarında tutar cnm

benim saçım siyahtı bu renge boyadım nescafenin rengi gibi oldu tabi tam rengi değil koyusu :)
ama yıkandıkça aktı 2.ci boyamam bu kızıla döndüğünde çıldırıyorum resmen :)
ama gerçekten bu renk çok güzel duruyor saçta bende tavsiye ediyorum :)

çok beğendim bu rengiii
ben de bu tonlarda bişeye boyatmak istiyorum ama benim kaşlarım koyu kahve sırıtır diye korkuyorum
hangi renkler olur sizce?

çok beğendim bu rengiii
ben de bu tonlarda bişeye boyatmak istiyorum ama benim kaşlarım koyu kahve sırıtır diye korkuyorum
hangi renkler olur sizce?

benim kaşlarım siyaha yakın ama sık olmadığı için hiç sırıtmadı sende hiç sırıtmaz cnm korkmadan boya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…