Saç Rengi ve Saç Boyama Sıcak Çikolata Rengini Merak Edenlere !!!!

aynen tatlış ama snein karamel daha güzel benimkinden:) ben bitürlü saç rengimi ayarlayamadım adam gibi:) bakalımmm kısmet:)

cnm senin karamelinde bambaşka çok tatlı oldu deluxe altın karamele boya sende seninki daha güzel olur tabi bulursan kızlar resmen stoklamış sanki koskoca alışveriş merkezinde yok bulunca 4 5 kutu alıcam artık :9:

cnm senin karamelinde bambaşka çok tatlı oldu deluxe altın karamele boya sende seninki daha güzel olur tabi bulursan kızlar resmen stoklamış sanki koskoca alışveriş merkezinde yok bulunca 4 5 kutu alıcam artık :9:

ya demek çok tututlmuş cnmmmm bidakineee ya majinal yada delux alcam bu ili markayı kulanmadım biiii:) onlarıda denemem lasım merak ediyorum:)

bu arada sen bi karışım yapcaktın karamelle kahve köpüğü yada bal köpüğünü klaırştırcaktın yaptınmıı nsl oldu:)

Son düzenleme:
cnm yaptım altın karamelle sarıyı karıştırıcaktım bulamayınca :9: kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım beğenmedim hoşuma gitmedi tavsiye etmem sonra bu ay yine karıştırim dedim yok yine aldım iki kutu papatya geldim azıcık açılsın az dedim demez olaydım :9: saçlarım oldu bal sarısı cnm çok açıldı dün hemen palatte naturalın açık karamelini aldım yeni az amonyaklı çıkarmış birkaç gün dinlensinde yarın boyarım artık hiç sevmedim bu rengi karameli sevmeyen eşim bu rengi beğendi :9: bir daha karıştırmam zaten epey açıldı saçım saçını açmak isteyenlere tavsiye ederim palette natural papatya güzel açıyor :7:

Son düzenleme:
Dilşad,bende altın karamele boyayacaktım bulamayınca toffee yaptım sonuç böyle oldu.Pek beğenmedim rengini kızıl gibi..
papatya ile boyasam dahamı turuncu olur acaba?Yada açık kumralamı boyasam karar veremedim..Açık kumralda yeşillenme olurmu acaba?Resim ekliyorum yağmurda ıslandığım için saçlarım kötü görünüyor ama renk aynen böyle... $Görüntü016.jpg $Görüntü022.jpg

Dilşad,bende altın karamele boyayacaktım bulamayınca toffee yaptım sonuç böyle oldu.Pek beğenmedim rengini kızıl gibi..
papatya ile boyasam dahamı turuncu olur acaba?Yada açık kumralamı boyasam karar veremedim..Açık kumralda yeşillenme olurmu acaba?Resim ekliyorum yağmurda ıslandığım için saçlarım kötü görünüyor ama renk aynen böyle...Eki Görüntüle 210389 Eki Görüntüle 210390

cnm toffe içinde yoğun kızıllık barındıran bir renk bence açık kumrala boya ama ilk boyamalarda alttan parlar yıkadıkça kızıllıklar ama göze batmaz yeşillenme yapmaz papatya çok açıyor söylim epey sarı yapıyor benim altın sarısı oldu resmen tavsiye etmem :7: bence açık kumrala boya cnm :13:

Açık kumral iyi olur diyorsun yanii.Anladım.Bende boyayalı 10 gün falan oldu.Bu hafta sonu boyasam mı yada biraz dahamı beklemeliyim.Yıpranma olurmu acaba?

Açık kumral iyi olur diyorsun yanii.Anladım.Bende boyayalı 10 gün falan oldu.Bu hafta sonu boyasam mı yada biraz dahamı beklemeliyim.Yıpranma olurmu acaba?

boya cnm hafta sonu bende pazartesi boyamıştım papatyaya hiç sevmedim yarın açık karamele boyicam açma işlemi olmadığı sürece yıpranmaz boya sen cnm :7:

palette mi alayım yine?Açık kumral alacağım değilmi?Açık küllü kumral falan değil yani yanlış boya almayayımda birde ne renk olur canım sence bu saç üzerine kumral boyayınca?Çok soru sordum ama ne renge boyadıysam istediğim sonucu alamadım..Dahamı koyu olur saçım yoksa açılırda turunculuğumu gider biraz daha???Benim hiçbir fikrim yokta...

palette mi alayım yine?Açık kumral alacağım değilmi?Açık küllü kumral falan değil yani yanlış boya almayayımda birde ne renk olur canım sence bu saç üzerine kumral boyayınca?Çok soru sordum ama ne renge boyadıysam istediğim sonucu alamadım..Dahamı koyu olur saçım yoksa açılırda turunculuğumu gider biraz daha???Benim hiçbir fikrim yokta...

cnm palette deluxe açık kumral 8.0 olması lazım şuanki tonun bir ton açığı olur ama bundan güzel olur bir ay sonra tekrar aynı renge boya tam rengini bulur cnm :7:

teşekkür ederim dilşadcım boyayınca resim eklerim.....İnşallah bu kez iyi olur...Artık olmazsada son çare kuaförr

Dilşadcım benim kendi saç rengim küllü koyu kumral ...Aslında çok güzel bir rengi var parlak duruyordu.Ama Ben çikolata kahve tonlarına boyaya boyaya ancak bu kadar açıldı
altın karamel sende görmüş ve çok beğenmiştim bulamayınca toffe boyadım böyle oldu işte akmış kızıl kahve gibi birşey oldu.
Toffeeden önce altın parıltılı çikolata vardı saçımda yani kahve tonlarındaydı saçım.Altın karamel bulamıyorum marketlerde..
Bal köpüğü tonlarında olmasını istiyorum saçımın.Açık kumral alacaktım ya ona bakarken gözüm hep sarı boyalara ilişti.Garnier ın falan sarı tonları var açma işlemine gerek olmadan yazıyor kutunun üzerinde bayağı açık sarı ama.Numarasını tam hatırlayamadım.2-4 tona kadar açıyormuş.palette natural yada garnier serisinden açık sarılardan alsam acaba çokmu kötü olur?Turuncu falanmı olur açılıp?*Üfff kafayı yicem ya...

dilşad cım senın boyadıgın rengi bulamadm bende garnıer color&shine akaju kahve aldım 5.5 numarası cok koyu olurmu canım ne düşünüyosun :50: $pr_01_775_max.jpg

Dilşadcım benim kendi saç rengim küllü koyu kumral ...Aslında çok güzel bir rengi var parlak duruyordu.Ama Ben çikolata kahve tonlarına boyaya boyaya ancak bu kadar açıldı
altın karamel sende görmüş ve çok beğenmiştim bulamayınca toffe boyadım böyle oldu işte akmış kızıl kahve gibi birşey oldu.
Toffeeden önce altın parıltılı çikolata vardı saçımda yani kahve tonlarındaydı saçım.Altın karamel bulamıyorum marketlerde..
Bal köpüğü tonlarında olmasını istiyorum saçımın.Açık kumral alacaktım ya ona bakarken gözüm hep sarı boyalara ilişti.Garnier ın falan sarı tonları var açma işlemine gerek olmadan yazıyor kutunun üzerinde bayağı açık sarı ama.Numarasını tam hatırlayamadım.2-4 tona kadar açıyormuş.palette natural yada garnier serisinden açık sarılardan alsam acaba çokmu kötü olur?Turuncu falanmı olur açılıp?*Üfff kafayı yicem ya...

evet cnm altın karamel heryerde olmuyor ben papatya aldım palette naturalın epey açtı tavsiye ederim ama rengi beğenmedim ben ama açma konusunda iyi :7:

dilşadcım sacımı boyadım akaju kahveye dedıgın gıbı kızıllı bir renk oldu koyu kızıl gbı :44:ancak cok akıyor sanırım kızıllıgı yogun oldugu için :44: ama boya guzel bir boya ilk defa kullandm saclarmda bır sorun olmamasına ragmen yumusacık ve ışıl ışıl yaptı :69: saol tatlım yardımların için sorduklarıma cevap verdigin için:69: sevgiler:70:

dilşadcım sacımı boyadım akaju kahveye dedıgın gıbı kızıllı bir renk oldu koyu kızıl gbı :44:ancak cok akıyor sanırım kızıllıgı yogun oldugu için :44: ama boya guzel bir boya ilk defa kullandm saclarmda bır sorun olmamasına ragmen yumusacık ve ışıl ışıl yaptı :69: saol tatlım yardımların için sorduklarıma cevap verdigin için:69: sevgiler:70:

çok sevindim cnm :66: ne demek burda birbirimize yardımcı oluyoruz her zaman :7: cnm bir dahakine sıcak çikolataya boya evet garnıer muhteşem gerçekten saçı yumuşacık yapıyor ve yıpratmıyor şu karamelden sıkılınca bende garnıerime geri dönücem sıcak çikolataya palatte deluxe renkleri güzel tutuyor ama saçıda semsert yapıyor güle güle kullan cnm saçlarını :87:

bende akaju kahveye boyamıştım ama ben ilk başta beğenmedim pek o açık saçlarımı kopkoyu yaptı ve koyu kızıl oldu ama yıkadıkça aktı şuan kutunun üzerindeki renk oldu ama bu sıcak çikolatayı gördükten sonra vuruldum resmen harika bir renk bayıldımmmmm iyice aksın saçım biraz dinlensin temmuzda boyıyıcam mutlaka.çok beğeniyorum gerçekten

ayy bu renge kesinlikle bayıldım yani.benimde saçım şu an kestane. tam kahve çikolata rengi bişey arıyodum (ki bazı boya katalogları kahverengi gösteriyo simsiyah çıkartıyo bildiğin :19: ) şu an kesin bu renge karar verdim yani. bakalım benim saçlarım nasıl olucak :)

Back