- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
-
Devam etmeyi düsünmüyorsun heralde bu adamla degil mi?
- Valla sende akıl yok
- Hiçbir şeyden anlamıyorsun bilmiyorsun
- Öyle olsaydın seni almazdım (bir zamanlar olmayı düşündüğüm mesleği kastediyor)
- Boş boş konuşma, kes
- Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum
- Bir gözümle aşık ettim, ötekiyle köle ettim seni
- O öyle yapılmaz, şu şöyle olmaz. Sen ne bilirsin, sen ne anlarsın...
- Yaptığım yemeği gösteriyorum nasıl diye “b*ka benzemiş” dedi. Ne diyorsun sen onda benim emeğim var dediğimde ben ne zaman senin yaptığına bir şey dedim sadece buna dedim dedi. Yediğim yemekler hakkında da o yenir mi ağzının tadını bilmiyorsun falan der sürekli
- Ne zaman bir kusurumu görse hemen yüzüme vurur. Sivilcen çıkmış, kilo almışsın, kaşların çıkmış...
- Kız kardeşini sürekli övüyor benle kıyaslıyor sen onun gibi yemek yapabiliyor musun o ne biçim yemek. O seni döver falan saçmalıyor
- Hastayım biraz griptim bana diyor ki sakın yanıma yaklaşma bana bulaştırma sonrada şaka senin virüsünü yerim dedi
Ee senin planların neler ?
Tamam mı devam mı ?
ben senin sevgilini hiç unutmadım ve onu sevgilim diye yanında gezdiren seni de
ne mecburiyetin var hayatına bu kadar karışılmasına?
Ay bilmiyorum valla tükenmislik sendromu yasiyorum sanki saldim cayira ne olursa olsun modundayim agzima gelenide söylüyorum artik sirf rahatlamak icin. Sevgilim ayri dert baskalari ayri valla bunaldim
ben senin sevgilini hiç unutmadım ve onu sevgilim diye yanında gezdiren seni de
Yok artık ! Pes! ne adamlar var yahu!ben senin sevgilini hiç unutmadım ve onu sevgilim diye yanında gezdiren seni de
Devam tabiki. Ona kiziyorum cünkü insan destek olur sevinir falan ama o bana kizmaktan baska bisey bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?