- Konu Sahibi honeysuckle
-
deve tüyümü ???ilk kez duydum
kokmazmı acaba
Elyaf yorgan hiç sıcak tutmuyor.
Yün alerjisi olanlar için kullanılmamalı.
Bu konuda pamuk yorganı tek geçerim :)
Benim 2 tane elyaf yorganım var, diğerleri hep pamuk yorgan.
Yastıklarım bile pamuktan :)
Sagolsun hepsini de kayınvalidem yaptırdı :)
Nasıl yaptırdıgını da anlatayım. Pamuk alıyor, sonra onu hallaca götürüp dövdürüyor, yorgancıya götürüp diktiriyor.
Üzerine özel nevresim diktiriyor, yastık kılıfları, çarşafı her şeyi takım olarak verdi :)
Oglum ve kızım dogduktan sonra onlara da birer tane yaptırdı.
Yıkaması da halı yıkamacıya halılarla beraber veriyorum, nasıl yıkadıkları hakkında fikrim yok ama,
tertemiz mis gibi geliyor :)
Sabaha kadar fişte takılı benimki...
kizin kaç ya$inda
benim çcouklara ayakli tulum almi$tim baya kalin ama mali ne bilmiyorum ,onu giydiriyorum uzerine yarim yamalak ortuyorum, çok ortersem terliyolar :)
evet doğru söylüyorsun benim yorganımda pamuk ama kızımın yok malesef..
canım ben bunları ne zaman yaptıracağım ya ooooooo benim gibi birine uzun iş bunlar..
şu kayınvalidenin adresi alsam daha kolay
nette pamuk yorgan bulamadım şöyle hazırındaan olsa ne iyi olurdu ama
cnm biz kaztüyü kullaniyoruz...
çokta hafif,yok gibi,kışın sicak tutarken baharda serin tutuyor,yani bi nevi izole ediyo havayi..
makinede yikayabiliyorum...
bu tip yorganlarda gıdık tüyü ne kadar fazla olursa o kadar kaliteli oluyor,tek tavsiye yorganin astarina dikkat etmen, yani ne kadar sık dokulu olursa o kdr icinden tuy kacmaz
nevresimden cikmiyor benimkiler ama nevresim degisirken etrafta ucusanlar oluyor.bende onlara baktım ..
daha önce kullanmadım bilmiyorum ama en mantıklısı kaz tüyü galiba ..
nevresimden çıkaarmı tüyler..malum netten alacağım görme sansım yok
nevresimden cikmiyor benimkiler ama nevresim degisirken etrafta ucusanlar oluyor.
netten alirken ozellik kisminda yazar eger ozel bi onlemi varsa,bi de dedigim gibi gıdık tüyü oranlarina gore kiyasla...
Elyaf yorgan hiç sıcak tutmuyor.
Yün alerjisi olanlar için kullanılmamalı.
Bu konuda pamuk yorganı tek geçerim :)
Benim 2 tane elyaf yorganım var, diğerleri hep pamuk yorgan.
Yastıklarım bile pamuktan :)
Sagolsun hepsini de kayınvalidem yaptırdı :)
Nasıl yaptırdıgını da anlatayım. Pamuk alıyor, sonra onu hallaca götürüp dövdürüyor, yorgancıya götürüp diktiriyor.
Üzerine özel nevresim diktiriyor, yastık kılıfları, çarşafı her şeyi takım olarak verdi :)
Oglum ve kızım dogduktan sonra onlara da birer tane yaptırdı.
Yıkaması da halı yıkamacıya halılarla beraber veriyorum, nasıl yıkadıkları hakkında fikrim yok ama,
tertemiz mis gibi geliyor :)
cnm biz kaztüyü kullaniyoruz...
çokta hafif,yok gibi,kışın sicak tutarken baharda serin tutuyor,yani bi nevi izole ediyo havayi..
makinede yikayabiliyorum...
bu tip yorganlarda gıdık tüyü ne kadar fazla olursa o kadar kaliteli oluyor,tek tavsiye yorganin astarina dikkat etmen, yani ne kadar sık dokulu olursa o kdr icinden tuy kacmaz
talihsizim netten alma benimki bellonanın istikbalin falan da vardır
bilindik bi yerden al
onu nasıl kurutuyorsun ya
benimkiler de kaz tüyü
ne yaparsam yapayım kurumuyor kokuyor gibi geliyor bana
Halı yıkamacıya veriyorum 10 liraya büyük çamaşır makinaları varda onda yıkıyorlar ama beyaz yün olduğu için renk atma falan olmuyor iyice kurutuyorlar mis gibi parfüm kokulu geliyor
canımsın..
vaktim yokki arkadasım..
çocuk üşüyor kat kat örttüm şimdi..benle yat diyorum yatmıyor (büyüdüü ya eşek)
kendi yorganımı örtsem çok büyük geliyor açıyor üstünden.
ancak pazar günü alabilirim pazarada kaç gün var daha ..beklemeyeyim diye düşündüm ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?